Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın tüm bekleyenlere...

Bat gününe 4 gün kaldı benim
Bende bi değişiklik yok

Karnımda şişkinlik var (adet öncesi hep olur)
Göğüslerimde bi değişme yok (adet öncesi de olmazdı zaten)
Bir tek yumurtalıklarım civarında hafif batma ya da ağrı değil de bi rahatsızlık hissi var
Onu da bişeye bağlayamıyorum
Belki de bana öyle geliyodur

Yumurtlamanın 10. Günündeyim. Bu günlerde kendini hamile hissedenlerin gerçekten hamile olma olasılığı hissetmeyenlere göre daha yüksekmiş

Ben hissetmiyorum ki öyle bişey

Günaydın benim de son 1 bat a dün adet oluyorum sandım her türlü belirtiyi yaşadım bugun hersey normal gece ve gündüz mide bulantısı var sadece üşüttüm sanırım bilmiyorum.bekliyelim bakalım

Ben bi de sistit oluyorum ya
İdrar yolları enfeksiyonu başlangıcı bu kesin
Yıllardır şu illetten kurtulamadım

İlaç da alamam şimdi

Ne zaman test yaptıracaksınız?
Bugun idrarda bi deniyim diyorum çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum, yarın da olmazsam cuma kan testine giderim, ama dün adet oldum sandım o kadar belirtiye kahverengi lekelenmem bile oldu dedim başladı işte bugun şeffaf beyaz akıntıya dönüşmüş

Ben bi de sistit oluyorum ya
İdrar yolları enfeksiyonu başlangıcı bu kesin
Yıllardır şu illetten kurtulamadım

İlaç da alamam şimdi

Ben de su an yumurtlama dönemindeyim 3 gun oldu çatlatma iğnesi vurunali. Bademcik iltihabı oldum. Augmentin antibiyotik kullanıyorum. İnsallah olumsuz etki etmez. Hic yutkunamiyorum çünkü. Raporuyum yatıyorum evde.

Ben de su an yumurtlama dönemindeyim 3 gun oldu çatlatma iğnesi vurunali. Bademcik iltihabı oldum. Augmentin antibiyotik kullanıyorum. İnsallah olumsuz etki etmez. Hic yutkunamiyorum çünkü. Raporuyum yatıyorum evde.
Geçmiş olsun inşallah etkilemez güzel haberlerinizi alırız

Bir çok yerde hamileleik belirtisi olarakta geçiyor ama bilemiyorum tecrübeli olanlar daha iyi açıklar sanırım
Yine de cevabın için sağol canım. Ben de pıhtılaşma var da bir düşük olmuştu o yüzden her ay bir umut bekliyorum kısmet tabi geleceği zamanı bilir

Kan testi yaptır canım sistit oluyosan ona göre ilaca baslatır doktor bol su iç teste kadar benim de hep başıma gelir gecmiş olsun

Sağol infiniti
artık sistit uzmanı olduğumdan ilaçlarım bile evde hazır :)
Cranberry (turna yemişi) içeren bitkisel bi besin takviyesi var evde
Üroloji doktoru vermişti
Sistit olacağını hissettiğin an başla 5 gün kullan demişti
Az önce ondan içtim
Gıda takviyesi olduğu için bi sorun olmaz umarım.
Ama bi kaç saate şu an olan yanma ve ağrı geçmezse kan testi vermeye giderim. Ona göre ilaçlarımı kullanırım
Sistit nasıl bi bela ya kronik bende 10 senedir
Gidiyim 2-3 litre su içeyim ben

Çok geçmiş olsun
Bi sorun olmaz inşallah
Antibiyotikler pek masum ilaçlar değiller
Ama şu an durumun acil ve sen iyi olmalısın ki diğer meseleye odaklanabilesin
Umarım hemen iyileşirsin

Yine de cevabın için sağol canım. Ben de pıhtılaşma var da bir düşük olmuştu o yüzden her ay bir umut bekliyorum kısmet tabi geleceği zamanı bilir
Geçmiş olsun umutlarımız yerlerini güzel sevinçlere bırakacak inanıyorum. Bende pco yum ne zaman yumurtladığım ne zaman adet göreceğim belli değil hayırlısı diyorum bende kısmet

Geçmiş olsun umutlarımız yerlerini güzel sevinçlere bırakacak inanıyorum. Bende pco yum ne zaman yumurtladığım ne zaman adet göreceğim belli değil hayırlısı diyorum bende kısmet
Kaç yaşındasın kuzenim pco ve gebe şuanda. Allah yardımcın olsun moral önemli ben de inanıyorum her şey tam da istediğimiz gibi olacak. İnş tez zamanda senin de hepimizin de bebiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…