- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Mantıklı geldi ama kan çizgiyi görmeyi engeller ki.
aslında ben fazla damlattım burdan daha net görünüyor
erken gebelik testime baktınmı peki? sence nedir durum kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantıklı geldi ama kan çizgiyi görmeyi engeller ki.
KIrmızılar gelene kadar ümitsizlik yokBu ay çok umutluydum kızlar sağ kasigim pıt pıt atmıştı günlerce akintim goguslerim büyüdü ama sanırım regl olcam kasiklarim ağrımaya başladı üzgünüm

Ablam da sizin gibi burçları pek anlaşamazlar:)Benim kova.esimin balık canim.o çok sessiz ve ağırdır.bense neşeli ve güleç yüzlüyüm:)
Ben normalde görmem çizgi filan.ama seninkini gördüm canim.hadi hayirlisi.ins kanda da güzelce çikar.
Ağrılar kısmi çok karisik canim.kimisi bacak ve beli aģrıyınca adet olacam diyor.kimis ise kasığimdan bacağim bi ağrı vurmustu ondan anladim diyor.okuduklarim böyle .senin belinin sağ kısminin ağrımasi dikkat et kendini böbreklerini üsüttüğün icin olabilir canim.
Annen de belki hemen şu damacanalardan kurtulalim diye acele etmiş belliki.ins bisey olmaz canim.varsa Rabbim onu korur.ama bundan sonra hep dikkat et.çünkü siz hamilelik icin uğraşiyorsunuz.hic tahmin etmedigin bi zamanda yumurtlar hamile kalirsin belki.
Dualarinı ihmal etme.Rabbim bizi hep dinliyor.
Hangi dua olursa olsun canim.içten bi sekikde rabbimin sizi dinlediginden emin bi sekilde dua edin.
Belli bi sayısi yok canim.sürekli okuyun
Boş durmayin.ben hić ara vermeden aglayarak sabahlara kadar okudum.hastanee giderken de yolda Allahla konustum.lütfen Allahım ver.senin yaninda çoktur.ben senden başka kimden isteyebilirim.bana katindan salih hayırlı evlatlar ver dedim.bana cennetlik evlatlar nasip et dedim.sana söz veiyorum senin istedigin gibi yetistirecem dedim.
Neeler konusyordum neler Rabbimle.siz de konusun dua edin ama sürekli.
Yumurtlama günün kesin değilse kesin yoktur diyemeyiz canım. O zaman yarın yapma 2-3 gün bekle. O zaman bile kesin diyemeyiz. Çok geç de olabiliyor yumurtlama. Benim adete 5 gün kala oldu mesela.Ama ben yumuşa programdan bakıyorum tam günü müdür ki bide yumuşdan 2 gün sonra da oldu bir şeyler yani yarın yoksa YoK mudur diyorsun
Hamilelik belirtisi de öyle oluyormuş canım. Ümitsizlik yok Kırmızıları görene kadar.Bu ay çok umutluydum kızlar sağ kasigim pıt pıt atmıştı günlerce akintim goguslerim büyüdü ama sanırım regl olcam kasiklarim ağrımaya başladı üzgünüm
Görmedim canım. Tekrar atma olasılığın var mı ?aslında ben fazla damlattım burdan daha net görünüyor
erken gebelik testime baktınmı peki? sence nedir durum kuzum
En doğrusu canım. Olmazsa üzülmeyelim. Benim sancılar gitti. Sağ yumurtalıkta çok hafif sancı var sadece arada kasığa vuran. Göğsüm de şişlik devam ediyor. Başka da bişey yok.Valla bunda solda agrim canim bide belim sirtim cok agriyor. Umutlanim diyorum bundada adet olursam uzulmemek icin temkinli davraniyorum. Bekliyorum bakalim ha bide sol gogsum cok agryo ya sizliyo resmen
Sende durum ne
Çılgınlıkta son nokta olmalı. Yani böyle birşey yapacağıma kan veririm gibi geliyor. Bende durum hiç o aşamaya gelmediği için bilemeyeceğim ama yapmam sanırım. Bu testleri üretenler neden öyle bir şey yapmıyor acaba. Şeker ölçer gibi kandan ölçsek keşke nasılsa ilk kanda yükseliyor :)valla parmaktan iğneyle bir damla alıp idrarka karıştırmışlar
bir bayanın sadece idrarla yapılan testi negatif kanla yaptıgı pozitif çıkmış
sanırım hcg ye odaklı oldugu için testler kan da etki ediyor
Hayırla git hayırla gel canım kendini yorma sakın Allah a emanet olKızlar ben köye gidiyorum telefonum çekmiyor genelde orda bugun orda kalacağım hadi Allah a emanet olun
Hakkaten yaa öyle bişi olsa keşke garanti olur şüpheye düşmez insan ve daha erken belli olur süper olurÇılgınlıkta son nokta olmalı. Yani böyle birşey yapacağıma kan veririm gibi geliyor. Bende durum hiç o aşamaya gelmediği için bilemeyeceğim ama yapmam sanırım. Bu testleri üretenler neden öyle bir şey yapmıyor acaba. Şeker ölçer gibi kandan ölçsek keşke nasılsa ilk kanda yükseliyor :)
Benim göğüslerim feci acıyor normalde kollarımı birleştirince falan hafif acırdı adet öncesi şu an bomba gibiler şişmiş ler ve acıyor larEn doğrusu canım. Olmazsa üzülmeyelim. Benim sancılar gitti. Sağ yumurtalıkta çok hafif sancı var sadece arada kasığa vuran. Göğsüm de şişlik devam ediyor. Başka da bişey yok.
