• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa internette araştırdım kaç değer çıktığı yazar diyorlar. Birinde daha <2 çıkmış. Biraz bekle tekrar yap bende öyle oldu demiş. Biri kesin değilsin olsan direkt değer yazardı demiş. Biri 5ten küçük olmadığı için direkt değeri yazmaz ama yükselebilir yazmış. Bilemedim. Farklı rivayetler var :KK70:

Yaa internette araştırdım kaç değer çıktığı yazar diyorlar. Birinde daha <2 çıkmış. Biraz bekle tekrar yap bende öyle oldu demiş. Biri kesin değilsin olsan direkt değer yazardı demiş. Biri 5ten küçük olmadığı için direkt değeri yazmaz ama yükselebilir yazmış. Bilemedim. Farklı rivayetler var :KK70:
Bende onu dicektim ben 2 ay yaptirdim hep 0.108 civarinda negatifi gordum gec dollenme olmasin senin bat ne zamandi

Yükselme ihtimali var canım çok okudum burda ama sen kendini kaptırma yinede

benim karnım ağrımaya başladı.
bizim topik de çok temiz maşallah:temizlik:
Al iste bu ne yahu tam bi hamilelik belirtisi olsada herkes ona gore heveslense demi su tipta bi ilerlemedi bu konuda :-) benim ev sobali mecbur temiz olmak zorunda kaliyorum canim. Carsinin ortasinda oturuyorum ama daha dogalgaz yok

Al iste bu ne yahu tam bi hamilelik belirtisi olsada herkes ona gore heveslense demi su tipta bi ilerlemedi bu konuda :-) benim ev sobali mecbur temiz olmak zorunda kaliyorum canim. Carsinin ortasinda oturuyorum ama daha dogalgaz yok
Ayy o soba sıkıntısını 5nyıl çektim bende sinir gelmişti artık eve girer girmez yeri kontrol ediyordum parmağımla yok böyle bir pisleten bişi daha :D

Back
X