• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım. Bende sadece 1 ay korundum ya o süreçte bile hap kullanmadım hemen olur heralde falan diyordum.
Bi de sabah kalktım ateşimi ölçtüm düşmüş malesef. Bugün adet olurum heralde. :KK43:
Canım ateşle nasıl anlıyorsun kaç derece fark ediyor

Canım ateşle nasıl anlıyorsun kaç derece fark ediyor
Günlerdir 36,4 gidiyordu bugün 36.1 oldu. Ateşin yumurtlamadan sonra hep yüksek gitmesi gerekiyor gebelikte. Gebelik yoksa adetten bi gün önce ya da o gün ateş düşüyor bi miktar.

Günlerdir 36,4 gidiyordu bugün 36.1 oldu. Ateşin yumurtlamadan sonra hep yüksek gitmesi gerekiyor gebelikte. Gebelik yoksa adetten bi gün önce ya da o gün ateş düşüyor bi miktar.
Ben bu sabahta görmedim kırmızıları bakalım gün içinde ne olacak inşallah gelmez de yarın test yaparım şimdi ateş ölçsem belli olmaz benimki o zaman önceden ölçmediğim için :/

Ben bu sabahta görmedim kırmızıları bakalım gün içinde ne olacak inşallah gelmez de yarın test yaparım şimdi ateş ölçsem belli olmaz benimki o zaman önceden ölçmediğim için :/
Yok canım belli olmaz. 3-4 gün önceden ölçseydin bile anlardın. Bat bugün mü

Aynen öyle canım. Bende sadece 1 ay korundum ya o süreçte bile hap kullanmadım hemen olur heralde falan diyordum.
Bi de sabah kalktım ateşimi ölçtüm düşmüş malesef. Bugün adet olurum heralde. :KK43:
Ne ates falan olcuyosun ustun acik kalmistir :-) olmazsin insallah bekle bakalim bendede daha bisey yok ama sol gogsum feci agriyo cok rahatsiz ediyo bide belim

Kızlar benim kırmızılar geldi sonunda :KK43:
Yoksada adet olmussun iste canim olumlu tarafindan bakalim bekleyipte sebepsiz olmasan daha cok uzulurdun bebem. Bende ha oldum ha olucam diyorum ama bakalim nasip uzulme sakın yola devam :)

Back
X