• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar mrb benim testlere baksanıza ya bugün 14.günüm ovü günü mü bugün acaba sanki yarım cıkmıs gibi test
E Efulimm41

20171231_170105.webp

Kızlar 2018 e cephanemi hazırladım bomba gibi giriyorum çarşıdan geldim şimdi fındık, badem ,çakşır otu suyu , keçi boynuzu aldim corek otu bal karışımı dün yaptım ovulasyon testi sipariş ettim daha ne olsun çifter çifter bebişler olsun Rabbim hayırlısı ile hepimize versin sağlıklı sıhhatli :KK71::halay:
Çörek otu bal hariç hepsini yapıyorum bende. :) ovülasyon testi aldımmı ben de garantilerim Allah'ın izniyle. Yeni yıla bomba gibi giriyoruz :halay:

Keske cevizli sucuk da alsaydin.benle esim 3 kilo cevizli sucuk yedik 10 gün boyunca.adetimin birinci günü başladim yemeye.11.gün yumurtladim ve hamile kaldim.bence cok faydalı.
Bence cevizi etki etmiştir onun. Kalanı tatlı sadece. Bi etkisi olmaz. Kuruyemiş sevmiyor benim ki çekirdek dışında ne yapsam ki :KK64:

Bence cevizi etki etmiştir onun. Kalanı tatlı sadece. Bi etkisi olmaz. Kuruyemiş sevmiyor benim ki çekirdek dışında ne yapsam ki :KK64:
Iyi ya iste.bende cevizi hic sevmem.yemezdim yillardir.cevizli sucugun icinde yiyorum.sende ev al.bi yedir bakalim.belki yer.
Adetim 5 gün geçti ama yumurtlamanın 10ncu günü.
Sen geç yumurtlamıştin yanlis hatirlamiyorsam.ins döllenmistir yumuslarin.

Iyi ya iste.bende cevizi hic sevmem.yemezdim yillardir.cevizli sucugun icinde yiyorum.sende ev al.bi yedir bakalim.belki yer.

Sen geç yumurtlamıştin yanlis hatirlamiyorsam.ins döllenmistir yumuslarin.
Tatlının her türlüsünü seviyor sucuk olarak sever bencede. Pestil aldım pek sevmedi ama deniim bi şansımı.

Evet canım adete 5 gün kala yumurtladım. İnşallah tutmuştur. Tutmadıysa da bomba gibi hazırım bi sonraki aya :D

Kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetiyle hamile olduğunu anlayan var mı kızlar ?? 1 haftadır çekiyorum göğüs ve yumurtalık ağrısını hamiş olabilir miyim acaba bat 3 ocak

Back
X