• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen kullandıktan sonra takip yaptırdın mi? Yoksa kendi haline mi bıraktı doktor.

Klomen sana niye vermişti canım.

@arminch şırınga işine mi dalıyoruz, hani sevgisiz oluyordu siringali :hasta:

Benimde bugün kaşıklarım ağrıyor yumurtluyorsun galiba. Yumurtlama olunca mi ağrıyordu, çatlayınca mi? Off çatladı yumurtladı çözemedim gitti. Bende 2 günde bir mi yapsam, koyu günler pes peşe mi yapsam karar veremedim. Ama bayağı bayağı kaşıklarım ağrıyor bugün. Midem bile bulanıyor.
Bence her gün aynı saatte yap, t koyulaşınca sabah akşam (8saat ara ile) yap ki t nin silikleşmesini daha net yakala.. sonrasını zaten biliyorsun :)

Ay inşallah babanem ikiz doğurmuş amcamin ikizleri var olur belki benimde :)

benim amcalar ikiz bir de erkek kardeşlerim ikiz
ama bu ikiz olayı erkekten değil kadından geliyomuş kuzum
mesela benim kardeşler çift yumurta ikizi
anamda yumurta varmış ki döllemiş sperm :)

Ayni seyler bendede var ama cesaret edemiyorum. Evdede test var ama annem ablam esimde dahil hepsi ptesiyi bekle diyor bende zamana kadar olmazsam yaparim cikmazsada direk doktora giderim niye olmadim diye oyle dusunuyorum canim. Adet donemi gibi olsa benimde vucut sicakligim dusuyordu anliyodum cok usuyodum bu ay oyle bi durum yok agri disinda
Sen nasıl istiyorsan öyle yap. Büyük ihtimalle hamilesin bunu hangi gün hangi şartlarda karşılamak istiyorsan mutlaka öyle yaşamalısın

benim amcalar ikiz bir de erkek kardeşlerim ikiz
ama bu ikiz olayı erkekten değil kadından geliyomuş kuzum
mesela benim kardeşler çift yumurta ikizi
anamda yumurta varmış ki döllemiş sperm :)
Annende varsa sende de olabilir, babaannende varmış amcanlar ikizmiş o sana genetik olarak geçmiyor.

Bende bu ay belirti yok bat 12 ama umutlu değilim.. şubat martları şimdiden bekliyorum desem yeri :bicak: bir gün süren sol kasık sancısı olmuştu yumurtlama günümde yatarken otururken acıyıp ağrı yapıyodu kalkınca hele şiddetleniyodu ağlıcaktım. Üşüttüm mü diye düşündüm çünkü bir gün sürdü. Normalde yumurtlama dönemimde öyle sancılar çekmem. Bu kadar erken de belirti olamayacağına göre :duduk:

Ayni seyler bendede var ama cesaret edemiyorum. Evdede test var ama annem ablam esimde dahil hepsi ptesiyi bekle diyor bende zamana kadar olmazsam yaparim cikmazsada direk doktora giderim niye olmadim diye oyle dusunuyorum canim. Adet donemi gibi olsa benimde vucut sicakligim dusuyordu anliyodum cok usuyodum bu ay oyle bi durum yok agri disinda
Bence test yapmalısın. Çıkmazsa p.tesi tekrar yaparsın

Senella senelaaaa :) yok yavrum işin esprisindeyim ama haftaya doktoruma randevu alicam. Tamam sorun koca da bu ayda kirmiz kart yersem aşılama yap yoksa ben yapicam dicem :KK66: bakalim ne dicek insalah gerek kalmaz şaka bir yana da Anlaşılan bizim iş sevgiyle olacak gibi degil:KK12:

Catlayinca dagilan sividan agri yapiyormuş oyle biliyorum :KK5:
Hatta bir iğne ver de evde aşılama yapayım de doktora iyice şok olsun :)

Ya bana tuhaf geliyor. Kaldı ki doğal akışından çok da çıkarmamak gerekir galiba :)
Bebiş için bazen her yol mübah geliyor :) hastane de yapılan aşılama nın evde yapılan ilkel hali gibi bişe bu. Ordaki şırınga daha uzun tabi taa nereye kadar ulaşıyor. Çok da enteresan bi yöntem değil aslında :) :)

Back
X