• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada yanlıs anlaşilma olmasin.evin diğer kisımları donuyor onun icin dedim.lavobo filan çok soguk oluyor.idrar yollarını üsütme oluyor bende.zaten sürekli donuyorum.
Sobali odada yatiyoruz mecbur bi mutfakta oyalaniyorum onun disinda beni cok etkilemiyor ama tabi haliyle banyoda soguk oluyor idare ediyoruz iste. Esim bekarkende burda oturuyodu senelerce oturunca bide carsida olunca acikcasi cikmaya pek taraftar degiliz hastane flaan hersey ayagimizin altinda

Sorma vallahi carsinin ortasinda oturuyoruz ama dogalgazimiz yok :) mecbur surekli temizlik istiyor hep is oluyor ya
Ins nasip olur da doğalgazlı eve tasinirsinız.
Bizim ev kaloriferli.ama bi is var görmelisin.kapı pencere açmiyorum.yine de her yer is.
Hergün silip süpürüyorum.elim sürekli evin üstünde.

Sobali odada yatiyoruz mecbur bi mutfakta oyalaniyorum onun disinda beni cok etkilemiyor ama tabi haliyle banyoda soguk oluyor idare ediyoruz iste. Esim bekarkende burda oturuyodu senelerce oturunca bide carsida olunca acikcasi cikmaya pek taraftar degiliz hastane flaan hersey ayagimizin altinda
Ev sizinse doğalgaz çektirin.daha güzel olur.

Ins nasip olur da doğalgazlı eve tasinirsinız.
Bizim ev kaloriferli.ama bi is var görmelisin.kapı pencere açmiyorum.yine de her yer is.
Hergün silip süpürüyorum.elim sürekli evin üstünde.
Aynen benimde oyle canim surekli toz al supur mecbur perde yika :-) nasip insallah daha iyisine cikariz. Yok ev bizim degil onun icin hic ugrasmam bosver

Merhaba kızlar aranıza teni katıldım , benim de bu ay ilk denememdi ve kırmızılar geldi sonunda . Yeni bat 26 ocak . İnşallah bu defa olur .Bir de cocuk yapmaya karar verince ilk defa benim adet geç geldi var mı böyle olan ?

Merhaba kızlar aranıza teni katıldım , benim de bu ay ilk denememdi ve kırmızılar geldi sonunda . Yeni bat 26 ocak . İnşallah bu defa olur .Bir de cocuk yapmaya karar verince ilk defa benim adet geç geldi var mı böyle olan ?
Hosgeldin canim.stresten oluyor gecikme hepimiz yasadik

Back
X