Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan verdi n.mi canım seni bekliyorum hı
Verdim canım doktorumu bulamayınca acile gittim doktorum servisteymiş. Sonradan öğrendim ki doğumhanedeymiş bi işe yaramadı. Baktılar sonucuma gebelik olabilir bi kan alalım dediler. Bekliyorum şimdi.

Hadi hayirlisi sonucunu bekliyoruz canim yaz hemen :)

Canim hadi ins bebis vardir ya.biz gördük de sen göremedin.bide sana demistim.5 yumurtadan 2 si büyük 3ü kücük demistim.
2 si benimle bi arkadasim.kalan ücün icinden biri naz digeri sen diye düsündüm.ins ikinizde bu ay hamis çikarsiniz.

İnşallah canım benim yaa. Allah razı olsun. Dediğin çıkacak galiba. Eşime gebelik olabilir demedim heyecanlanmasın diye doktor söylemiş şimdi kıpır kıpır duramıyor yerinde

İnşallah canım benim yaa. Allah razı olsun. Dediğin çıkacak galiba. Eşime gebelik olabilir demedim heyecanlanmasın diye doktor söylemiş şimdi kıpır kıpır duramıyor yerinde
Kız nasıl heyecanlanmasin adamcağız.biz senden gelecek haberi bekliyoruz.heyacan dorukta
Ins rüyam çikacak.
Ordakilere sorsana canim.ne zaman çikacakmis?

Düşünüyorum canım. Şimdi yoldayım dünkü doktor servisteymiş başka doktor bakar mı acaba sonucuma. Genelde hep aynı doktora gösterirdim.
Randevu da almadım sonuç diye.
Bakar bence canım bir şansını dene derim yinede belli olmaz

Ay iyi hadi sevindim canım gözün aydın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…