Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam Kızlar,

bana da yardımcı olur musunuz. Ben 2 aydır ovulasyon testi takibi yapıyorum. normalde regllerim 30-32 gün arası olur. geçen ay da 18.19. günlerimde ovulasyon testinde pozitifi yakalamıştım. Fakat bu ay 23 ve 24. günümde pozitifi oldu. Yani geç yumurtladım sanırım. bugün regl 37.günüm dünden beri lavabodan çıkamıyorum sanki adet olcakmışımda sökülemiyormuş gibi sancı oluyor arada ve ıslaklık hissedip her lavaboya gittiğimde hiç birşey yok. ama sürekli böyleyim. Ve 36. gün çok uzun deil mi ? geçen ay doktora kontrole gitmiştim kist falanda yoktu herşey yolunda demişti doktorumç sanırım birazcıkta akıntım var. bu sabah gebelik testi yaptım evde idrardan ama negatif çıktı. Geç döllenme olabilir mi ? Eğer öylese gebelik testi erken mi yaptım ne zaman belli olur ?

durumunuz ilginçmiş gerçekten
sanırım kafaya taktığımız için döngümüzü değiştiriyoruz stres kaynaklı :)
acaba bir kan tahlili mi yaptırsanız?

aslında 24. gün yumurtladığınızı varsayarsak 12 gün olmuş. gebelik olsa verilere göre 85.3% oranında pozitif görmeniz gerekiyor. Ama bazı kişilerde (yüzde 14.7 miş bu oran) aslında gebelik olsa da çıkmıyormuş idrar testinde.

https://www.countdowntopregnancy.com/tools/pregnancy-test-calculator.php

şu linkten siz de hangi gün idrar testi yapmanızın uygun olacağını hesaplatabilirsiniz.
ya da son adet tarihi başlangıcınızı söylerseniz hesaplayıp buraya yükleyeyim

canım geçen ay falan baya kafaya takmıştım ama nasip olmadı bu ay hiç takmamaya çalıştım o kadar çok aklıma getirmedim streste yapmadım. ama bu hafta da olmayınca artık neden diye sorgulamaya stres yapmaya başladım. Yarına kadar bekleyip olmadı yarın akşam kan testi mi yaptırsam. 12 günde idrar da çıkıyor mu acaba ? Yoksa kanda mı çıkar ?

bi de bu erken gebelik testleri var acaba onlardan mı alsam

Dongum 27 28 bu arada gidip geliyor tahminimce 9 Şubat tavim hesaplamasnda 11 subat gösteriyor

arkadaşım 28 gün döngünde 9 şubatta yumurtlaman olduğunu varsayarak hesaplanırsa

20-21-22 şubatta yapılan idrar tahlilleri şüpheli

bugün yumurtlamanın 13. günü
bugün ve yarın yaptığın erken gebelik testlerinde eğer pozitif ise %89-90 olasılığında silik çizgi vs. görebilirsin.
ama 10 kadından 1 tanesinde pozitif de olsa testte çıkmıyormuş.
yani aslında hamile olsan da çıkmayabilir %10 oranında.

test yapmak için ideal günün 23 şubat
eğer gebe isen %94 oranında öğrenirsin

Çok sağol canım teşekkür ederim :)

10. Gunde asiri silik cikabiliyor.cok metak ediyorsan bi test alip yapmanda bi sakinca yok bence.

Ay hadi inşallah ya Ümit verdin bak şimdi
Goguslerinde dolgunluk hissediyomusun elini koydugunda .ben bu ay oyle anladim esime kesin hamileyim bak gorurrsun demistim.2sinde yumurylama olmustu 7.sinde hemen farkettim sismeye basladigini.herkeste farkli olabilir tabi ama ilk hamilelligimde de boyle olmustu

Ya canım o göğüslerdeki dolgunluk hissi ne anlamıyorum ben. Sadece kenarlarına dokununca özellikle hafif bir ağrı giriyor? Bi de akıntım benimde yumurtlamadan sonra bitmedi sürekli beyaz bir akıntı geliyor. Enfeksiyon mu acaba dicem ama rahatsız eden bir kokusu da yok

bende de var biraz dolgunluk. ve çok özür dileyerek söyleyeceğim eşim uçlarına dokununca dokunmasını istemiyorum acıyor ağrıyor. adetime 4 gun var. dayanamayıp kan testi yaptırdım. 12 civarı çıktı. inşallah yükselir değerim

Aaa benim de 4 gün var
Ya ben de mi yaptırsam?
Özele mi gittiniz?
Doktora gitmeden sadece kan tahlili yaptırabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…