Morfolojiyi hatırlamıyorum %4dü galiba. İleri hız %5 ona EminimMorfoloji mi %5 ileri hızlı mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Morfolojiyi hatırlamıyorum %4dü galiba. İleri hız %5 ona EminimMorfoloji mi %5 ileri hızlı mı ?
Aynen yaa. Yazık bize :)Biz varya erken tahlil yapıp çocuk varsa da yok diye üzülüp kaybediyoz![]()
Bilmiyorum canımm olsa silik çıkardı kaç gün önce oldum yumuşum. Ama bakalım kısmetErken gebelik testi değilse çıkmayabilir bekle üzülme hemen.
Ayy ben de çok duygusalım zati negatifi görünce kısa süreli bi depresyona girdim :)Bana hic olacakmis gibi gelmiyor bugun cok duygusalim asiri sacmaliyorum sanki hic olmicak gibi. Bazen cok rahatken bazen boyle cok umutsuz oluyorum valla elimde degil suan bile istemsiz gozlerimden akiyo yas. Kotu hissediyorum kendimi :-(
Tamm canım inşallah pozitiften :) :) aminnnBende bugun olmazsam yrn sabah yapicam testi bakim
Öyle canım valla ben çok etkileniyorum ama yine de yapıyorum hem sabırsızım hem çok duygusalım hıh :)üzülme canım daha gününe var hem yoksa da önümüzdeki ay inşallah
Ben hala umutluyum :) DPO8 kan testi için erken diyorlar, normalde 3-10 gün arasında çıkıyormuş kanda. Deli miyim neyim hala çözemedim ama
Biri kırsın şu umudumu![]()
O süpersinnnnBomba gibi geliyorum kızlaaaar. Bu sefer işi sağlama aldım. (Abarttım demek istedim)
Eki Görüntüle 2086622
Geçmiş döllenme ihtimali yok canım bence :)Geç döllenme olabilir canım dur bi. Adetten günler sonra anca öğrenenler oluyor. Umudunu kaybetmek yok![]()
Hoş geldin canımHepinize merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Aralık 9da adet oldum. Sonra 1gun arayla ilişki oldu. 3 4 gündür belim kasiķlarim ve göğüslerim ağrıyor şeffaf ta akıntı oluyor. Adete daha 10gun var bu belirtiler hamilelik olabilirmi ?
Ahhh işte bu beni korkutuyorBata günler kala benimde öyle giriyor sonra iki güne adet oluyorum![]()
Negatif ama içimde ki umudu ne yapacazInşallah pozitif olur yaptın mı canim
Sen de benden sabırsızsın kuzumKız 5. Gün idrar![]()
Belli Olmaz ki canım ah bir bilsekKizlar Bat a bir hafta var belim ağrıyor bugün kalçama doğru aşağısı belirti için çok erken degilmi ağrıttım sanırım
Sana da hayırlı akşamlar canımmm sanırım 6 dan beri uyuyordum yeni uyandımCümleten hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız durumlar nasıl :)
selam kızlar
nasıl gidiyor? herkes iyimi? belirtiler ne alemde?
ben hala ovu testi yapıyorum acaba koyulaşırmı diye
gecen seferinde bir hafta kala koyulaşmıştı öyle anlamıştım gebe kaldıgımı
Aleykümselam canımm birazcık depresyona girmiştim şimdi çıktım AllahtanSelamunaleyküm kızlar ben geldim neler yaptınız nasılsınız var mı önemli gelişmeler :)
İyi akşamlar canımmiyi akşamlar kızlar nasılsınız
Hoş geldin canım inşallah bebişin seninledirMerhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum benim bat 2 ocak fakat bugün hafif çok açık kahverengi akıntı geldi acaba adet mi oluyorum dünde sarımsı bir akıntı bunlar belirti sayılır mı 13 Aydır bekliyorum gelmedi bebişimiz bu ay rahim filmi çekindim
Ayy inşallah olmazsınnnn adetMerhaba ben de bu ay rahim filmi cekildim beklenen adetim bugündü ama olmadim sarı akinti kasik agrisi goGUS agrisi var bende umarım hamileyizdir:)
Hoş geldin canımBenimde adet tarihim 5 ocak 30 lu ovülAsyon testi aldım bu ay denicem inşalla tutar allah isteyen herkese versin inşallah dua edelim
Çok sabırsızım canım annemin karnında bile duramamışım 7 aylığmherkese iyi aksamlar
yazilanlari okuyorum ve neden bu kadar acele ediyorsunuz anlamadim adet gunu gelmeden test yapmak hem.insani yoran hemde strese sokan bir durum bence biraz dinlenin bekleyin surekli burda testte bahsederseniz tabiki gunler gecmez hayirLisi varsa ucgun oncede olur sonrada bence biraz dusunun canlar
Hihihihihihi ben olsam m şimdiye yapmışdımBende meraktan çatlarim burda:)
Sen elinde testle nasil uyicaksin.aman Allahim![]()
Soğan kurumdan oluyor canım oKızlar size bir şey soracağım bugün adetimin ikinci günü adetim çok affedersiniz çamur gibi geliyor düzelir diye bekledim ama düzelmedi normal adetim gibi yoğun ama kahverengi gibi kan bunun sebebi ne olabilir bu ay 3 gün erken oldum bu arada. Ciddi bir problem mi var diye korktum.
