- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versinBu dediklerimi boşanırsam yapabilirim onunda olma ihtimali şuan için yok babam hasta ayrılırsam babam ölür kahrından![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versinBu dediklerimi boşanırsam yapabilirim onunda olma ihtimali şuan için yok babam hasta ayrılırsam babam ölür kahrından![]()
Her namazda dua ediyorm rabbim içine iman versin anlayışlı olsun diye ama bilmiyorum düzelmek için çabası yok o hep doğruAnliyorum seni gulum ama aklinda bosanmak varken yapma demek istedim. Bol bol dua et namaz kil elinden geldigince Allaha birak bakalim ne olacak zor biliyorum ama Allah hidayet versin onada insallah
Pazartesi öğreniriz inşallah güzel haberi hayırlısı bakalımValla sanirim oyle olucak bu gidisle. Esim gelip karnimi sevip duruyo hic oyle bisey yapmiyodu ben heveslenip sonra husran oluyor diye hep temkinli davranir oda ptesiye kadar bekliyelim olmazsan diyor. Valla bilmiyorum canim icimden bi his adet olmicam bu sefer bise var diyo ama hislerde yanilabiliyor. Kendimi tutuyorum yani
Ne burcu ya akrep falan mıHer namazda dua ediyorm rabbim içine iman versin anlayışlı olsun diye ama bilmiyorum düzelmek için çabası yok o hep doğru
Bnm yarın ama 4 gün önce test yaptım silik çıktı bnm de 3 ay öncesi boş gebelikten kürtajım var aynı senn gibi düşünüyorum gtsemde keseyi göremycem hadii haftayı bekle avicaba grcem mi stresi hadii keseyi gördüm kalpi atcakmı felan duygu durumum o kdr karışık kiCanım aynı duyguları yaşıyoruz demek ki bat benim geçti ama gitsem hamilelik varsa kese bile görünmez belki de boşa yine stres yok var mı yok mu yok boş gebelik mi dolu mu bebek oluştu mu oluşmadı mı bir sürü stres. O yüzden ben paşa paşa adetimi bekleyim ya da pozitif i görene kadar bekleyim diyorum senin de mi adetin geçti
Amin canım hepimizin inşallahAllah hakkında hayırlısı neyse onu versin
Aslan burcuyız ikimizdeNe burcu ya akrep falan mı
Oo canım silik çıkmış çok güzel...Bnm yarın ama 4 gün önce test yaptım silik çıktı bnm de 3 ay öncesi boş gebelikten kürtajım var aynı senn gibi düşünüyorum gtsemde keseyi göremycem hadii haftayı bekle avicaba grcem mi stresi hadii keseyi gördüm kalpi atcakmı felan duygu durumum o kdr karışık ki
Cnm tabiki sana karışmak istemem ama neden bu adamdan çocuk yapmak istiyorsun ki daha sor olmaz mı?Anne olmak istiyorum sadece bende herşeyin farkındayım ömür geçmiyo çünkü bu adamla
Aslında eşimde bende çok gerginiz ikimzde de stres var dün gece brbirmize grdik yoksa dr gtmeyi düşünüyordukOo canım silik çıkmış çok güzel...
Bence de bekle daha kafanı da rahat tut strese girme boşver sen sana ne iyi geliyorsa onu yap
İçlerinde guvensizlikle doğuyor bu burç erkekleri benceAslan burcuyız ikimizde
Canım sakin olun ya sanki siz tartışınca sorunlar çözülüyor mu... Aman boşver git kocana sarıl günlerin geçmesini bekleyin bat İn baya geçmesini bekle benceAslında eşimde bende çok gerginiz ikimzde de stres var dün gece brbirmize grdik yoksa dr gtmeyi düşünüyorduk
Ya sorun da ne daha hiç bişi belli olmadan her gün grdgmüz arkadiına hastaneye gidiyoruz demesi ösellkle dedm bak olsa bile kmseye bişi sölemeCanım sakin olun ya sanki siz tartışınca sorunlar çözülüyor mu... Aman boşver git kocana sarıl günlerin geçmesini bekleyin bat İn baya geçmesini bekle bence

Cnm tabiki sana karışmak istemem ama neden bu adamdan çocuk yapmak istiyorsun ki daha sor olmaz mı?
Cnm tabiki sana karışmak istemem ama neden bu adamdan çocuk yapmak istiyorsun ki daha sor olmaz mı?
Olsun, sevinçten söylemiştir hatta heyecandan söylemeyeceğini unutmuş bile olabilirYa sorun da ne daha hiç bişi belli olmadan her gün grdgmüz arkadiına hastaneye gidiyoruz demesi ösellkle dedm bak olsa bile kmseye bişi söleme![]()
İçlerinde guvensizlikle doğuyor bu burç erkekleri bence
Valla ne diyeyim bilmiyorum canım seni de üzmek istemiyorum,Egoist bi burç dediğim dedik olur egosu hep okşansın ister ama istediklerini karşı tarafa yapmaz
Allah yardimcin olsun canim cok zor gercektenHer namazda dua ediyorm rabbim içine iman versin anlayışlı olsun diye ama bilmiyorum düzelmek için çabası yok o hep doğru
Amin canim insallah seninde benimde :)Pazartesi öğreniriz inşallah güzel haberi hayırlısı bakalım