- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canim nerden belliki igne oldugu.2 gun sonra yine kan ver bence.belki yükselir:)Kan sonucum 7.5 çıkmış
İğnenin etkisinden dolayı
Şimdi üZülsem eşime söz verdim üzülmeyecrğim die. Adamcazğız işten geldi beni kan vermeye götürdü. Pffffff
Pazar tekrar vericem bakalım yükselecekmiCanim nerden belliki igne oldugu.2 gun sonra yine kan ver bence.belki yükselir:)
Canim borunun oldugu yere esin alci alip yapistirsin.ustunü de boyarsiniz.Canım yok kaloriferli de yazın kullanıyoruz klimayı başımıza bunlar geldi bak atıyorum resmini dolabın haline bak duvarın içinden su emmiş giyinme odamdaki dolap kendi vardı evde duvara yapışık o da duvardan suyu çekmiş öyle küflendi.
Ins yukselir canim.Pazar tekrar vericem bakalım yükselecekmi
İnş canımIns yukselir canim.
Benimki ondan değil canım bak resimleri attım umudumbitmedi ye yanıt olarak. Kurtuluyorsun allahtan insnaın sinirini bozuyor böyle şeyler. Müteahhit hataları bunlar hep ev sahiplerinede yazık benim karşı blokta bi daire satılık güvenliğe sordum 550.000 liraya satılıkmış. Yazık günah insanlar bu kadar para veriyorlar şu evlerin haline bak hadi ben kiracıyım.Ayy bendede küf çok var. Bahçe dubleksi oturduğum ev güneş almıyor. Alt katta duvarların köşesi yerden yarım metre küf resmen. Koku yapıyor bi de. İğrenç. Karşı dairede yok o güneş alıyor hiç küf yok çok şükür. Daha rahat olurum Allah'ın izniyle şu temizlik işini de halledersem.
Dur canim.eline de bi değnek al,arada kafalarina vur güzel temizlemezlerse:)
Sen istanbuldami oturuyorsun canim.bide ne kadar kira veriyorsun?Benimki ondan değil canım bak resimleri attım umudumbitmedi ye yanıt olarak. Kurtuluyorsun allahtan insnaın sinirini bozuyor böyle şeyler. Müteahhit hataları bunlar hep ev sahiplerinede yazık benim karşı blokta bi daire satılık güvenliğe sordum 550.000 liraya satılıkmış. Yazık günah insanlar bu kadar para veriyorlar şu evlerin haline bak hadi ben kiracıyım.
Yok canım Mersinde oturuyorum 1500 lira veriyorumSen istanbuldami oturuyorsun canim.bide ne kadar kira veriyorsun?
Bu sefer yapma ama canim:)kendileri temizlesinler.ahaha
Bugün binanın temizliği için firma geldi. Tam benim kapının önünü temizliyorlardı. Bi yerle ayakkabı izi gördüm paspas attıktan sonra basmışlar kadına çaktırmadan aldım paspası temizledim hemen. Kadın dur ablam ne yapıyorsun bizim işimiz bu dedi. Dedim elime mi yapışacak. Ben gelecek olanları beğenmeyip bak böyle olur diye göstere göstere işi bitiririm kesin
Onu hiç sormaa yazdan beri kendimi parçalıcam artık bugün yarın diye oyalıyor beni üşengeç.Canim borunun oldugu yere esin alci alip yapistirsin.ustunü de boyarsiniz.
Duvarlara da bisey diyemicem.berbat.bi usta getirseniz baksa belki bisey yapar.