Geçmiş olsun canımmSelam kızlar
Var mı bir gelişme. Bat bugün olanlarda son durum nedir? Bende inanılmaz bir mide bulantısı var. Regl oldum hiç rahat değilim. Bir an önce geçse de rahatlasam.
Evet koyu renkliydi benimAbooo kac sayfa konusmuslar bak bak bensiz heeya hamislik yasayan bayanlara bisey sorucam ya afedersiniz ama idrarin rengi degisir diyolar bide kokusu bunu yasayan oldumu? Meraktan soruyorum sadece
![]()
Yanimda test yok canim.olsa yapardim.yarin ve pazartesi de eczane aćik olmaz.zaten bir tane var burda.saliya kadar adet olmazsam iyi.sali günü yaparim.Canim sen nezaman test yapcan
Öyle miymiş. Bize de doktor ileri hız önemli. Yumurtayı anca ileri hızlı olan sperm dölleyebilir dedi. Herkes farklı düşünüyor demekki.Bizim morfoloji 1 di en son 4 oldu ileri hız sıfırdı önce 2 oldu sonra 3 . Toplam hareketlilik 25 di 54 oldu ileri hız önemli diyorlar ama artık o ayrımı yapmıyorlarmış direkt hareketliliğe bakıyorlarmış
Gecmis olsun canim Rabbim bidaha en guzelini nasip etsin :)Ben geçen yıl hamile kaldığımda idrar kokusundan farketmiştim direk ama sağlıklı gebelik değilmiş kürtaj oldum
Alem bu kız yaEveeeetnaz2018 msjlari yavas yavas okuyarak piste doğru ilerliyor.
Alem bu kız ya![]()
İdrar rengi de tam hamilelik belirtisi olarak sayılmıyor canımm ama inş hamişsindir sen adet Olcam Olcam diyip duruyon zati. Tövbe ya Rabbim :)Benimde koyu renk ama usuttumde mi oldu acaba diyorum bobrek yerlerine sanci giriyor zaten adet agrilari hic gecmiyor sanirim bende direk adeti gorunce depresyondan cikicam![]()
naz2018
Hiç sormaBilmiyorum canımm olsa silik çıkardı kaç gün önce oldum yumuşum. Ama bakalım kısmet
Ayy ben de çok duygusalım zati negatifi görünce kısa süreli bi depresyona girdim :)
Tamm canım inşallah pozitiften :) :) aminnn
Öyle canım valla ben çok etkileniyorum ama yine de yapıyorum hem sabırsızım hem çok duygusalım hıh :)
O süpersinnnn
Geçmiş döllenme ihtimali yok canım bence :)
Ama bakalım kısmet bat günüü göreceğiz
Hoş geldin canım
Dediğin belirtiler bend2 hem adette olur hem de hamilkte de oldu o yüzden bişe diyemiyorum
Ahhh işte bu beni korkutuyor
Negatif ama içimde ki umudu ne yapacaz
Sen de benden sabırsızsın kuzum
Belli Olmaz ki canım ah bir bilsek
Sana da hayırlı akşamlar canımmm sanırım 6 dan beri uyuyordum yeni uyandım
Selam canım ben artık belirtileri attım çöpe
Aleykümselam canımm birazcık depresyona girmiştim şimdi çıktım Allahtan
İyi akşamlar canımm
Hoş geldin canım inşallah bebişin seninledir
Ayy inşallah olmazsınnnn adet
Hoş geldin canım
Çok sabırsızım canım annemin karnında bile duramamışım 7 aylığm
Hihihihihihi ben olsam m şimdiye yapmışdım
Soğan kurumdan oluyor canım o
Geçmiş olsun canımm
Evet koyu renkliydi benim
Icimden surekli nolur Allahim olmasin hamile olayim desemde gercekler aciİdrar rengi de tam hamilelik belirtisi olarak sayılmıyor canımm ama inş hamişsindir sen adet Olcam Olcam diyip duruyon zati. Tövbe ya Rabbim :)
Senin battami sali canim ??
Benim batım belli degil canim.yumurtlama akintima gore ben 30 aralik gününu sectim.yani bugünu.olmadim daha.Senin battami sali canim ??
Anaaaam epey varmis canimmYanimda test yok canim.olsa yapardim.yarin ve pazartesi de eczane aćik olmaz.zaten bir tane var burda.saliya kadar adet olmazsam iyi.sali günü yaparim.
Ama o zmana kadar meraktan çatlamazsam:)
Anladim canim. Benim filmden sonra bu ay yumurtlama falan hic bilmiyorum 3 ayda kendi haline biraktik bakalimBenim batım belli degil canim.yumurtlama akintima gore ben 30 aralik gününu sectim.yani bugünu.olmadim daha.
Testi sali yaomayi dusünuyorum.
Evet.çok var.korkum şu ki saliyı bekleyemeden adet olmak.Anaaaam epey varmis canimm
Ins ise yarar şu film.o kadar aciya katlaniyorsunAnladim canim. Benim filmden sonra bu ay yumurtlama falan hic bilmiyorum 3 ayda kendi haline biraktik bakalimbenim batta sali ondan sordum