• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hoşgeldin canım
rahimde değişiklikler yumurtalıktan atılan yumurtanın spermle karşılaşması ve döllenme olması sonucu rahime 3-4 günde vardığı için başlıyor..
benim önceki gebeliğimde de en belirgin belirtim kasıklarda kramp ve agrıydı
inşallah hamilesindir
ay inş canım cevaplamana çok sevindim.bende tahmin ettima ama emin olamadım.yani şimdi döllenme olmuşmu oluyor eğer bebektense.birde bebeğin kızmı erkekmi merak ettim.

ay inş canım cevaplamana çok sevindim.bende tahmin ettima ama emin olamadım.yani şimdi döllenme olmuşmu oluyor eğer bebektense.birde bebeğin kızmı erkekmi merak ettim.

canım döllenme olur ise rahim kıpraşmaya başlıyor ve ağrılar oluyor ama bu ağrıyı adet ağrısı veya üşütme ağrısından ayırt etmek biraz zor
böyle ani hareketlerde özellikle olur ve içerden hafif yanma hafif çimdikleme gibi
ben düşük yaptım canım eylülde
şimdi bat a 3 gün var test yapıcam

Ovulasyon testi aldım canım 2 ay adetin 9, gününden itibaren yaptım ben hiç yakalayamadım .yumurtlama takibi yaparlar benim zamanım yoktu tam çatladığını göremeden bıraktım .telimdeki
Takvime göre erken yumurtluyormuşum.
Hee benim durum farklı. Ben yumurtlama gününü buluyorum ateşle zaten. Ovülasyon testi yanında destek olsun garanti olsun diye aldım.

canım döllenme olur ise rahim kıpraşmaya başlıyor ve ağrılar oluyor ama bu ağrıyı adet ağrısı veya üşütme ağrısından ayırt etmek biraz zor
böyle ani hareketlerde özellikle olur ve içerden hafif yanma hafif çimdikleme gibi
ben düşük yaptım canım eylülde
şimdi bat a 3 gün var test yapıcam
canım sende inş hamilesindir üzüldüm bende 3 düşük yaptım ve yaşayan bir oğlum var.kusura bakma acını hatırlattım özür dilerim.çok sağol.

canım sende inş hamilesindir üzüldüm bende 3 düşük yaptım ve yaşayan bir oğlum var.kusura bakma acını hatırlattım özür dilerim.çok sağol.

yok tatlım hiç öyle düşünme bilemezdinki zaten
inşallah yeniden bebişlerimiz gelir acılarını unutturur
sen daha ağırını yaşamışsın bak
Allahım evlatlarımıza sağlıklı ömürler versin

Aslında yarın sabah yapmak geçti aklımdan ama bilemiyorum benim de aklımı çeldin :KK53:

bak bugün bir arkadaşım dedi ki aslında testi yapmak demek negatifi görmeyi göze alabilmiş olmak demek
yani beklemek zaten olumsuz bir haberi kaldıramayacagımızı gösteriyor
korkusuzca test yapabilmeme şaşıyorum
makul olan beklemek ama 7 gün kala başladım ben:skandal:

Canım her doktor farklı ben klomenden öncesinden beri takip altındayım yumurtalarım da sorunum yok klomen çoğalttığı için kullanıyorum ilk ayım dı iki tane olmuştu Şubat ta en az 3 bekliyoruz

Anladım canım, sende hiç gebelik oluştu mu peki? Düşük vs gibi.

Bu yumurta çoğaltmayı da saracoğlu hiç beğenmiyor. Insanları menopoza erken başlatıyorlar diye. Hormon değerlerini normale getirmeden yumurta oluşturmanın anlamı Yok, değerler yüksekse gebelik oluşmaz diye konuşuyor. Bana dedikleri çok mantıklı geldi.

