• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hep aklimda bosanma diyorsun canim peki bunu dusundugun insandan bebek nasil isteyeceksin ? Kiskanc erkek cok kotu oluyor ablamda cok cekti o yuzden. Ama bu konunun kiskanclikla alakasi yok ki

Aslında kıskançlık değil saplantı olmuş artk takıntılı yani kıskanmanın da bi seviyesi olur bu artık yaşadığım kölelik tutsaklık babam için duruyorum üzülmesin hastalığı ilerlemesin diye yoksa gerçekten bırakıcam

Bana inat olsun diye yapmıyordur ama bi açıklaması yok kıskançlıkları çok evlendiğimden beri hep aklımda boşanma çok bunaltıyo kaç kere konuştuk sana hak veriyorum ama kimse istiyo diye çocuk yapamam diyo benim düşüncemi önemsemiyo onun dediği olacak sadece
Canım birden böyle bi dönüşüm hiç normal değil. Bi hoca bulun da okusun sizi. Bizim de bi akrabamız da böyle oldu. Çocuk istiyorum dedi durdu tüp bebekle hamile kaldı kadın 4 aylık hamile iken istemiyorum ben aldır dedi. Sonra kadın yatağının altında büyü buldu. Korkma ama illaki böyle bişey var demiyorum. Ama bu da olası. Okutturun bi kendinizi derim ben. Büyü olmasa da nazar falan olabilir. Sen de bolca dua et Allah'a sığın. İkna etmeye çalışmak oturup konuşmak genelde çözüm olmuyor böyle durumlarda. Tahmin edebiliyorum. Allah yardımcın olsun ne diyeyim.

Aslında kıskançlık değil saplantı olmuş artk takıntılı yani kıskanmanın da bi seviyesi olur bu artık yaşadığım kölelik tutsaklık babam için duruyorum üzülmesin hastalığı ilerlemesin diye yoksa gerçekten bırakıcam
Canım eğer böyle düşünüyorsan asla çocuk yapma. Yanlış konuşup seni üzmek istemem ama Allah biliyor da bazı şeyleri yaşatıyor senin iyiliğin için....

Insallah canim senin bat ne zaman?

Yaa çokk korkuyorum ama hiç belirtim yok yumurtlamam 19-23 Aralık arasıydı 35 günde bir oluyorum test yapmak için erken mi olur acaba
O kadar beklemissin 2-3 guncuk daha bekle insallah hamissindir :emir_bebek::dua:

Canim kotu bisey soylemis olmak istemiyodum ama cocuk isteme bu durumda zaten

Selam kızlar ben geldim :) ayyy çok şükür kaç gündür gelemedim. Napıosunuz nasıl var mı grupta güzel haberler :KK39:

Back
X