Bu konuda sürekli şaşıracak birşey çıkıyor değil mi :)şu an tansiyonum falan düştü ve şoka girdim ay bennnn şoook
bazen acaba o testlerdeki pik ler doğru değil mi diye düşünmüyor değilim.aralığın 18.ydi 19.unda silikleşti
Tüm topikten güzel haberler alacağız bu sene..başka bir hamişimizi daha buldum başka topiklerde
ama söylemeyeceğim.
hem bat a da daha varmış.
bat günü geldiğinde söylerim.
inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamişliği![]()
bu adet olacaksın demek değil sonuçta herkes şikayetler benzer demiyor mu? Sadece ağrı olarak kalır umarım.Adet sancım başladı beniiiim![]()
bence yineInşallah başka bir sıkıntı yoktur bende laboquick erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı heralde 3 kala bayağı geçmiş günün seninde böyle çıkmaya bilirmiymiş ki
canım sonuçta bilinç altın bile en çok istediğin şeyi rüyanda yaşatıyor. IKizlar bugun bi ruya gordum.Allah hayra cikarsin tabide ruyamda igne yapiolardi hemsire dioki bunu yapinca hamile kalcaksin sonra acimazmi falan diorum sonra igneyi yapiodu:)
kendini bıçaklayacakmış gibi yazmışsın çok güldüm :) ben olsam gider kan veririm ama sen bilirsin istiyorsan sapla iğneyi :)Sağol canım bende denemek istiyorum ama o kan benden nasıl çıkar bilmiyorum canım kıymetli de azcıkartık kapatıp gözümü saplıycam iğneyi
![]()
bu durumda sen hangi şekilde yapacaksın :) ya belki birşey olmaz bunu yapmakla ama bana tuhaf geliyor. Böyle diyorum bat gelmeden ben her gün yapıyormuşum bir de :)Yoksun canım buralarda :) ne yapıyosun ne ediyosun
Ben deniycem internet te videoları bile var..
Yabancılar 4 damla kan 3 damla suyla yapıyormuş canım
Ama bizim türkler idrarla kanı karıştırıyor muş.
Şu an adet olacak gibi karnım ağrımaya başladı :/
2018'e heyaecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe
ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyor
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek (naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.
adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
- @zeyneppsuu-----> BAT: 27 ARALIK
![]()
- @dlkbbkistyr -----> BAT: 30 ARALIK
- @ertugrulunhalimesi-----> BAT: 1 OCAK
- belirtiler:
"Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.
Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için
Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef "- @Kuyum -----> BAT: 1 OCAK
naz2018 -----> BAT: 2 OCAK
- @Zeycan123 -----> BAT: 2 Ocak
- Belirtileri
- belirtilere gelince 10 gün önceden başladı ara sıra kasık ağrısı batması göğüste ağrı ve iğne gibi batmalar hafif mide bulantıları 3 gün kala adete adet olacakmışım gibi karin ağrısı oldu birde yeni yeni kökü hassasiyeti başladısevdiğim bazı yiyecekler bana kötü kokmayabasladi rabbim sizlere de versin
- @edaa_edaa -----> BAT: 2 OCAK
Hilal coban -----> BAT: 2 OCAK
- @cetiha88 -----> BAT: 2 OCAK
- @LezzetliCipetpet -----> BAT: 3 OCAK
- @Dmmmttt -----> BAT: 3 OCAK
- @gkymc -----> BAT: 3 OCAK
Dilarassd ----> BAT: 3 OCAK
- E Efulimm41 -----> 4 OCAK
- @tuana05 -----> BAT: 4 OCAK
- H hayalim mucize -----> BAT: 4 OCAK
- @Kumral60 -----> BAT: 5 OCAK
- @Alya_sura88 -----> BAT: 5 OCAK
- @Ceylancihangir -----> BAT: 5 OCAK
- @gizemlii123 -----> BAT: 6 OCAK
- @Hasumran -----> BAT: 6 OCAK
- @Cansuu33 -----> BAT: 6 OCAK
- @GorTuu -----> BAT: 7 OCAK
- @pelinimben -----> BAT: 8 OCAK
- @Smerve -----> BAT: 8 OCAK
- @Sevimlipanduf -----> BAT: 8 OCAK
- @ma cherie -----> BAT: 8 OCAK
- P Pelinimben -----> BAT: 8 OCAK
- @Feridekc -----> BAT: 9 OCAK
yvz13 -----> BAT: 9 OCAK
- @yagmurumut -----> BAT: 9 OCAK
- @TgNcNc -----> BAT: 10 OCAK
- @gzmdncr33 -----> BAT: 10 OCAK
- H hayalim mucize -----> BAT: 10 OCAK
- @emira_86 -----> BAT: 10 OCAK
- @firari58 -----> BAT: 10 OCAK
- @Berivan01 -----> BAT: 10 OCAK
- @Dildildil -----> BAT: 11 OCAK
- @Ankey -----> BAT: 11 OCAK
- B Bs001 -----> BAT: 12 OCAK
- @visne_receli -----> BAT: 12 OCAK
- @Esa331 -----> BAT: 12 OCAK
- @Videsupra -----> BAT: 12 OCAK
- @Eda3883 -----> BAT: 14 OCAK
- @-Gzmlkz- -----> BAT: 15 OCAK
- @AyAl80 -----> BAT: 15 OCAK
- @svqi -----> BAT: 15 OCAK
- @Pembe1661 -----> BAT: 16 OCAK
- @meyraacnl -----> BAT: 16 OCAK
- @ela basak -----> BAT: 16 OCAK
- @Minanur18 -----> BAT: 16 OCAK
- @aknhn -----> BAT: 17 OCAK
- @Masalicindemasal -----> BAT: 17 OCAK
- @Nilay korkmaz -----> BAT: 17 OCAK
- @Prmm -----> BAT: 18 OCAK
- @efe4415 -----> BAT: 18 OCAK
- @efrahesila -----> BAT: 18 OCAK
- @papatyam67 -----> BAT: 18 Ocak
- @P u d i n g -----> BAT: 19 OCAK
- @Madammor -----> BAT: 19 OCAK
- @Themarginal -----> BAT: 20 OCAK
- @Umithepvar -----> BAT: 20 OCAK
- @mayissinegi -----> BAT: 20 OCAK
- @glcnh08 -----> BAT: 23 OCAK
- @solisss -----> BAT: 24 OCAK
- E Efulimm41 -----> BAT: 24 OCAK
dennisgo -----> BAT: 25 OCAK
- @Yusem_k -----> BAT: 25 OCAK
- @Senella ----> BAT: 26 OCAK
- @Ciciketum ----> BAT: 26 OCAK
- @BbkBbk -----> BAT: 27 OCAK
- @miraysu_ -----> BAT: 27 OCAK
- @Eses07 -----> BAT: 28 OCAK
- @Umudumbitmedi_ -----> BAT: 28 Ocak
- @leblebiimm -----> BAT: 29 OCAK
- @Aayyssnnrr -----> BAT: 29 Ocak
- @meraalll -----> BAT: 29 OCAK
- @Duygumoglu -----> BAT: 30 OCAK
- @Evlataski25 -----> BAT: 30 OCAK
2018'e heyaecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe
ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyor
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek (naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.
adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
- @zeyneppsuu-----> BAT: 27 ARALIK
![]()
- @dlkbbkistyr -----> BAT: 30 ARALIK
- @ertugrulunhalimesi-----> BAT: 1 OCAK
- belirtiler:
"Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.
Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için
Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef "- @Kuyum -----> BAT: 1 OCAK
naz2018 -----> BAT: 2 OCAK
- @Zeycan123 -----> BAT: 2 Ocak
- Belirtileri
- belirtilere gelince 10 gün önceden başladı ara sıra kasık ağrısı batması göğüste ağrı ve iğne gibi batmalar hafif mide bulantıları 3 gün kala adete adet olacakmışım gibi karin ağrısı oldu birde yeni yeni kökü hassasiyeti başladısevdiğim bazı yiyecekler bana kötü kokmayabasladi rabbim sizlere de versin
- @edaa_edaa -----> BAT: 2 OCAK
Hilal coban -----> BAT: 2 OCAK
- @cetiha88 -----> BAT: 2 OCAK
- @LezzetliCipetpet -----> BAT: 3 OCAK
- @Dmmmttt -----> BAT: 3 OCAK
- @gkymc -----> BAT: 3 OCAK
Dilarassd ----> BAT: 3 OCAK
- E Efulimm41 -----> 4 OCAK
- @tuana05 -----> BAT: 4 OCAK
- H hayalim mucize -----> BAT: 4 OCAK
- @Kumral60 -----> BAT: 5 OCAK
- @Alya_sura88 -----> BAT: 5 OCAK
- @Ceylancihangir -----> BAT: 5 OCAK
- @gizemlii123 -----> BAT: 6 OCAK
- @Hasumran -----> BAT: 6 OCAK
- @Cansuu33 -----> BAT: 6 OCAK
- @GorTuu -----> BAT: 7 OCAK
- @pelinimben -----> BAT: 8 OCAK
- @Smerve -----> BAT: 8 OCAK
- @Sevimlipanduf -----> BAT: 8 OCAK
- @ma cherie -----> BAT: 8 OCAK
- P Pelinimben -----> BAT: 8 OCAK
- @Feridekc -----> BAT: 9 OCAK
yvz13 -----> BAT: 9 OCAK
- @yagmurumut -----> BAT: 9 OCAK
- @TgNcNc -----> BAT: 10 OCAK
- @gzmdncr33 -----> BAT: 10 OCAK
- H hayalim mucize -----> BAT: 10 OCAK
- @emira_86 -----> BAT: 10 OCAK
- @firari58 -----> BAT: 10 OCAK
- @Berivan01 -----> BAT: 10 OCAK
- @Dildildil -----> BAT: 11 OCAK
- @Ankey -----> BAT: 11 OCAK
- B Bs001 -----> BAT: 12 OCAK
- @visne_receli -----> BAT: 12 OCAK
- @Esa331 -----> BAT: 12 OCAK
- @Videsupra -----> BAT: 12 OCAK
- @Eda3883 -----> BAT: 14 OCAK
- @-Gzmlkz- -----> BAT: 15 OCAK
- @AyAl80 -----> BAT: 15 OCAK
- @svqi -----> BAT: 15 OCAK
- @Pembe1661 -----> BAT: 16 OCAK
- @meyraacnl -----> BAT: 16 OCAK
- @ela basak -----> BAT: 16 OCAK
- @Minanur18 -----> BAT: 16 OCAK
- @aknhn -----> BAT: 17 OCAK
- @Masalicindemasal -----> BAT: 17 OCAK
- @Nilay korkmaz -----> BAT: 17 OCAK
- @Prmm -----> BAT: 18 OCAK
- @efe4415 -----> BAT: 18 OCAK
- @efrahesila -----> BAT: 18 OCAK
- @papatyam67 -----> BAT: 18 Ocak
- @P u d i n g -----> BAT: 19 OCAK
- @Madammor -----> BAT: 19 OCAK
- @Themarginal -----> BAT: 20 OCAK
- @Umithepvar -----> BAT: 20 OCAK
- @mayissinegi -----> BAT: 20 OCAK
- @glcnh08 -----> BAT: 23 OCAK
- @solisss -----> BAT: 24 OCAK
- E Efulimm41 -----> BAT: 24 OCAK
dennisgo -----> BAT: 25 OCAK
- @Yusem_k -----> BAT: 25 OCAK
- @Senella ----> BAT: 26 OCAK
- @Ciciketum ----> BAT: 26 OCAK
- @BbkBbk -----> BAT: 27 OCAK
- @miraysu_ -----> BAT: 27 OCAK
- @Eses07 -----> BAT: 28 OCAK
- @Umudumbitmedi_ -----> BAT: 28 Ocak
- @leblebiimm -----> BAT: 29 OCAK
- @Aayyssnnrr -----> BAT: 29 Ocak
- @meraalll -----> BAT: 29 OCAK
- @Duygumoglu -----> BAT: 30 OCAK
- @Evlataski25 -----> BAT: 30 OCAK
Erken gebelik testi için bile 6 gün erken, normal testse bence zaten çıkmazdı. Biraz sabır gerekiyor :)Ayy benden bı tane daha aynen bu sabah test yaptım 6 gün var tabi negatif
bence biraz beklemelisin. Zor olabilir ama başka seçenek de yok gibi.Yarın sağlık ocağında isim var kan versem çıkar mi
Tebrikler mi diyoruz o zaman :) umarım sağlıkla kucağına alırsın..
Ben gördüm, incecik hayalet gibi bir şey ama ben buradayım da diyor. Bir kaç gün geçsin daha net anlaşılacaktır bence. Tebrik ederim erkenden :)kızlar nolur çizgiyi gördük deyin![]()