• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de Doğum günüm Mart'ta. En geç o zaman alırım inşallah güzel haber :)

Bende çok rüya görürüm ama hamile olduğumu değil. Bişey görüyorum anlamına bakıyorum kız bebek diyor. Başka bir şey görüyorum hayırlı evlat diyor. Yani benimkiler psikolojik değildir dimi. Mesela ben nerden bileyim yeşil elma yemenin kız çocuk demek olduğunu dimi :)
Ins bu ay alirsin güzel haberi canim.
Rüyalarin gercek anlamlarini kim biliyor ki.ne görsek hep anlaminda evli bi bayan görürse hayirli evlat diye yoruluyor.kesin bi anlam yok.bekar görürse şöyle boyle diyorlar.bana çok saçma geliyor.
Ben kanda hcgyi görmeden artik hic biseye inanmiyorum.

Kızlar konu açtım kimse yazmadı 1 haftadır sag
Kasığımda pıtı pıtı atma kelebek gibi bir atma var hep aynı tarafta biraz araştırdım gebelik belirtisi olabilirmiş hiç duyan var mı

Kasığımda pıtı pıtı atma kelebek gibi bir atma var hep aynı tarafta biraz araştırdım gebelik belirtisi olabilirmiş hiç duyan var mı
Canim selam
Bendede oldu o bu ay arada sirada sag tarafta. Ama soldada cok keskin bi agri oldu bi iki gun arayla suandada var. Hamilelikle adet belirtileri cok benziyor diyolar benim bat sali gunu ben onun agrisi deyip geciorum. Insallah gebeliktir ikimizinde :) senin bat ne zmaan

Bat 28 ocak
İnşallah anne olurum
İnanıyorum Rabbim nasip edecek
Hoş geldin canım yeni gelen arkadaşları toptan ekliyorum seni de ekleyeceğim insallah 28 ocak senin günün olur
Ya bi dur ya ne test aldin gene sen hemde bi suru para vermis bak artik kiziyorum ha :-) gulum biraz sabret cikmama ihtimali bile oluyor yeterki Allah istesin neler okuyoruz burda. Hem sana dedim beni ornek al bak benim sol taraf kasigimda resmen bicak saplaniyo gibi agri var ama umudumuda kaybetmiyorum olucam diyorum ama Allahtanda umut kesilmez demi uzme kendini. Ha bu arada ocak bat olanlar ya konu subata kalirsak devam edicek demi topik
Bebişimmm sen hem sabırlı hem de alıngan bir kızsın. Valla evde tel pek çekmiyor arada giden yorumlar olabilir çok özür dilerim evde ne şekilde İnternete girdiğimi bi bilsen :D kuzuumm bak şu an gördüm bu yorumubu yeminle görüp de yazmama gibi bi durum asla olamaz... Hem dikkat edersen sen benim cevabımdan tam önce yazmışsın yani ben cevapları yazarken sen yorum yazmışsın o yüzden ben görmemişim
Naz sen bilirsin yerleşme ne zaman olur
Canım yumurtlamadan 1 hafta sonra olur 5 gün sonra olması çok ihtimal içi değil. Çünkü sen jahveren geldi dşyosun. Kahverengi bir kanın gelmesi anca afet dönemini bulur. O embriyo oraya yerleşecek yerleştiği kan kuruyacak ve kahverengi hali alacak. Bu 4.5 günde olacak bir şeye benzemiyor
Keşke buraya yazsaydın biz seni durdururduk. :KK70: kaç gün geçti yumdan.
Ahaaha yazamıyorum ki canımm bugün yoğun bir gün şuan misafir var valla kaçıp yazıyorum bunları :D
Biz sabirsız kova burçları duramayız yerimizde.sana hak veriyorum canim.
Umudumuz şubata kaldi.
Ama belki doğum günümüzde en güzel hediyeyi alacaz.
Allahtan ümit kesilmez.
Ruya meselesine gelince ben rüyalarima guvenmiyorum.hep yanliş çikıyor.çünkü hep bu islerle haşır neşiriz.beynimiz bize oyun oynuyor.
Ayyyy belki de Şubat bizim ayımızdır bebeğim m
Benim de Doğum günüm Mart'ta. En geç o zaman alırım inşallah güzel haber :)
İnşallah marta bile kalmaz kuzummm
Bende çok rüya görürüm ama hamile olduğumu değil. Bişey görüyorum anlamına bakıyorum kız bebek diyor. Başka bir şey görüyorum hayırlı evlat diyor. Yani benimkiler psikolojik değildir dimi. Mesela ben nerden bileyim yeşil elma yemenin kız çocuk demek olduğunu dimi :)
Efulim ben rüyamda pek hamile olduğumu görmem ama dünkü sanırım bilinç altıymış :) ::
Ay gene benim yorum es gecmissin yok artik yorum yazmiyorum alindim bunda naz2018 naz2018
Kuzum valla yeni gördüm bak

