Hoşbuldum canım inşallah hayırlı haberler alırız bu ay sonuHosgeldim canim bende 27 subat insallah guzel haberler aliriz.
Günaydın benim de son 1 bat a dün adet oluyorum sandım her türlü belirtiyi yaşadım bugun hersey normal gece ve gündüz mide bulantısı var sadece üşüttüm sanırım bilmiyorum.bekliyelim bakalım
kızlar adete 4 gün kala beta 12.24 çıktı. cok mu düşük. yoksa normal mi. catlatma ignesinin 12. gunuydu. igne etkisi gecmistir demi.
Bugun idrarda bi deniyim diyorum çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum, yarın da olmazsam cuma kan testine giderim, ama dün adet oldum sandım o kadar belirtiye kahverengi lekelenmem bile oldu dedim başladı işte bugun şeffaf beyaz akıntıya dönüşmüşNe zaman test yaptıracaksınız?
Kan testi yaptır canım sistit oluyosan ona göre ilaca baslatır doktor bol su iç teste kadar benim de hep başıma gelir gecmiş olsunBen bi de sistit oluyorum ya
İdrar yolları enfeksiyonu başlangıcı bu kesin
Yıllardır şu illetten kurtulamadım
İlaç da alamam şimdi
Ben bi de sistit oluyorum ya
İdrar yolları enfeksiyonu başlangıcı bu kesin
Yıllardır şu illetten kurtulamadım
İlaç da alamam şimdi
Geçmiş olsun inşallah etkilemez güzel haberlerinizi alırızBen de su an yumurtlama dönemindeyim 3 gun oldu çatlatma iğnesi vurunali. Bademcik iltihabı oldum. Augmentin antibiyotik kullanıyorum. İnsallah olumsuz etki etmez. Hic yutkunamiyorum çünkü. Raporuyum yatıyorum evde.
Birkac gun sonra yeniden yaptır kan Testi ama Bence gebesin.
Hadi inşallah beklediğin olurMerhaba kızlar ben de şubat sonu bekleyenlerdenimm
Bir çok yerde hamileleik belirtisi olarakta geçiyor ama bilemiyorum tecrübeli olanlar daha iyi açıklar sanırımHerkese günaydın, beyaz akıntı NEYE işaretti bir hafta var adete
Yine de cevabın için sağol canım. Ben de pıhtılaşma var da bir düşük olmuştu o yüzden her ay bir umut bekliyorum kısmet tabi geleceği zamanı bilirBir çok yerde hamileleik belirtisi olarakta geçiyor ama bilemiyorum tecrübeli olanlar daha iyi açıklar sanırım
Kan testi yaptır canım sistit oluyosan ona göre ilaca baslatır doktor bol su iç teste kadar benim de hep başıma gelir gecmiş olsun
Ben de su an yumurtlama dönemindeyim 3 gun oldu çatlatma iğnesi vurunali. Bademcik iltihabı oldum. Augmentin antibiyotik kullanıyorum. İnsallah olumsuz etki etmez. Hic yutkunamiyorum çünkü. Raporuyum yatıyorum evde.
Geçmiş olsun umutlarımız yerlerini güzel sevinçlere bırakacak inanıyorum. Bende pco yum ne zaman yumurtladığım ne zaman adet göreceğim belli değil hayırlısı diyorum bende kısmetYine de cevabın için sağol canım. Ben de pıhtılaşma var da bir düşük olmuştu o yüzden her ay bir umut bekliyorum kısmet tabi geleceği zamanı bilir
aayyy inşaaalllaaaahhh... 1 hafta bekle dediler ama bekleyemem o kadar ya. 3 5 gün sonra yaptırırım kesin.
Kaç yaşındasın kuzenim pco ve gebe şuanda. Allah yardımcın olsun moral önemli ben de inanıyorum her şey tam da istediğimiz gibi olacak. İnş tez zamanda senin de hepimizin de bebiş olacakGeçmiş olsun umutlarımız yerlerini güzel sevinçlere bırakacak inanıyorum. Bende pco yum ne zaman yumurtladığım ne zaman adet göreceğim belli değil hayırlısı diyorum bende kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?