• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bişey dicem inanmicaksın ben toplu karton bardak da alıyorum testler için :)
galiba alışkanlık oldu acayip bir tester oldum:)
Sende bendensin.bende plastok seffaf bardak var baya.tek kullanimlik.hemen atiyorum.hem daha temiz.

Maras merkezdeyim canim ben hatta carsida evim sen nerde oturuyosun ?
Ben bitlisteyim.

Ya hazirlanin gelioz diolar ya regl ya bebis
Artik birileri gelsin.sürekli bi yerime ağri giriyor.bende seviniyorum.herif de delirdi bu iyice diyor:)
bende de var inşallah bizim bebişler yer arıyodur içerde :)
Yavrim sen daha yeni yaptın testi:)
süpersin :) pozitif çıkacak inşallah bir gün
Ins canim.korka korka gidiyom valla.bi gün beni yakalicak.

2018'e heyaecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe:KK68:
ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyorEn Büyük TÜRKİYE
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.

adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
2018'e heyaecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe:KK68:
ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyorEn Büyük TÜRKİYE
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.

adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
Bat 15 Ocak

Sende bendensin.bende plastok seffaf bardak var baya.tek kullanimlik.hemen atiyorum.hem daha temiz.

Ben bitlisteyim.

Artik birileri gelsin.sürekli bi yerime ağri giriyor.bende seviniyorum.herif de delirdi bu iyice diyor:)

eczacı beni iyi tanır eve yakın olana gidiyorum hep kadın beni görünce ovulasyon mu gebelik mi diyor :)

17 gun yumurtam catladi canim 4 ocakda bat tarihi ovulasyon testi ile takip ettim hatta diger topikte konuşmuştuk bu arada can adet gunum gecerse test yapcam beklemedeyim.
Ben her yere burnumu sokuyorum sonrada unutuyorum karıştırıyorum şimdi hatırladım canim :kızgın: hadi bakalım inşallah bebişin seninledir

Bilmiyorum canımm olsa silik çıkardı kaç gün önce oldum yumuşum. Ama bakalım kısmet

Ayy ben de çok duygusalım zati negatifi görünce kısa süreli bi depresyona girdim :)

Tamm canım inşallah pozitiften :) :) aminnn

Öyle canım valla ben çok etkileniyorum ama yine de yapıyorum hem sabırsızım hem çok duygusalım hıh :)

:KK70:
O süpersinnnn

Geçmiş döllenme ihtimali yok canım bence :)
Ama bakalım kısmet bat günüü göreceğiz

Hoş geldin canım❤️
Dediğin belirtiler bend2 hem adette olur hem de hamilkte de oldu o yüzden bişe diyemiyorum

Ahhh işte bu beni korkutuyor

Negatif ama içimde ki umudu ne yapacaz :KK43:

Sen de benden sabırsızsın kuzum :KK70:

Belli Olmaz ki canım ah bir bilsek

Sana da hayırlı akşamlar canımmm sanırım 6 dan beri uyuyordum yeni uyandım :KK70:

Selam canım ben artık belirtileri attım çöpe

Aleykümselam canımm birazcık depresyona girmiştim şimdi çıktım Allahtan :KK70:

İyi akşamlar canımm

Hoş geldin canım inşallah bebişin seninledir ❤️

Ayy inşallah olmazsınnnn adet

Hoş geldin canım ❤️

Çok sabırsızım canım annemin karnında bile duramamışım 7 aylığm :KK70:

Hihihihihihi ben olsam m şimdiye yapmışdım

Soğan kurumdan oluyor canım o

Geçmiş olsun canımm

Evet koyu renkliydi benim
Umarım korkulan olmaz canim

Ben bitlisteyim.

Oooo soguktur orasi ya

Back
X