Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bikemiyirum ki.25.gün 43 çiktı.
29.gün 403 ciktı.sence kaç kat artmistir?
Canım değerin normal artmış maşallah tam olması gerektiği gibi. Allah tamamına erdisin.

Tşkler kuzum. ÇAtlatma iğnesinin etkisidir diye korkuyorum

Canım umarım iğnenin etkisi değildir de iki katına çıkar hep. Bat ne zamandı senin?

Yok canım Mersinde oturuyorum 1500 lira veriyorum

Off o nasıl bir kira ev aldırır cinsten:)))

Kızlar ben de Ankaradayım. Var mı buralarda ankaralılar

Amin inşallah canım. Çok doğru düşünmüşsünüz valla. Takdir ettim. Evin kazancıyla işin kazancı bir olmaz tabi. Zamanla o da olur. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin, bereket versin inşallah.

Aman tanrıııım nerden hatırlattınnn. Tatlıcı ruhiiii en sevdiğim tatlı ama oradan olacak illa
Bende çok severim orayi ya.en güzel taşkafayifı orasi yapiyor.yukarida da çay icmisligimiz var.ahsap bi salon
Sakin ve kafa dinlendirici.

Saol canim.darisi basina olsun ins.

Canım eşim ev alamadım hangi evi istiyorsan tutacam dedi bende burayı istedim. Tabi bende çalışıyorum para kazanıyorum diye yoksa yüklenmezdim ona.

Amin Allah razı olsun canım. Kalbinin güzelliği içinde ayrıca teşekkür ederim :)

kız sen hataydamısın ben hataylıyım memlekete dediğim ordaydık işte tatilde :)
Canım sanada yazamadım geçen ay üzüntünü paylaştık şimdide mutluluğunu tüm kalbimle paylaşıyorum. Tebrik ederim hayırlı, en önemlisi sağlıklı olsun inşallah.. Umarım herşey güzel olur bu sefer.

sağol canım benim Allah razı olsun
darısı tüm isteyenlere

Ala

alla cok ılgınc ya ordanenfeksıyon var mı yokmu cıkar bende cıkmıstı eylulde ekımde engeksıyon varmıs farkında dgldım belkıde oyuzden ozaman hamıle kalamadm
Heee bendeki idrar yolu enfeksiyonuydu canım onda kan gelmişti biraz. Acile kaldırıldım onda da gebelikten şüphe etmişlerdi yerleşme olup yanlış anlamış olabilirsin demişlerdi.
Senin dediğin vajina enfeksiyonu o zaman. Mantar vardı bende bi de eylül ayında 5 gün fitil kullandım geçti. Enfeksiyon olsa kokulu akıntı falan olur heralde. Az önce de akıntıyla karışık geldi 1 damla. Ben hamileyim yaa hissediyorum. Değişik şeyler oluyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…