• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahh işte eski topraklar ama devir onların devri değil biz onlar kadar sağlam değiliz ki yediklerimiz içtiklerimiz soluduğumuz hava bile sağlıklı değil dikkat etmek lazım
Anlamıyorlar yaa. Gerçekten. Biz bahçeye çıkar yük taşırdık diyorlar. Onlar bizden daha iyi beslenmiş hep doğal. Biz öyle değiliz. Yine ben köyde büyümenin verdiği avantajla erkeklerin yaptığı çoğu işi yaparım. Çoğu kadın 19 kiloluk damacanayı kaldıramaz bile. Aman kaldırmasın da zaten erkekler ne işe yarıyor dimi :)

Yaa bende çok dikkat ediyorum normalde. Annem de çok anlayışlıdır aslında niye böyle dedi anlamadım. Neyse bebişin olacağı varsa olur bi şekilde Allah'ın izniyle. Ama ders oldu bana bi daha yapmam asla. Canım çekilir gibi oldu tövbe estağfurullah.
canım kendine dikkat et daha adet olmadın ki ne olur ne olmaz.
tabiki olacak olan zaten oluyor ama o vicdan azabı geçmiyor :/

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn

dua bu canım :KK66:
"Rabbi heb lî min ledunke zurriyeten tay-yibeh. Inneke semî'u'd-du'â'." Ey Rabbim! Bana kendi yanından tertemiz ve mübarek bir çocuk ihsan et. Muhakkak ki sen duayı işitensin. (Âl-i İmrân: 38)

Bi de bu ayet varmış canım.

ikisi beraber mi okunacak acaba nasıl olcak
Onu bilmiyorum canım. Nasıl okunacak diye bakmak için aradım internette. Aynı olay Kuran'da 3 yerde geçiyormuş. 3ünü de okumak daha garanti olur. 3ncü de benim nickimin altında yazan ayet.

Ama günde ne kadar okunduğunu bulamadım.

Onu bilmiyorum canım. Nasıl okunacak diye bakmak için aradım internette. Aynı olay Kuran'da 3 yerde geçiyormuş. 3ünü de okumak daha garanti olur. 3ncü de benim nickimin altında yazan ayet.

Sayılı okumayı sevmiyorum ben görev gibi oluyor zor geliyor ezberleyip içimden sürekli tekrar etmek güzel oluyor

Benim kova.esimin balık canim.o çok sessiz ve ağırdır.bense neşeli ve güleç yüzlüyüm:)

kızlar nolur çizgiyi gördük deyin:KK17:
Ben normalde görmem çizgi filan.ama seninkini gördüm canim.hadi hayirlisi.ins kanda da güzelce çikar.

Benim çok değişik ama yaa. Sağ kasığım da bacağım da belimin sağ tarafı da ağrıyor.
Ama ben ne yaptım :/ bizim su kuyumuz var oraya gidip içme suyu alıyoruz 19 kiloluk damacanalar var. Anneme erkekler alsın biz doldurup bırakalım dedim. Bi daha gelmeye gerek yok götürelim işte dedi. 5 damacanayı arabaya taşıdım tek. Anneme yaptırmam zaten böyle işleri. Ama taşıdım arabaya doğru yöneldim sol kasığıma fena bi ağrı saplandı bacaklarım titredi ayakta duramadım olduğum yere yığıldım çok acıdı canım. Bişey olsa sağ kasıkta olurdu. Baştan beri sağda oluyor bende herşey. Niye böyle oldu anlamadım korktum :KK43:

Bu arada o duayı da mutlaka bulucam. Duanın açamayacağı kapı yok.
Ağrılar kısmi çok karisik canim.kimisi bacak ve beli aģrıyınca adet olacam diyor.kimis ise kasığimdan bacağim bi ağrı vurmustu ondan anladim diyor.okuduklarim böyle .senin belinin sağ kısminin ağrımasi dikkat et kendini böbreklerini üsüttüğün icin olabilir canim.
Annen de belki hemen şu damacanalardan kurtulalim diye acele etmiş belliki.ins bisey olmaz canim.varsa Rabbim onu korur.ama bundan sonra hep dikkat et.çünkü siz hamilelik icin uğraşiyorsunuz.hic tahmin etmedigin bi zamanda yumurtlar hamile kalirsin belki.
Dualarinı ihmal etme.Rabbim bizi hep dinliyor.

ikisi beraber mi okunacak acaba nasıl olcak
Hangi dua olursa olsun canim.içten bi sekikde rabbimin sizi dinlediginden emin bi sekilde dua edin.

Belli bi sayısi yok canim.sürekli okuyun
Boş durmayin.ben hić ara vermeden aglayarak sabahlara kadar okudum.hastanee giderken de yolda Allahla konustum.lütfen Allahım ver.senin yaninda çoktur.ben senden başka kimden isteyebilirim.bana katindan salih hayırlı evlatlar ver dedim.bana cennetlik evlatlar nasip et dedim.sana söz veiyorum senin istedigin gibi yetistirecem dedim.
Neeler konusyordum neler Rabbimle.siz de konusun dua edin ama sürekli.

Kızlar yaa erken gebelik testi yaptım normal testte de böyle çıkmıştı var mı yokmu anlamadm

Eklentiler

• 47486E7D-0909-491E-80C5-1E3E2543DDF0.webp
    47486E7D-0909-491E-80C5-1E3E2543DDF0.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 75
ohh maşallah erken gebelik testi olsun ama o da yoksa normal testte çıkmaz bu kadar erken ve bu resmini attığınla aynı marka mı canım çünkü testlerin hassasiyetleri farklı oluyor

yok tatlım diğerini farklı aldım bu confort tu diğeri predictor early

omygod doğruymuş:KK57:
kanla karıştırıp yaptım çizgiye dikkat erken gebelik te de silik çıktı ya hayaletimsi bu da normal test

Eklentiler

• AB434A8A-3979-4E82-98D2-C354633F79B4.webp
    AB434A8A-3979-4E82-98D2-C354633F79B4.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 74
  • A5801DC6-4101-4866-9202-07246F5A5FFA.webp
    A5801DC6-4101-4866-9202-07246F5A5FFA.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 82
yok tatlım diğerini farklı aldım bu confort tu diğeri predictor early
Erken gebelikle normal testlerin çok mu farkı var canım birde ben bugün hasta olmam gerekirdi olmadım sabah test yaptım negatifti acaba hala şansım var mı

Erken gebelikle normal testlerin çok mu farkı var canım birde ben bugün hasta olmam gerekirdi olmadım sabah test yaptım negatifti acaba hala şansım var mı
evet canım döllenme zamanına bağlı çünkü gebelik hala umut var
erken gebelik testleri daha hassas

Sayılı okumayı sevmiyorum ben görev gibi oluyor zor geliyor ezberleyip içimden sürekli tekrar etmek güzel oluyor
Bende sayılı seviyorum tam tersi. Zikirmatik var katlaya katlaya gidiyorum. Matematikçi olmamdan dolayı galiba. Sayılarla uğraşmayı seviyorum :)

Back
X