Canim selam
Bendede oldu o bu ay arada sirada sag tarafta. Ama soldada cok keskin bi agri oldu bi iki gun arayla suandada var. Hamilelikle adet belirtileri cok benziyor diyolar benim bat sali gunu ben onun agrisi deyip geciorum. Insallah gebeliktir ikimizinde :) senin bat ne zmaan
:KK200:

Canim selam
Bendede oldu o bu ay arada sirada sag tarafta. Ama soldada cok keskin bi agri oldu bi iki gun arayla suandada var. Hamilelikle adet belirtileri cok benziyor diyolar benim bat sali gunu ben onun agrisi deyip geciorum. Insallah gebeliktir ikimizinde :) senin bat ne zmaan[/QUOTEd]
Benimde bat 3 ocak canım bende de göğüs hassasiyeti ve batma var kasıklarda bende normalde hassasiyet olmazdı bir geçen ay oldu bir de bu ay yaşıyorum inşallah vardır bir şeyler

Hoş geldin canım yeni gelen arkadaşları toptan ekliyorum seni de ekleyeceğim insallah 28 ocak senin günün olur

Bebişimmm sen hem sabırlı hem de alıngan bir kızsın. Valla evde tel pek çekmiyor arada giden yorumlar olabilir çok özür dilerim evde ne şekilde İnternete girdiğimi bi bilsen :KK70: kuzuumm bak şu an gördüm bu yorumubu yeminle görüp de yazmama gibi bi durum asla olamaz... Hem dikkat edersen sen benim cevabımdan tam önce yazmışsın yani ben cevapları yazarken sen yorum yazmışsın o yüzden ben görmemişim

Canım yumurtlamadan 1 hafta sonra olur 5 gün sonra olması çok ihtimal içi değil. Çünkü sen jahveren geldi dşyosun. Kahverengi bir kanın gelmesi anca afet dönemini bulur. O embriyo oraya yerleşecek yerleştiği kan kuruyacak ve kahverengi hali alacak. Bu 4.5 günde olacak bir şeye benzemiyor

Ahaaha yazamıyorum ki canımm bugün yoğun bir gün şuan misafir var valla kaçıp yazıyorum bunları :KK70:

Efulim ben rüyamda pek hamile olduğumu görmem ama dünkü sanırım bilinç altıymış :) ::

Bende oyle düsünüyorum.hem 3 ayimiz tamamlanmis olacak hemde doğduğumuz aya bebisimiz gelmiş olacak ins.

Ins bu ay alirsin güzel haberi canim.
Rüyalarin gercek anlamlarini kim biliyor ki.ne görsek hep anlaminda evli bi bayan görürse hayirli evlat diye yoruluyor.kesin bi anlam yok.bekar görürse şöyle boyle diyorlar.bana çok saçma geliyor.
Ben kanda hcgyi görmeden artik hic biseye inanmiyorum.
Babamın teyzesine soruyorum canım. Öyle internettekine güvenmem. İlmini almış bunun. Ne derse çıkıyor. Aslında öyle olmak lazım.

Bi kaç kişide duymuştum canım. Ama ne kadar doğru bilemem.

Babamın teyzesine soruyorum canım. Öyle internettekine güvenmem. İlmini almış bunun. Ne derse çıkıyor. Aslında öyle olmak lazım.
Nerde almış ilmini?benim bu zamana kadar 2 rüyam çiktı.o da zaten olduğu gibi çiktı.ev rüyasiydi ikisi de.diğer anlamlara gelen rüyalari da pek takmiyorum.
Ayy inşallah kızzz ama ben bu ay yumuş testi yapmıycam ya
Sen bilirsin canim yapma.ama esinle hergün görüşmen lazim:)

Insallah canim benim durumum farkli bu ay rahim filmi cekildim bakalim 3 ay yuksek sans dedi doktorum. Bende adetimden once bulanti olur mideye vurur migrenim tutar goguslerim ve kasiklarim felaket agrir yani hamilelik olsada anliyamam ki :-)

Bebişimmm sen hem sabırlı hem de alıngan bir kızsın. Valla evde tel pek çekmiyor arada giden yorumlar olabilir çok özür dilerim evde ne şekilde İnternete girdiğimi bi bilsen :KK70: kuzuumm bak şu an gördüm bu yorumubu yeminle görüp de yazmama gibi bi durum asla olamaz... Hem dikkat edersen sen benim cevabımdan tam önce yazmışsın yani ben cevapları yazarken sen yorum yazmışsın o yüzden ben görmemişim

Ahaaha yazamıyorum ki canımm bugün yoğun bir gün şuan misafir var valla kaçıp yazıyorum bunları :KK70:

Tamam sorun yok

Back
X