• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla 4 ay oldu isten ayrilali kendimi temizlige veriyorum agrim artiyo yapacak baska bisey yok anca pasta borek yapip burda takiliyoruz iste :-) simdi yemek yapicam bende. Ben bisey dememde o junyir ahmet geliyo diye takilir napsin adamcagizda :-)
Ayy benim ki de aynı diyor, junyor Ahmet mi geliyor doğru söyle kız diyor bana :halay:sonra ters ters bakınca tamam tamam junyor gülsüm de olur tamam diyor :KK70:

Kızlar bu ay yumurtlama testi alayım diyorum internetten baktım kaset tipi olanlar daha iyidir diye düşünüyorum bir de laboquick diye mi ne bir marka var o nasıl hiç deneyip kullanan var mı?
Tavsiye ederim canım benim işimi gördü gayet net yakalıyorum kaset tipi olanlar daha iyi

Adetlikten alttan muayene olur mu yaa. Allah Allah. İlk defa duydum.
Olunur mu bilmiyorum ama ölüyormuş demekki doktora muayene oldum adetinin ikinci günü dedi m hormon testlerimi istedi birde vajinal usg istedi işte usg çeken hekim başkaydı çekime hazırlayan bayan adetli misin dedi evet dedim alt çamaşırın kalsın dedi elbisem vardı çamaşırının kenarından baktı kanamama bi etkisi olmadı ama baktığı cihaz kan oldu tabiki piskolojik olaram rahatsız oldum adetli olduğum için bende ama bi aci hissetmedim

Olunur mu bilmiyorum ama ölüyormuş demekki doktora muayene oldum adetinin ikinci günü dedi m hormon testlerimi istedi birde vajinal usg istedi işte usg çeken hekim başkaydı çekime hazırlayan bayan adetli misin dedi evet dedim alt çamaşırın kalsın dedi elbisem vardı çamaşırının kenarından baktı kanamama bi etkisi olmadı ama baktığı cihaz kan oldu tabiki piskolojik olaram rahatsız oldum adetli olduğum için bende ama bi aci hissetmedim
Yaa belki illa o zamanda olması gereken bi işlemse olabilir tabi. Bu işin ehli yapıyorsa bi sıkıntı olmuyor demektir. Onlar alışık bu duruma neler neler görüyorlar :) bu şekilde düşününce rahatlıyorum ben :) sen de öyle düşün.

Hepinize merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Aralık 9da adet oldum. Sonra 1gun arayla ilişki oldu. 3 4 gündür belim kasiķlarim ve göğüslerim ağrıyor şeffaf ta akıntı oluyor. Adete daha 10gun var bu belirtiler hamilelik olabilirmi ?
Hoşgeldin canım. Yumurtlama gününü biliyor musun ?

Olabilir canim.ama ins gelmez de hamiş çıkarsın.

Ama canim senin daha 3 günün var.belki geç döllendi.ben döllenmeden 16 gün sonra kanda öğrenmistim.o da yüksek bile degildi.123 tü.
Umudunu kaybetme.
Hem olmazsa da üzülme.bu bizim hayrımiza olur belki.rahmimiz iyice toparlanir.
Sonraki ay hergün çalışırız.olur ins.

Allah aşkına ağlayacak ne var.değer mi yani.esimizle yuvamizla mutluyuz.Rabbim kötü dertler vermesin.bu ay olmaz baska zaman olur.sağlıkli olsun da.yıpratma kendini.esini de kendini de üzme.

Adamları ordan oraya sürükleye sürükleye bir ettik.:KK4:

Ya ben çok korkuyorum.ne oldu ki bana.afedersin benim dün sümüksü bi akıntım geldi.koyu baya.
Bide hastalik mi kaptim.puuuffff:KK43:
Kötü kokusuysa mantar olabilir ağrı kaşıntı yapıyorsa rengi yeşil kahverengi falansa enfeksiyon olabilir ama yapı olarak kuru bi ortam değil kadınlar her dönem akıntı şikayeti olur bu kişiden kişiye değişir gebelik sebebiyle yeni takip ediyorsan öncesinde dikkat etmemiş olabilirsin canım ama daha evvel baktirmadiysan smear testi yaptirabilirsin cinsel yönden aktif her kadının en azından 2 yılda bir bastırması gerek hem

Kötü kokusuysa mantar olabilir ağrı kaşıntı yapıyorsa rengi yeşil kahverengi falansa enfeksiyon olabilir ama yapı olarak kuru bi ortam değil kadınlar her dönem akıntı şikayeti olur bu kişiden kişiye değişir gebelik sebebiyle yeni takip ediyorsan öncesinde dikkat etmemiş olabilirsin canım ama daha evvel baktirmadiysan smear testi yaptirabilirsin cinsel yönden aktif her kadının en azından 2 yılda bir bastırması gerek hem
Yaa sen biliyorsun. Benim ne zaman yapmam lazım. 2 yılım dolunca mı. Yoksa evlendikten sonra yaptırmak gerekir mi. 6 aylık evliyim bu arada.

Yaa belki illa o zamanda olması gereken bi işlemse olabilir tabi. Bu işin ehli yapıyorsa bi sıkıntı olmuyor demektir. Onlar alışık bu duruma neler neler görüyorlar :) bu şekilde düşününce rahatlıyorum ben :) sen de öyle düşün.
Tıpta ayıp yoktur bende sağlıkçıyim o konudan sıkıntı yokda özel günün kanlı sonuçta temiz hissetmediğim için kendini ister istemez rahatsız hissediyorsun kadınların çilesi bitmiyor :KK51:

Tıpta ayıp yoktur bende sağlıkçıyim o konudan sıkıntı yokda özel günün kanlı sonuçta temiz hissetmediğim için kendini ister istemez rahatsız hissediyorsun kadınların çilesi bitmiyor :KK51:
Öyle canım valla :) senin meslek neydi ?

Smear testini temmuzda yaptirdim.canim.bisey çıkmadi.
Akintı kokmuyor.rengi su gibi.kasinti filan yok.evlendim evleneli olmadi.bekarken bazi aylarda geliyordu.daha çok lavoboda sarkan bisey hissediyordum.kopmuyordu.sarkiyordu öyle.4 senedir de yeni gorüyorum.acaba usüttüm mü.

Sipariş verdim canım yanında 10 tane gebelik testi geliyor :halay:
Iyi yapmışsın canım hem uygun hem çok fazla alabiliyorsun ovulasyonlarda bi sıkıntı çıkmadı ben 4 aydır kullanıyorum 9 tanede ultra erken gebelik testi var onları kullanmadım gebelik şüphem olmadığından ama ilk aylar ovulasyon testleri bol bol kullanmıştım adet biter bitmez başlıyorum bi dahaki adete kadar kullan kullan bitmiyordu şimdi yumurtlamami biliyorum çok kullanmıyorum öyle:)

Back
X