Ordu'da bı mahrumiyet canimNeresi ki orası. Her şehirde olur illa ki ya Aktar ya eczane.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ordu'da bı mahrumiyet canimNeresi ki orası. Her şehirde olur illa ki ya Aktar ya eczane.
Canım ne zaman test yapıcan? :)Bilmiyorum bugün adet günüm gelen giden yok. Normalde şaşmaz ama bakalım. Benim normalde 26 aralıktı. İncir küründen dolayı 9 gün geç oldu yumurtlamam. Hesabıma göre 4 ocakta olmam lazımdı. Bakalım beklemedeyim :)
5 aydır deniyoruz canım. Ama ilk zamanlarda çok bilinçsizdik. Yumurtlama takibi ilk defa bu ay yaptım düşün :)Sen ne zamandır deniyorsun bir teşhis tanı var mı
Evet senin testlerin alttakinde de çıkmış ince bir şekilde Google playden negatif uygulaması indirip baktım.
Canım pozitifliğimden görmediğim şeyi gördüm demem,
Bilmiyorum canım. Yarın ya da öbür gün yaparım heralde. İçimden hiç yapmak gelmiyor ama ilk defa böyle sakin davranıyorum.Canım ne zaman test yapıcan? :)
Anladım ben zaten seni.ayy kuzum benim yaa öle demek istemedim canım benim yani pozitif bakıyosun herşeye olumlu yaklaşıyosun her konuda böylesin :)
valla var gibi ya dur ben de indirim o programı
doğru diyosun teyzesi :) inşallah canım sen ovu yapacakmısın?Anladım ben zaten seni.
İnşallah vardır baby sen sakin ol içinde bebişin varsa boş yere strese sokma çocuğu.![]()
Veririm canım mutlaka :)ay mutlaka haber ver :)
BEnde korkuyorum yarın yapıcam normalde hem sabırsızlanıyorum hemde sanki yapsam negatif çıkacak gibi geliyor bilemedim biraz daha mı beklesem acaba :)Bilmiyorum canım. Yarın ya da öbür gün yaparım heralde. İçimden hiç yapmak gelmiyor ama ilk defa böyle sakin davranıyorum.
Yumurtlamanın kaçıncı günü.BEnde korkuyorum yarın yapıcam normalde hem sabırsızlanıyorum hemde sanki yapsam negatif çıkacak gibi geliyor bilemedim biraz daha mı beklesem acaba :)
Anladım canım. Kargo geliyorsa internetten siparişle de alabilirsin. Hepsiburada'da falan var.Ordu'da bı mahrumiyet canim
Bugün 15.günü takvime göre ovu testi yapmadım ben ama 2-3 aydır hiç şaşmadı adet döngümYumurtlamanın kaçıncı günü.
Yok, eşimle karar aldıkdoğru diyosun teyzesi :) inşallah canım sen ovu yapacakmısın?
Aaa bildirim gelmedi görmedim
Farklı bişey kullanmadıysan kür ilaç falan değişmeyecektir büyük ihtimalle. Ve 15 gün olduysa normal gebelik testinde bile mutlaka çıkar.Bugün 15.günü takvime göre ovu testi yapmadım ben ama 2-3 aydır hiç şaşmadı adet döngüm
Evet adetten 2 gün sonra başlayın 15 gün devam edin diyorlar sen de mi öyle yaptınAaa bildirim gelmedi görmedimBaktım şimdi de bulamadım. Neyi sormuştun canım. Nasıl yapıldığını mı ?
Yarı n bı kolacan edimAnladım canım. Kargo geliyorsa internetten siparişle de alabilirsin. Hepsiburada'da falan var.
Yok canım hiçbir şey kullanmadım ağrı kesici bile içmem ben bakalım yarın sabah uyanır uyanmaz yapıcam hayırlısı olsun inşallah şu an çok hissizim bide korkuyorum strese girdimFarklı bişey kullanmadıysan kür ilaç falan değişmeyecektir büyük ihtimalle. Ve 15 gün olduysa normal gebelik testinde bile mutlaka çıkar.
Birebir öyle yaptım canım. Ama bir öğün bile atlamadım gittiğim misafirlikte bile yaptım.Evet adetten 2 gün sonra başlayın 15 gün devam edin diyorlar sen de mi öyle yaptın