- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
Eee nasıl negatif üsttekinde çizgi var canım bende mi sorun var yaa olmayan çizgiler mi görmeye başladım artık :))) ama cidden üstteki testte çizgi varryaptım kuzum bak şöyle çıktı iki tane yaptım hem de :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee nasıl negatif üsttekinde çizgi var canım bende mi sorun var yaa olmayan çizgiler mi görmeye başladım artık :))) ama cidden üstteki testte çizgi varryaptım kuzum bak şöyle çıktı iki tane yaptım hem de :)

Çizgi görünüyor tebrikler umarım kan testi ile netleştirip sağlıkla kucağına alırsın.Kızlar
İkinci çizgiyi görüyor musunuz. Adete 3 gün var
Amin canım çok teşekkür ederimÇizgi görünüyor tebrikler umarım kan testi ile netleştirip sağlıkla kucağına alırsın.
Üsttekinde görünüyor alttakini çok seçemedim ama artık bir kaç gün kafa dinlenmeye çalış canım çok düşünüyorsun :)yaptım kuzum bak şöyle çıktı iki tane yaptım hem de :)
Ins canim.stres yapma olur mu kuzum.evet canım daha zamanım var inşallah birkaç güne çıkar kuzum sağol
Ins hayırlı olur canim.sağlıklı sıhhatli olsun ins.Önceki gece kayınvalidem rüyamda bana artık dikkat ediceksin kendine gebesin diyordu. Bugün test aldım sabah yaparım daha net olur diye. Ama dayanamadım yaptım. Kalbim iki katı hızında çarpıyor yarım saatir. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yarın sabah kan verip öğrenicem
Göremedim canim.baya baktim ama yok.bence biraz erken.ins önümüzdeki günleerde çikar.Bi ben mi görüyorum ya Allah allah kızlar nası görmüyorsunuz ya hele üstekinde bariz çizgi çıkmış :)
Tebrikler umarım sağlıkla kucağına alırsınMerhabalar hepinize,
2 gün önce hamile oldugumu öğrendim:) Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah.Yeni yıl herkese sağlık,huzur ve barış ,isteyenlerede sağlikli bebis getirsin.
Ben de Üsttekinde görüyorum. Bizim gözler pozitif demek ki :)ay naz senin şu pozitifliğine bayılıyorum tatlım :))
ama bence de yok kuzum![]()
Sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur su ictiysen idrara yogunluk azalacagi icin cikmaz kolay kolay canim sabah tekrar yaparsin hadi hayirlisi.KIZlar ben dayanamadım bu saatte yaptım test çizgi beyaz gözüktü ne alaka anlamadım valla ama pembe silik çizgi bile yoktu çok su içtim her dk idrara çıkıyorum çıkmama ihtimali var mı testte ?? Test freely normal gebelik testi
KEşke yapmasaydım yaSabah ilk idrarla yapman daha iyi olur su ictiysen idrara yogunluk azalacagi icin cikmaz kolay kolay canim sabah tekrar yaparsin hadi hayirlisi.
Olsun canim yarin tekrarlarsin her zaman ilk idrarla yapman lazim uzun sure idrar yapmamak gerekiyor çünkü uzulme insallah cikar ikinci cizgi.KEşke yapmasaydım ya![]()
İnşallah canım evdeki son testi boşa harcadım kırmızılar gelmezse yarın öğleden önce kan testine gidicem kesin sonuçOlsun canim yarin tekrarlarsin her zaman ilk idrarla yapman lazim uzun sure idrar yapmamak gerekiyor çünkü uzulme insallah cikar ikinci cizgi.
Canim valla test yapmaktan cok korkuyorum yapmadan bekliyorum esim ptesiye kadar bekliyelim diyor. Belirti dersen adetten farkli bi belirti yok kasigimin agrisi arada duruyor arada saga geciyor ama genelde solda bide goguslerim cok agriyor ama sol daha beter durup dururken cok kotu sizliyor. Bende anlamadim valla belirtimi degilmi canimHilal coban canım sen test yaptın mı durumlar nasıl var mı belirti falan :)
Ay inşallah vardır ben az önce dayanamadım yaptım negatif çıktı keşke yapmasaydım yarın da gelmezse kırmızlar kan vericem yoksa kafayı yicem bu belirtilerle :))))Canim valla test yapmaktan cok korkuyorum yapmadan bekliyorum esim ptesiye kadar bekliyelim diyor. Belirti dersen adetten farkli bi belirti yok kasigimin agrisi arada duruyor arada saga geciyor ama genelde solda bide goguslerim cok agriyor ama sol daha beter durup dururken cok kotu sizliyor. Bende anlamadim valla belirtimi degilmi canim![]()
Belirtilerin ne canim ? MeselaAy inşallah vardır ben az önce dayanamadım yaptım negatif çıktı keşke yapmasaydım yarın da gelmezse kırmızlar kan vericem yoksa kafayı yicem bu belirtilerle :))))