• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testi değilse çıkmayabilir bekle üzülme hemen.
Bilmiyorum canımm olsa silik çıkardı kaç gün önce oldum yumuşum. Ama bakalım kısmet

Bana hic olacakmis gibi gelmiyor bugun cok duygusalim asiri sacmaliyorum sanki hic olmicak gibi. Bazen cok rahatken bazen boyle cok umutsuz oluyorum valla elimde degil suan bile istemsiz gozlerimden akiyo yas. Kotu hissediyorum kendimi :-(
Ayy ben de çok duygusalım zati negatifi görünce kısa süreli bi depresyona girdim :)
Bende bugun olmazsam yrn sabah yapicam testi bakim
Tamm canım inşallah pozitiften :) :) aminnn
üzülme canım daha gününe var hem yoksa da önümüzdeki ay inşallah
Öyle canım valla ben çok etkileniyorum ama yine de yapıyorum hem sabırsızım hem çok duygusalım hıh :)
Ben hala umutluyum :) DPO8 kan testi için erken diyorlar, normalde 3-10 gün arasında çıkıyormuş kanda. Deli miyim neyim hala çözemedim ama :KK45:
Biri kırsın şu umudumu :KK70:
:D
Bomba gibi geliyorum kızlaaaar. Bu sefer işi sağlama aldım. (Abarttım demek istedim) :KK71:
Eki Görüntüle 2086622
O süpersinnnn

Geç döllenme olabilir canım dur bi. Adetten günler sonra anca öğrenenler oluyor. Umudunu kaybetmek yok :sinirli:
Geçmiş döllenme ihtimali yok canım bence :)
Ama bakalım kısmet bat günüü göreceğiz
Hepinize merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Aralık 9da adet oldum. Sonra 1gun arayla ilişki oldu. 3 4 gündür belim kasiķlarim ve göğüslerim ağrıyor şeffaf ta akıntı oluyor. Adete daha 10gun var bu belirtiler hamilelik olabilirmi ?
Hoş geldin canım❤️
Dediğin belirtiler bend2 hem adette olur hem de hamilkte de oldu o yüzden bişe diyemiyorum
Bata günler kala benimde öyle giriyor sonra iki güne adet oluyorum :bicak:
Ahhh işte bu beni korkutuyor
Inşallah pozitif olur yaptın mı canim
Negatif ama içimde ki umudu ne yapacaz :(
Kız 5. Gün idrar:KK48:
Sen de benden sabırsızsın kuzum :D
Kizlar Bat a bir hafta var belim ağrıyor bugün kalçama doğru aşağısı belirti için çok erken degilmi ağrıttım sanırım
Belli Olmaz ki canım ah bir bilsek
Cümleten hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız durumlar nasıl :)
Sana da hayırlı akşamlar canımmm sanırım 6 dan beri uyuyordum yeni uyandım :D
selam kızlar
nasıl gidiyor? herkes iyimi? belirtiler ne alemde?
ben hala ovu testi yapıyorum acaba koyulaşırmı diye :işsiz:

gecen seferinde bir hafta kala koyulaşmıştı öyle anlamıştım gebe kaldıgımı

Selam canım ben artık belirtileri attım çöpe
Selamunaleyküm kızlar ben geldim neler yaptınız nasılsınız var mı önemli gelişmeler :)
Aleykümselam canımm birazcık depresyona girmiştim şimdi çıktım Allahtan :D
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
İyi akşamlar canımm
Merhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum benim bat 2 ocak fakat bugün hafif çok açık kahverengi akıntı geldi acaba adet mi oluyorum dünde sarımsı bir akıntı bunlar belirti sayılır mı 13 Aydır bekliyorum gelmedi bebişimiz bu ay rahim filmi çekindim
Hoş geldin canım inşallah bebişin seninledir ❤️
Merhaba ben de bu ay rahim filmi cekildim beklenen adetim bugündü ama olmadim sarı akinti kasik agrisi goGUS agrisi var bende umarım hamileyizdir:)
Ayy inşallah olmazsınnnn adet
Benimde adet tarihim 5 ocak 30 lu ovülAsyon testi aldım bu ay denicem inşalla tutar allah isteyen herkese versin inşallah dua edelim
Hoş geldin canım ❤️
herkese iyi aksamlar
yazilanlari okuyorum ve neden bu kadar acele ediyorsunuz anlamadim adet gunu gelmeden test yapmak hem.insani yoran hemde strese sokan bir durum bence biraz dinlenin bekleyin surekli burda testte bahsederseniz tabiki gunler gecmez hayirLisi varsa ucgun oncede olur sonrada bence biraz dusunun canlar
Çok sabırsızım canım annemin karnında bile duramamışım 7 aylığm :D
Bende meraktan çatlarim burda:)
Sen elinde testle nasil uyicaksin.aman Allahim:KK57:
Hihihihihihi ben olsam m şimdiye yapmışdım
Kızlar size bir şey soracağım bugün adetimin ikinci günü adetim çok affedersiniz çamur gibi geliyor düzelir diye bekledim ama düzelmedi normal adetim gibi yoğun ama kahverengi gibi kan bunun sebebi ne olabilir bu ay 3 gün erken oldum bu arada. Ciddi bir problem mi var diye korktum.
Soğan kurumdan oluyor canım o
Selam kızlar
Var mı bir gelişme. Bat bugün olanlarda son durum nedir? Bende inanılmaz bir mide bulantısı var. Regl oldum hiç rahat değilim. Bir an önce geçse de rahatlasam.
Geçmiş olsun canımm
Abooo kac sayfa konusmuslar bak bak bensiz hee :-) ya hamislik yasayan bayanlara bisey sorucam ya afedersiniz ama idrarin rengi degisir diyolar bide kokusu bunu yasayan oldumu? Meraktan soruyorum sadece :-)
Evet koyu renkliydi benim