Senella senelaaaa :) yok yavrum işin esprisindeyim ama haftaya doktoruma randevu alicam. Tamam sorun koca da bu ayda kirmiz kart yersem aşılama yap yoksa ben yapicam dicem :KK66: bakalim ne dicek insalah gerek kalmaz şaka bir yana da Anlaşılan bizim iş sevgiyle olacak gibi degil:KK12:

Catlayinca dagilan sividan agri yapiyormuş oyle biliyorum :KK5:

Yani çatladı şimdi fazla bir suresi kalmadı buluşma için. O vakit askerler ileri.. :halay:

Şu şırıngayi nerden vuruyorsunuz, alttan mi yoksa? :eek:

Inşallah bu ay sevgili olacak o çocuklar. Keçiboynuzu kürü de yüklensenr kocisine :hamarat:

Evet yumurtlama döneminde neler yapıyoruz bakalım, tavsiyeleri alayim..

bak bugün bir arkadaşım dedi ki aslında testi yapmak demek negatifi görmeyi göze alabilmiş olmak demek
Evet ya sen de çok cesaretliymişsin :))) ben dr korkudan yapamıyorum ya işte :eğlence:
Birde varsa bile erken diye çıkmama ihtimali de var ben de:KK47:

kızlar iyi akşamlar.bende aranıza yeni katıldım.yumurtlamaya göre bat 13 ocak döngüye göre 16 ocak.biraz kafam karışık o konuda.30da yumurtladım ama bugün sağ kasığımda yanma var ve alt karındada çok var.birde gariptirki rahmim ağrıyor.bunlar sizce belirtimidir yada belirtiyse 6 günde bu belirtiler görülrmü.bugün vücudumu ben bile anlamıyorum.
Canım döllenme olduysa 6. Günde rahime ulaşmış oluyor şimdi yerleşme zamanıdır dikkat et kendine ama çok kaptırma dinleme kendini ;)

Anladım canım, sende hiç gebelik oluştu mu peki? Düşük vs gibi.

Bu yumurta çoğaltmayı da saracoğlu hiç beğenmiyor. Insanları menopoza erken başlatıyorlar diye. Hormon değerlerini normale getirmeden yumurta oluşturmanın anlamı Yok, değerler yüksekse gebelik oluşmaz diye konuşuyor. Bana dedikleri çok mantıklı geldi.

Yani çatladı şimdi fazla bir suresi kalmadı buluşma için. O vakit askerler ileri.. :halay:

Şu şırıngayi nerden vuruyorsunuz, alttan mi yoksa? :eek:

Inşallah bu ay sevgili olacak o çocuklar. Keçiboynuzu kürü de yüklensenr kocisine :hamarat:

Evet yumurtlama döneminde neler yapıyoruz bakalım, tavsiyeleri alayim..
Hormonlarım da eşimde rahim de hiçbir sorun yok yaşı genç olanlar için saraçoğlunun tezi doğru ama ben zaten 38 yaşındayım zaten 2 ay daha olmazsa tüp bebek yapıcaz canım
Daha önce 3 kere hamile kaldım ilki düştü İkinci nin kalp atışını hiç duyamadık düşmedide kürtaj oldum 3. De oğlum oldu sekiz yaşında şimdi ona kardeş yapmaya çalışıyoruz 2 yıldır olacak inşaAllah :)

Canım döllenme olduysa 6. Günde rahime ulaşmış oluyor şimdi yerleşme zamanıdır dikkat et kendine ama çok kaptırma dinleme kendini :KK66:
cevabın için çok tşk ederim inan dinlemeye kalmıyorki ayağa kalkınca ters hareket yapınca ağrı ben burdayım diyor yani yanma olayı.dünde ılık ılık belim ağrıyordu adet olacakmışım gibi .bugünde bu çıktı.herhün bişey beliriyor.:)

cevabın için çok tşk ederim inan dinlemeye kalmıyorki ayağa kalkınca ters hareket yapınca ağrı ben burdayım diyor yani yanma olayı.dünde ılık ılık belim ağrıyordu adet olacakmışım gibi .bugünde bu çıktı.herhün bişey beliriyor.:)

iyi iyi belirsin :)
ay bebiştendir inşallah razıyız ağrılara kramplara

Ben ilişkiden üç gün sonra normal test yaptım bana ne diyosun:KK14:

Back
X