Oooooo o nasıl fiyat yaa. Gerçekten yazık günah. Orta halli bi insan alamaz ki anca zengin alır. Benim bulunduğum evi müteahhit kuzenimizden aldık 145 bine. 2 daire aldık karşılıklı ama taksitle ödedik tanıdık diye idare etti bizi. Yoksa kredi çekip almaya kalksak mümkün değil bitmezdi taksitleri faizlerinden dolayı, mahvederdi bizi. Rabbim herkesi ev sahibi yapsın inşallah. kiracı olmak da zor ev sahibi olmak da zor. Herşey gitgide zorlaşıyor.Benimki ondan değil canım bak resimleri attım umudumbitmedi ye yanıt olarak. Kurtuluyorsun allahtan insnaın sinirini bozuyor böyle şeyler. Müteahhit hataları bunlar hep ev sahiplerinede yazık benim karşı blokta bi daire satılık güvenliğe sordum 550.000 liraya satılıkmış. Yazık günah insanlar bu kadar para veriyorlar şu evlerin haline bak hadi ben kiracıyım.
Tutucam kendimiBu sefer yapma ama canim:)kendileri temizlesinler.
Ben mersinliyim.mersinin nemi hic bitmez.annemler hala orda.5 gün önce mersindeydim.1 hafta kaldim.Yok canım Mersinde oturuyorum 1500 lira veriyorum
İğneden dolayı olduğu kesin mi canım.Kan sonucum 7.5 çıkmış
İğnenin etkisinden dolayı
Şimdi üZülsem eşime söz verdim üzülmeyecrğim die. Adamcazğız işten geldi beni kan vermeye götürdü. Pffffff
Esin tembel besbelli.yaoacak bisey yok bacim.sen yapmaya kalkis elinden alir mutlaka.Onu hiç sormaa yazdan beri kendimi parçalıcam artık bugün yarın diye oyalıyor beni üşengeç.
Bizde alacaktık canım sonra eşim iş kurdu. Ev para kazandırmaz iş ev aldırır dedik yatırımı işe yaptık. İnşallah düşündüğümüz gibi olur genciz çalışıp yapıcaz bir şekilde zor tabi zor olmaz mı. Çok iyi almışsınız birde tanıdıktan almışsınız ondanda öyle olmuş. Güle güle oturun ağız tadıyla inşallahOooooo o nasıl fiyat yaa. Gerçekten yazık günah. Orta halli bi insan alamaz ki anca zengin alır. Benim bulunduğum evi müteahhit kuzenimizden aldık 145 bine. 2 daire aldık karşılıklı ama taksitle ödedik tanıdık diye idare etti bizi. Yoksa kredi çekip almaya kalksak mümkün değil bitmezdi taksitleri faizlerinden dolayı, mahvederdi bizi. Rabbim herkesi ev sahibi yapsın inşallah. kiracı olmak da zor ev sahibi olmak da zor. Herşey gitgide zorlaşıyor.
Bende pesinat arti taksitle ev almak istiyorum ama zor gibi.kimse oyle vermiyor.tanidik da yok.Oooooo o nasıl fiyat yaa. Gerçekten yazık günah. Orta halli bi insan alamaz ki anca zengin alır. Benim bulunduğum evi müteahhit kuzenimizden aldık 145 bine. 2 daire aldık karşılıklı ama taksitle ödedik tanıdık diye idare etti bizi. Yoksa kredi çekip almaya kalksak mümkün değil bitmezdi taksitleri faizlerinden dolayı, mahvederdi bizi. Rabbim herkesi ev sahibi yapsın inşallah. kiracı olmak da zor ev sahibi olmak da zor. Herşey gitgide zorlaşıyor.
Canım görüyor açıklık mersini biliyorsundur. Çiftlikköy de oturuyorum biliyorsundur üniversitenin orda burası açıklık 3 cephesi açık evimin bloklar uzak birbirinden. Şapır şapır su akmaya başaldı o duvar delinince delinmeden önce o su hep içe akmış ondan olmuş.Ben mersinliyim.mersinin nemi hic bitmez.annemler hala orda.5 gün önce mersindeydim.1 hafta kaldim.
Senin ev günes gormuyor boyle oluyor.günes gören evler öyle degil.annemlerin evi de aynı.tavan yemyesil olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?