Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben bu markaya küsüm
bende nagatif çıktı comfort early yaptım çizgi çıktı
en son normal gebelik testi yaptım onda bile çizgi vardı bunda yoktu :)
malesef kimyasalmış gebeliğim
Ben ümidi kestim ama kasıkta ağrı bitmiyor diye patlattım bir test sonuç bu bakalım bekleyelim kırmızıları :)

Ayy öyle mi canım. Benim 7nci gündü. Demiştin gerçekten ama doktor isteyince bişey demedim.

Benm hayaller suya düştü dün gece 12. Gündü ve eşimle tartıştık en son 10 gün yapmıştık ve artık devam etmicem 10. Gün tuttuysa tuttu tutmadıysa allahın bildiği vardır

Benm hayaller suya düştü dün gece 12. Gündü ve eşimle tartıştık en son 10 gün yapmıştık ve artık devam etmicem 10. Gün tuttuysa tuttu tutmadıysa allahın bildiği vardır

barışırsınız bugün :)

bak sen şimdi hiç stres yapma hala umudumuz var
beklicez beraber
Öyle canım. Farklı belirtiler var bu ay o ümitlendirdi biraz. Batma hiç olmamıştı. Sağ bacağımda çekilme oluyor sabah beri. Kabızlık hiç olmazdı bende. Lekelenme ilk oldu. Akıntı desen sadece yumurtlama zamanında belli belirsiz olurdu. Baya farklı bu ay ama psikolojik olabilir diye kendimi rahatlatıp BAT'ı bekliycem. İnşallah senden güzel haberler duyarız:)

Ayy öyle mi canım. Benim 7nci gündü. Demiştin gerçekten ama doktor isteyince bişey demedim.
Canim işte 10 günden evvel kanda çıkmaz.1 yada 2 gibi gibi deger cikar.2 gunde bir katlanir.adeti 1 gün gecince değer 100 civarı çikar.
Hcgye erken baktirmak cok morel bozuyor.
Benim onceki gebeligimde 10.gün döllendi.16.gün 0 çiktı.1 bile degil.
Yumustan 17 gün sonra 123.1 çiktı.
Senin yumurtlaman bana göre daha geç.
Ben hcgnin piri oldum resmen.kesinlikle 10 gün önceden çikmaz çift yumurta ikizi değilse.

kuzum sağolasın benim test koyulaştı bugün bakalım hayırlısı
sende takma artık adet olmazsan tamam o iş :)

Anladım canım belki benimde öyle olmuştur. Eşim yükselecek ben hissediyorum deyip duruyor. Onu da heveslendirdim yaa. Ben demedim gerçi doktor dedi ama negatifi gördüğü halde inanmıyor:)

naz2018 canim gunaydin.bugün test yapacaktin.aldin mi test.hadi yap da bakalim.ins silik de olsa iki çizgi çikar canım.
yaptım canım hatta saat beşte kalkıp yaptım ama çıkmadı malesef :/ ateşim de de düşme oldu bugun yarın adet olurum baya adet sancılarım da var. zaten bu ay verimli geçmemişti biliyosun. ben de şu kan pıhtılaşması testimi almış olurum hem gidip hormonlarıma falan da baktıracağım benmki ancak olursa nisanda olur.
gelecek ayı da boş geçeceğim

Ateşinde mi düştü canım. Tüh yaa
Bi daha ki ay devam et yaa nisanı beklemeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…