• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle hoşgeldin.
Ateş basmaları yumurta çatladıktan sonra Ateş yükselmesiyle alakalı. Bizim de çoğumuzda oldu. Bu soğukta pikeyle yattım ben dün bi de ayaklarım dışarda :) normal bi durum yani. Ateşin yüksek seyrediyor demek oluyor. Diğer aylarda niye olmadı bilemedim ama ilk defa çatlamış olur bu durumda. İlginç. Yeni mi evlisin ?
Allah razi olsun cevabin icin kardeşim. Evet yeni evliyim 2.5 ay olacak insaAllah

Yok canım wc ye daha yeni gittim afedersin ama o yüzden yapmadım henüz. Saatler biraz geçsin diye bekliyorum buraya foto atarım :) :) :tabi inş çift çizgili
İnşallah canım ama keşke ilk idrarınla yapsaydın günün geçmediği için daha iyi olurdu hadi bakalım hayırlısı

Kızlar burda birileri çörek otu bal kürüne başlayacaktı ne işe yarıyor o. Bir de bu soğan kürü adet düzensizliği yaptı ben de sanki 15 gün yaptığım ay 3 gün gecikti bu ay son etabını yaptım 5 gün 4 gün önce oldum
Canim corek otu bal tarcin kürü o adetin 2.gunu baslayip 12 gun falan sabahlari ac karnina 1 yemek kasigi yiyosun yumurta gelisimi icin o kür. Istersen tarifini atabilirim sende ne sorun var ?

Bilmiyorum ki canım ya kasık ağrım var ama çok da değil zaten kasık ağrısını belirtilen de saymıyorum artık
Valla gecen ayda boyle dedim bu kadar agriyla olursa mucize dicem diye. Ama sanirim gene ayni durumdayim bide adete yakin duygusallasirim ben yine basladi benimki geliyor yani hic teste falan gerek kalmicak gibi

Kızlar hormonlarını da sorun yoksa kür yapmayın bence düzeniniz bozulur ben bi kere incir kürü yaptım sorun olmadığı halde prolaktinim yükselmiş zor adet oldum bebek beklerken adet bekledim gelsin diye çok sinir bozucu

Hosgeldin canim eger ara ara oluyorsa ates basmalari gebelik belirtisi gece terlemesi filan ama herzman atesin herzamankinden yuksekse bu belirti degil kac gunun kaldi adete.
Hosgeldin canim eger ara ara oluyorsa ates basmalari gebelik belirtisi gece terlemesi filan ama herzman atesin herzamankinden yuksekse bu belirti degil kac gunun kaldi adete.
Hosbuldum canim Allah razi olsun.Adetime 7 gün var. Gece terliyorum önceleri hiç olmuyordu

Canim corek otu bal tarcin kürü o adetin 2.gunu baslayip 12 gun falan sabahlari ac karnina 1 yemek kasigi yiyosun yumurta gelisimi icin o kür. Istersen tarifini atabilirim sende ne sorun var ?
Canım ben de hiç bir sorun yok yapayım dedim bugün ikinci günüm yaptım sabah 10 yemek kaşığı bal 10 tatlı kaşığı çörek otu tozu 10 çay kaşığı tarcın koydum karıştırdım internette öyle yazıyordu . Seninki nasıl

Canım ben de hiç bir sorun yok yapayım dedim bugün ikinci günüm yaptım sabah 10 yemek kaşığı bal 10 tatlı kaşığı çörek otu tozu 10 çay kaşığı tarcın koydum karıştırdım internette öyle yazıyordu . Seninki nasıl
Sorunun yoksa yapma canım

Soğan kürü yaptım adetim duzensizlesti ama adet sancılarım bayağı azaldı bu ay yumurtam erken çatlamış sanırım haberim yok işte yumurtlama testi alcam takip edeyim dedim
En güzeli canım hormon sorunun yoksa kür iyi değil sorun varsa da araştırıp doğru kürü yapmalıyız çok önemli bu

Valla gecen ayda boyle dedim bu kadar agriyla olursa mucize dicem diye. Ama sanirim gene ayni durumdayim bide adete yakin duygusallasirim ben yine basladi benimki geliyor yani hic teste falan gerek kalmicak gibi
Canım ben hamiş olduğum ay da aynı adet günümde adet sancılarımı çektim ha geldi ha gelecek dedim o derece belm kırıldı kasıklarım ağrıdı o yüzden belli olmuyor yani

Back
X