Bizim morfoloji 1 di en son 4 oldu ileri hız sıfırdı önce 2 oldu sonra 3 . Toplam hareketlilik 25 di 54 oldu ileri hız önemli diyorlar ama artık o ayrımı yapmıyorlarmış direkt hareketliliğe bakıyorlarmış
Öyle miymiş. Bize de doktor ileri hız önemli. Yumurtayı anca ileri hızlı olan sperm dölleyebilir dedi. Herkes farklı düşünüyor demekki.
Ama güzel artmış değerler.

Benimde koyu renk ama usuttumde mi oldu acaba diyorum bobrek yerlerine sanci giriyor zaten adet agrilari hic gecmiyor sanirim bende direk adeti gorunce depresyondan cikicam :-) naz2018 naz2018

Benimde koyu renk ama usuttumde mi oldu acaba diyorum bobrek yerlerine sanci giriyor zaten adet agrilari hic gecmiyor sanirim bende direk adeti gorunce depresyondan cikicam :-) naz2018 naz2018
İdrar rengi de tam hamilelik belirtisi olarak sayılmıyor canımm ama inş hamişsindir sen adet Olcam Olcam diyip duruyon zati. Tövbe ya Rabbim :)

Bilmiyorum canımm olsa silik çıkardı kaç gün önce oldum yumuşum. Ama bakalım kısmet

Ayy ben de çok duygusalım zati negatifi görünce kısa süreli bi depresyona girdim :)

Tamm canım inşallah pozitiften :) :) aminnn

Öyle canım valla ben çok etkileniyorum ama yine de yapıyorum hem sabırsızım hem çok duygusalım hıh :)

:KK70:
O süpersinnnn

Geçmiş döllenme ihtimali yok canım bence :)
Ama bakalım kısmet bat günüü göreceğiz

Hoş geldin canım❤️
Dediğin belirtiler bend2 hem adette olur hem de hamilkte de oldu o yüzden bişe diyemiyorum

Ahhh işte bu beni korkutuyor

Negatif ama içimde ki umudu ne yapacaz :KK43:

Sen de benden sabırsızsın kuzum :KK70:

Belli Olmaz ki canım ah bir bilsek

Sana da hayırlı akşamlar canımmm sanırım 6 dan beri uyuyordum yeni uyandım :KK70:

Selam canım ben artık belirtileri attım çöpe

Aleykümselam canımm birazcık depresyona girmiştim şimdi çıktım Allahtan :KK70:

İyi akşamlar canımm

Hoş geldin canım inşallah bebişin seninledir ❤️

Ayy inşallah olmazsınnnn adet

Hoş geldin canım ❤️

Çok sabırsızım canım annemin karnında bile duramamışım 7 aylığm :KK70:

Hihihihihihi ben olsam m şimdiye yapmışdım

Soğan kurumdan oluyor canım o

Geçmiş olsun canımm

Evet koyu renkliydi benim
Hiç sorma

İdrar rengi de tam hamilelik belirtisi olarak sayılmıyor canımm ama inş hamişsindir sen adet Olcam Olcam diyip duruyon zati. Tövbe ya Rabbim :)
Icimden surekli nolur Allahim olmasin hamile olayim desemde gercekler aci :-) ama sordugum herkes adet belirtileriyle ayni belirtileri ona bakma diyor

Benim batım belli degil canim.yumurtlama akintima gore ben 30 aralik gününu sectim.yani bugünu.olmadim daha.
Testi sali yaomayi dusünuyorum.
Anladim canim. Benim filmden sonra bu ay yumurtlama falan hic bilmiyorum 3 ayda kendi haline biraktik bakalim :-) benim batta sali ondan sordum

Anaaaam epey varmis canimm
Evet.çok var.korkum şu ki saliyı bekleyemeden adet olmak.
Senin elinde test var ama yapmiyorsun:(

Anladim canim. Benim filmden sonra bu ay yumurtlama falan hic bilmiyorum 3 ayda kendi haline biraktik bakalim :-) benim batta sali ondan sordum
Ins ise yarar şu film.o kadar aciya katlaniyorsun
Boşa gitmez ins canimmm.
Sali gunü baya kisi var bat bekleyen.bende bekliyoum saliyı.hadi ins hamile patlamasi olur o gün.

Back
X