Ayy çok ince çizgi var ikisinde de. inşallah doğrudurbu da comfort şimdi yaptım ikisi de hatalı olabilirmiki? comfort nasıldır ya nolur bişey deyin deliricem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok ince çizgi var ikisinde de. inşallah doğrudurbu da comfort şimdi yaptım ikisi de hatalı olabilirmiki? comfort nasıldır ya nolur bişey deyin deliricem

Ayy çok ince çizgi var ikisinde de. inşallah doğrudur![]()
O kadar sürede niye koyulaşmıyor ama yaa. Geçen de de çizgi vardı diyorsun. Allah Allah.canım emin olamıyprum ki iki gün önce predictor de negatif çıktı bu yine böyle çizgi çıkmıştı
predictoru sabah yapcam artık onda kesin cıkması lazım
Kan mı versen acaba. Ben olsam duramazdım valla.inşallah kuzum ya benim göğüsler de sızım sızım valla
kasıklara ani batmalar hadi hayırlısı
O kadar sürede niye koyulaşmıyor ama yaa. Geçen de de çizgi vardı diyorsun. Allah Allah.
bu da comfort şimdi yaptım ikisi de hatalı olabilirmiki? comfort nasıldır ya nolur bişey deyin deliricem

Kan mı versen acaba. Ben olsam duramazdım valla.
bu da comfort şimdi yaptım ikisi de hatalı olabilirmiki? comfort nasıldır ya nolur bişey deyin deliricem
Haftanın son gününün son mesai saatindeyiz. Kan vermekte yetişmez ki. Pazartesiye kaldı malesef.evet canım geçenkinde de vardı ama o bu kadar çabuk çıkmamıştı bu 2 dk da belirdi diğerini negatif sandım ama 10 dk sonra çıktı
Ya var isteeee![]()
hadi bakalım artık şubat kızıyız. :)Hamile değilimişim canım Ümit’ler öbür aya kaldı :)
geçmiş olsun canım bu kadar ağrı da ilginç aslında çok fazlaValla şaka maka ben sol tarafin agrisindan sirtimin belimin agrindan ölüyorum esimde kalk doktora gidelim ne bu agri diyo. Ptesiye kadar bekliyelim dedim. Bide sol gogsum cok agriyo arada sizliyo felaket
sadece kür yapacağım canımSoğan kürü ben de yapmak istiyorum ama Dr klomen vercek birlikte nasıl olur diye tereddütlüyüm sen ilaç da kullanıyor musun yoksa sdc kür mü yapcan
oo iyi kuzum hadi inşallah sağdan gelir yumuşSelam kızlar
Ben de 8.günde ovulasyon testine başladım bakalım. Aslında daha erken ama bir kere 2 gün erken yumurtlamıştım o nedenle iki gün erken başladım. Haliyle çizgi de pek silikti. Haftaya yumurtlama olur muhtemelen umarım sağ yumurtalıktan gelir ve şansım olur :)
tamm canım hayırlısı olsunKIZlar bende kırmızıları bekliyorum bat büyük ihtimal 5 şubat ama daha hasta olmadım olunca tam tarihi söylicemnaz2018
Canım geldim ben kan değerim 80 çıktı umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur![]()
eneeeeee sen de mi brütüsAaa konunun adı değişmiş hayırlı olsun
Ben adet oldum kızlar bat ı mı bilmiyorum ne zaman iğne olursam üstüne 14 gün ekler yazarım topluca Şubat a kaldık sanırım![]()
olur canım ,pazartesi günü yumurtlama döneminin üstünden 3 hafta gecmiş olucak,ozamana da hersey belli olmus olmaz mı![]()

tamm canım eneee sen yine ocaktasın hadi bakalım. :)Ben adet oldum dün cnm haber vermeyi unuttum pardon . 31 OCAK YENİ BAT
Predictor iyi canım. Olsa onda çıkar. Bizede haber et mutlaka.comfort markaya güvenemiyorum canım ya
inşallah dogrudur
predictoru yapcam sabah onda kesin çıkması lazım
Haftanın son gününün son mesai saatindeyiz. Kan vermekte yetişmez ki. Pazartesiye kaldı malesef.
Yumurtlaman ne zamandı ?
Predictor iyi canım. Olsa onda çıkar. Bizede haber et mutlaka.
Aynen. Ama duyarlılıklarına bi bak. Hepsi aynı olmaz. Kıyaslama yapabilmen için duyarlılıkları aynı olmalı.evet o da var
zaten kuzum bu böyle çıkıp da sabah predictor negatif çıkarsa yoktur
Aynen. Ama duyarlılıklarına bi bak. Hepsi aynı olmaz. Kıyaslama yapabilmen için duyarlılıkları aynı olmalı.
Öyle deme canım. Ben umutluyum senden. Yarın ola hayrola.doğru diyorsun canım
aslında predictor şimdi yaparım da sabaha bırakıyorum çünkü kardeşimin doğumgününü kutlicaz bugün surat asmak istemiyorum moralim başka bir gün bozulsun
Öyle deme canım. Ben umutluyum senden. Yarın ola hayrola.