• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En güzeli canım hormon sorunun yoksa kür iyi değil sorun varsa da araştırıp doğru kürü yapmalıyız çok önemli bu
4 farklı doktora gittim test yaptılar sorun yok deyip durdular ben de kendi kendime madem sorun yok nerde hata yapıyorum diyorum bazen bu ay turşuyu duydum onu yemeyeceğim kısmetini bekliyor demek ki.

4 farklı doktora gittim test yaptılar sorun yok deyip durdular ben de kendi kendime madem sorun yok nerde hata yapıyorum diyorum bazen bu ay turşuyu duydum onu yemeyeceğim kısmetini bekliyor demek ki.
sadece turşu değil ekşi yememek lazımmış ama ben takmıyorum artık daha bi sürü şey var maydanoz dereotu çiğ et içeren şeyler 2 yıldır bi sürü şeyden mahrum ettim kendimi boşu boşuna kayınvalidemler çiğköfte yoğururdu ben uzaktan bakıp sevmiyorum diye yalan söylerdim hiç gerek yokmuş halbuki

sadece turşu değil ekşi yememek lazımmış ama ben takmıyorum artık daha bi sürü şey var maydanoz dereotu çiğ et içeren şeyler 2 yıldır bi sürü şeyden mahrum ettim kendimi boşu boşuna kayınvalidemler çiğköfte yoğururdu ben uzaktan bakıp sevmiyorum diye yalan söylerdim hiç gerek yokmuş halbuki
Canım ben zaten düşünüyorum doğru olabilir rahim sıvı yapı olarak mikroplardan korumak için asidik yapıda bu asidik yapı spermleri öldürüyor olabilir çünkü spermlerin ph 7-8 arası alkali yapıda kola turşu ekşi gibi asidik yiyecekler belki rahmin asidik seviyesini yükseltebilir bu durum da spermler ölebilir sadece mantık yürüttüm. Tıpta söyle bir durum var ama rahim spermleri tehlike görüp öldürebiliyormuş alışması uzun sürebiliyormuş rahmin.

Kızlar :( bu ay olmamış belli ki olsa ince bir çizgi çıkardı. Diğerinde kaç gün önceden çıkmıştı

Eklentiler

• IMG_20171230133515.webp
    IMG_20171230133515.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 47
Canım ben de hiç bir sorun yok yapayım dedim bugün ikinci günüm yaptım sabah 10 yemek kaşığı bal 10 tatlı kaşığı çörek otu tozu 10 çay kaşığı tarcın koydum karıştırdım internette öyle yazıyordu . Seninki nasıl
Ayni canim iyi yapmissin bende bu ayin basinda denedim rahim filminden omce birakmistim. Bat 2 ocak bakalim. Insaallah sana faydasi olur :)

Canım ben hamiş olduğum ay da aynı adet günümde adet sancılarımı çektim ha geldi ha gelecek dedim o derece belm kırıldı kasıklarım ağrıdı o yüzden belli olmuyor yani
Bana hic olacakmis gibi gelmiyor bugun cok duygusalim asiri sacmaliyorum sanki hic olmicak gibi. Bazen cok rahatken bazen boyle cok umutsuz oluyorum valla elimde degil suan bile istemsiz gozlerimden akiyo yas. Kotu hissediyorum kendimi :-(

Ayni canim iyi yapmissin bende bu ayin basinda denedim rahim filminden omce birakmistim. Bat 2 ocak bakalim. Insaallah sana faydasi olur :)
Inşallah canım zararı olmaz değil mi peygamber efendimiz çörek otu ölümden başka her derde deva demiş zararı olmaz diye düşünüyorum.

Inşallah canım zararı olmaz değil mi peygamber efendimiz çörek otu ölümden başka her derde deva demiş zararı olmaz diye düşünüyorum.
Canim ben adet bitiminin 2.gunu rahim filmine gittim bu ay doktorum oncesinde muayene etti sen gecmi kaldin adetten sonra dedi yoo daha 2.gun dedim. Rahimin ici kalinligi falan cok guzel gelisme bile var dedi sasirdi. Ben Allahin izniyle ona bagladim birazda corek otu bal evet peygamber tavsiyesi sonucta sifa niyetine de Allaha sigin biseycik olmaz insallah. Zaten bi ay 12 gun yapicaksin

Bana hic olacakmis gibi gelmiyor bugun cok duygusalim asiri sacmaliyorum sanki hic olmicak gibi. Bazen cok rahatken bazen boyle cok umutsuz oluyorum valla elimde degil suan bile istemsiz gozlerimden akiyo yas. Kotu hissediyorum kendimi :-(
Canım ben de dün senin gibiydim adet olmadan önce kadınlar vücudunu tanıdığı için hissedebiliyor anlıyor benim bu aya kadar hep öyle oldu adetime 10 gün varken olacağımı anlıyorum sinyal veriyor vücudum çünkü. Ama üzülme hayatımızın merkezinden çıkartalım şu konuyu zor ama ben bu ay deneyeceğim elimizden geleni yapalım gerisi Allah a kalmış.

Back
X