:) ne kadar oldu denemeye başlayalı sanırım korunmayı bırakınca öyle hissediliyor hep sanki şak diye hamile kalacakmışız gibiyok geçen ay doktora gittim hiç sıkıntı olmadığını söyledi,
bu ay sadece ovulasyonumu takip ettim.
ovulasyon testinde çift çizgi çıktığı gün kendimi çok doğurgan hissediyodumbu nasıl bişeyse artık.
nedense kesin olcakmış gibi gelmişti
daha bu sürecin başında olduğum için de olabilir.
hemen olcak sanıyor insan
halbuki 1 sene bile olmaması normal
:) ne kadar oldu denemeye başlayalı sanırım korunmayı bırakınca öyle hissediliyor hep sanki şak diye hamile kalacakmışız gibi
Ben bu ay hic birşey hissetmiyorum canim gecen ay yumurtlamadan ititbaren agrim oldu adet oldum cok agri cektim. Simdi de ne agri ne sanci hic birsey yok son 6 gun anlam veremiyorum vucuduma.Günaydın tüm bekleyenlere...
Bat gününe 4 gün kaldı benim
Bende bi değişiklik yok
Karnımda şişkinlik var (adet öncesi hep olur)
Göğüslerimde bi değişme yok (adet öncesi de olmazdı zaten)
Bir tek yumurtalıklarım civarında hafif batma ya da ağrı değil de bi rahatsızlık hissi var
Onu da bişeye bağlayamıyorum
Belki de bana öyle geliyodur
Yumurtlamanın 10. Günündeyim. Bu günlerde kendini hamile hissedenlerin gerçekten hamile olma olasılığı hissetmeyenlere göre daha yüksekmiş
Ben hissetmiyorum ki öyle bişey
Canım hapın etkisi 3 Ayda hemen geçmez bence çok uzun süre kullanmışsın bir kaç ay sonra etkisi tam geçer tahminimce tabi yine doktor daha iyi bilirben 6 sene doğum kontrol hapı kullandım
3 ay önce bıraktım
bu ay yaptırdığım doğum sigortasının bekleme süresi dolunca biz de hemen deneyelim dedik.
aslında daha çok yeni.
ama önceden doktora da gidip yumurtlama vs yolunda olduğunu öğrenince belki olabilir dedik 1-2 ay içinde.
Umarım seninde hemen olur evet daha çok yeni bizimde bu ilk ay ama aynen dediğiniz gibi hissediyor insan. Çok güzel herşeyin yolunda olması. O zaman tez vakitte güzel haberlerinizi bekliyoruzben 6 sene doğum kontrol hapı kullandım
3 ay önce bıraktım
bu ay yaptırdığım doğum sigortasının bekleme süresi dolunca biz de hemen deneyelim dedik.
aslında daha çok yeni.
ama önceden doktora da gidip yumurtlama vs yolunda olduğunu öğrenince belki olabilir dedik 1-2 ay içinde.
Bebiş istemeye başlayınca vücut dengeyi şaşırıyor valla :)Ben bu ay hic birşey hissetmiyorum canim gecen ay yumurtlamadan ititbaren agrim oldu adet oldum cok agri cektim. Simdi de ne agri ne sanci hic birsey yok son 6 gun anlam veremiyorum vucuduma.
Canim ilac alabilirsin bende olmustum hamile olma ihtimalime karsi cocuga etki etmeyen antibiyotik verdi birde sistit olcagini anladiginda pes pese su ic 2 veya 3 bardak illet birsey birkez oldum oldurdu beni artik daha dikkatliyim bir kac oneri verdi doktor olmuyorum cok sukur.Ben bi de sistit oluyorum ya
İdrar yolları enfeksiyonu başlangıcı bu kesin
Yıllardır şu illetten kurtulamadım
İlaç da alamam şimdi
Canim ben 30 gunde adet oluyordum gecen ay 28 dustu 2 gun once ovulasyon oldu duzene girdi ama suan adet agrim olmasi lazim hicbirsey yok.Sen nasilsin canim lekelenmen devam etmiyor dimi.Bebiş istemeye başlayınca vücut dengeyi şaşırıyor valla :)
Aaa hayirli olsun.ne guzelbende de var biraz dolgunluk. ve çok özür dileyerek söyleyeceğim eşim uçlarına dokununca dokunmasını istemiyorum acıyor ağrıyor. adetime 4 gun var. dayanamayıp kan testi yaptırdım. 12 civarı çıktı. inşallah yükselir değerim
Canim adet oncesi ogrendigin zaman boyle sknti olabiliyor arkadaslarda erken ogrndi tam sevinemediler kimyasalmi yukselecekmi sana onerim bol bol dinlen su ic ayaklarini sicak tut bitki cayi tuketme tekrar gittiginde deger artarsa kesinlesmis olur insallah hamileler grubumuza katilirsin.aayyy inşaaalllaaaahhh... 1 hafta bekle dediler ama bekleyemem o kadar ya. 3 5 gün sonra yaptırırım kesin.
Olabilir ama metak etmektense yumurtlamadan 10 gun gectiyse kan wer .warsa cikarBiraz hassasiyet var dokununca ağrıyor bu da belirti olabilir mi?
Yok canım bende lekelenme olmadı bu ay hiç :)Canim ben 30 gunde adet oluyordum gecen ay 28 dustu 2 gun once ovulasyon oldu duzene girdi ama suan adet agrim olmasi lazim hicbirsey yok.Sen nasilsin canim lekelenmen devam etmiyor dimi.
Adete yakinda beyaz akinti oluyor rahim kendini temizliyor bazilarindada gebelikden dolayı oluyor nedeni tam bilinemiyor. Seninle ayni gunu bekliyoruz 27 subat.Herkese günaydın, beyaz akıntı NEYE işaretti bir hafta var adete
Aaa hayirli olsun.ne guzel
Pardon canim ben diger arkadasla karıştırdım nick nerdeyse ayni :)) ovulasyon haftasini degerlendirmissin artik heycanli bekleyis baslasin bende 3 gun ust uste degerlendirdim cuma da doktora kontole gitcem olmazsa hormon testi yaptircam.Yok canım bende lekelenme olmadı bu ay hiç :)
19unda yumurtlamam oldu 1er gün arayla da ilişki oldu tutar inşallah bakalım bu ay içimde bir umut var ilk defa :)
yok geçen ay doktora gittim hiç sıkıntı olmadığını söyledi,
bu ay sadece ovulasyonumu takip ettim.
ovulasyon testinde çift çizgi çıktığı gün kendimi çok doğurgan hissediyodumbu nasıl bişeyse artık.
nedense kesin olcakmış gibi gelmişti
daha bu sürecin başında olduğum için de olabilir.
hemen olcak sanıyor insan
halbuki 1 sene bile olmaması normal
Canim
Naz bu ara yok canim girince ekler ama hayirlisi olsun cok bekletti seni insallah bu ay senin icin guzel olur canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?