- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
Bilmiyorum kiKizlar yumurtlaman gününe göre mesela 2 gun once veya 2 gun sonra yum. Olsa bende 2 gun once yumurtlama oldu yani adetim beklenen den 2 gün önce mi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum kiKizlar yumurtlaman gününe göre mesela 2 gun once veya 2 gun sonra yum. Olsa bende 2 gun once yumurtlama oldu yani adetim beklenen den 2 gün önce mi olur
4 farklı doktora gittim test yaptılar sorun yok deyip durdular ben de kendi kendime madem sorun yok nerde hata yapıyorum diyorum bazen bu ay turşuyu duydum onu yemeyeceğim kısmetini bekliyor demek ki.En güzeli canım hormon sorunun yoksa kür iyi değil sorun varsa da araştırıp doğru kürü yapmalıyız çok önemli bu
sadece turşu değil ekşi yememek lazımmış ama ben takmıyorum artık daha bi sürü şey var maydanoz dereotu çiğ et içeren şeyler 2 yıldır bi sürü şeyden mahrum ettim kendimi boşu boşuna kayınvalidemler çiğköfte yoğururdu ben uzaktan bakıp sevmiyorum diye yalan söylerdim hiç gerek yokmuş halbuki4 farklı doktora gittim test yaptılar sorun yok deyip durdular ben de kendi kendime madem sorun yok nerde hata yapıyorum diyorum bazen bu ay turşuyu duydum onu yemeyeceğim kısmetini bekliyor demek ki.
evet canım buna eminsen 2 gün erken olacak bat ınKizlar yumurtlaman gününe göre mesela 2 gun once veya 2 gun sonra yum. Olsa bende 2 gun once yumurtlama oldu yani adetim beklenen den 2 gün önce mi olur
Aynen canım.kürlerden ćok korkuyorum ben.bi yandan bi yeru düzeltirken başka taraftan diğer hormonu bozuyor.ilaçlardan bi farki yok gibi.En güzeli canım hormon sorunun yoksa kür iyi değil sorun varsa da araştırıp doğru kürü yapmalıyız çok önemli bu
Evet canim.yumurtlama üstüne 14 gün koy.bu bütün kadinlarda ortaktir.Kizlar yumurtlaman gününe göre mesela 2 gun once veya 2 gun sonra yum. Olsa bende 2 gun once yumurtlama oldu yani adetim beklenen den 2 gün önce mi olur
6 ocak batim
O zaman bugun yada yarin olma ihtimalim yuksek zaten agrilar arttı iyice belli ben geliyorum hazir ol diyoevet canım buna eminsen 2 gün erken olacak bat ın
16 sinda olmuştu yumurtlama o zaman bugun gelme ihtimali yüksek canimEvet canim.yumurtlama üstüne 14 gün koy.bu bütün kadinlarda ortaktir.
Canım ben zaten düşünüyorum doğru olabilir rahim sıvı yapı olarak mikroplardan korumak için asidik yapıda bu asidik yapı spermleri öldürüyor olabilir çünkü spermlerin ph 7-8 arası alkali yapıda kola turşu ekşi gibi asidik yiyecekler belki rahmin asidik seviyesini yükseltebilir bu durum da spermler ölebilir sadece mantık yürüttüm. Tıpta söyle bir durum var ama rahim spermleri tehlike görüp öldürebiliyormuş alışması uzun sürebiliyormuş rahmin.sadece turşu değil ekşi yememek lazımmış ama ben takmıyorum artık daha bi sürü şey var maydanoz dereotu çiğ et içeren şeyler 2 yıldır bi sürü şeyden mahrum ettim kendimi boşu boşuna kayınvalidemler çiğköfte yoğururdu ben uzaktan bakıp sevmiyorum diye yalan söylerdim hiç gerek yokmuş halbuki
Ayni canim iyi yapmissin bende bu ayin basinda denedim rahim filminden omce birakmistim. Bat 2 ocak bakalim. Insaallah sana faydasi olur :)Canım ben de hiç bir sorun yok yapayım dedim bugün ikinci günüm yaptım sabah 10 yemek kaşığı bal 10 tatlı kaşığı çörek otu tozu 10 çay kaşığı tarcın koydum karıştırdım internette öyle yazıyordu . Seninki nasıl
Erken gebelik testi değilse çıkmayabilir bekle üzülme hemen.Kızlarbu ay olmamış belli ki olsa ince bir çizgi çıkardı. Diğerinde kaç gün önceden çıkmıştı
Bana hic olacakmis gibi gelmiyor bugun cok duygusalim asiri sacmaliyorum sanki hic olmicak gibi. Bazen cok rahatken bazen boyle cok umutsuz oluyorum valla elimde degil suan bile istemsiz gozlerimden akiyo yas. Kotu hissediyorum kendimi :-(Canım ben hamiş olduğum ay da aynı adet günümde adet sancılarımı çektim ha geldi ha gelecek dedim o derece belm kırıldı kasıklarım ağrıdı o yüzden belli olmuyor yani
Inşallah canım zararı olmaz değil mi peygamber efendimiz çörek otu ölümden başka her derde deva demiş zararı olmaz diye düşünüyorum.Ayni canim iyi yapmissin bende bu ayin basinda denedim rahim filminden omce birakmistim. Bat 2 ocak bakalim. Insaallah sana faydasi olur :)
Amiiiin caniimmGünün batları... İnşallah hamilelik sebebiyle, gelmezler
- U Umudumbitmedi_ -----> BAT: 30 ARALIK
papatyam67 -----> BAT: 30 ARALIK
Canim ben adet bitiminin 2.gunu rahim filmine gittim bu ay doktorum oncesinde muayene etti sen gecmi kaldin adetten sonra dedi yoo daha 2.gun dedim. Rahimin ici kalinligi falan cok guzel gelisme bile var dedi sasirdi. Ben Allahin izniyle ona bagladim birazda corek otu bal evet peygamber tavsiyesi sonucta sifa niyetine de Allaha sigin biseycik olmaz insallah. Zaten bi ay 12 gun yapicaksinInşallah canım zararı olmaz değil mi peygamber efendimiz çörek otu ölümden başka her derde deva demiş zararı olmaz diye düşünüyorum.
Bende bugun olmazsam yrn sabah yapicam testi bakimKızlarbu ay olmamış belli ki olsa ince bir çizgi çıkardı. Diğerinde kaç gün önceden çıkmıştı
Canım ben de dün senin gibiydim adet olmadan önce kadınlar vücudunu tanıdığı için hissedebiliyor anlıyor benim bu aya kadar hep öyle oldu adetime 10 gün varken olacağımı anlıyorum sinyal veriyor vücudum çünkü. Ama üzülme hayatımızın merkezinden çıkartalım şu konuyu zor ama ben bu ay deneyeceğim elimizden geleni yapalım gerisi Allah a kalmış.Bana hic olacakmis gibi gelmiyor bugun cok duygusalim asiri sacmaliyorum sanki hic olmicak gibi. Bazen cok rahatken bazen boyle cok umutsuz oluyorum valla elimde degil suan bile istemsiz gozlerimden akiyo yas. Kotu hissediyorum kendimi :-(
üzülme canım daha gününe var hem yoksa da önümüzdeki ay inşallahKızlarbu ay olmamış belli ki olsa ince bir çizgi çıkardı. Diğerinde kaç gün önceden çıkmıştı