- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
Gelecek ay umarım kırmızı rengi unutursun canım :)Benim bu ayda olmadı arkadaşlar kırmızılar geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelecek ay umarım kırmızı rengi unutursun canım :)Benim bu ayda olmadı arkadaşlar kırmızılar geldi![]()
Benimki bugün nöbette.yatağa gitmek bile istemiyorum o yokken.bu ev bu sehir bomboş geliyor bana.evet ben de benim kociş yanımda ama bebişi merak ediyorum![]()
Çok pahalıymış o doğru mu :) inşallah bir gün pozitif görmek kucağına almak nasip olsun :)Bence en güzeli clearblue hiç yanılmıyor siz bana güvenin. Hep negatif gördüm diye beni ciddiye almıyorsunuz :)yvz13
Benimki bugün nöbette.yatağa gitmek bile istemiyorum o yokken.bu ev bu sehir bomboş geliyor bana.
Ama o eve gelince evin tavanları bile doluyor...
Bana enteresan gelen içine girdiğimiz bu ruh hali. Her gün bundan ötesi yok daha çok şaşırmam diyorum mutlaka ötesi çıkıyor. Dipsiz kuyuya düştük sanki sonu yok. Daha neler neler duyacağız acaba :)Bebiş için bazen her yol mübah geliyor :) hastane de yapılan aşılama nın evde yapılan ilkel hali gibi bişe bu. Ordaki şırınga daha uzun tabi taa nereye kadar ulaşıyor. Çok da enteresan bi yöntem değil aslında :) :)
Bana enteresan gelen içine girdiğimiz bu ruh hali. Her gün bundan ötesi yok daha çok şaşırmam diyorum mutlaka ötesi çıkıyor. Dipsiz kuyuya düştük sanki sonu yok. Daha neler neler duyacağız acaba :)
Evet diğer testlerden daha pahalı ama zaten 2 tane yapmıyorsun. Öyle bakınca da ekonomik :)Çok pahalıymış o doğru mu :) inşallah bir gün pozitif görmek kucağına almak nasip olsun :)
Bence en güzeli clearblue hiç yanılmıyor siz bana güvenin. Hep negatif gördüm diye beni ciddiye almıyorsunuz :)yvz13
Amin canim çok saol.cümlemiz mutlu olsun.Rabbim içinizdeki bu güzel aşkı hiç bozmasın bir ömür bu kısa süreli özlemlerde bile bu duyguyu hisset canım bu da güzel
Bence her gün aynı saatte yap, t koyulaşınca sabah akşam (8saat ara ile) yap ki t nin silikleşmesini daha net yakala.. sonrasını zaten biliyorsun :)
Umarım doğalında gelir ama olmazsa da en azından bir seçenek olarak tüp bebek var. Oğluna bu sene kardeş gelir umarım :)Hormonlarım da eşimde rahim de hiçbir sorun yok yaşı genç olanlar için saraçoğlunun tezi doğru ama ben zaten 38 yaşındayım zaten 2 ay daha olmazsa tüp bebek yapıcaz canım
Daha önce 3 kere hamile kaldım ilki düştü İkinci nin kalp atışını hiç duyamadık düşmedide kürtaj oldum 3. De oğlum oldu sekiz yaşında şimdi ona kardeş yapmaya çalışıyoruz 2 yıldır olacak inşaAllah :)
Elimdekiler bitsin ondan alırım 8 tane var bat bi gecikmesini 8 aydır gebelik testi yapayım battan önce başlıyor adet belirtileri sağolsun bana masraf ettirmedi bu ay ovulasyon 4 kala pozitif çıkınca umutlanıp yaptım bitek oda çıkmadı birsey ziyan oldu bir gelsede bebisler bizimde gonlumuz gulse evimiz dolsa keskeEvet diğer testlerden daha pahalı ama zaten 2 tane yapmıyorsun. Öyle bakınca da ekonomik :)
Koyu gördükten 24 -36 saat içinde çatlama olacak demek ama biz ilk koyuyu görünce devam ettiğimiz için o 24-36 saatte zaten test yapıp tekrar koyu görüyoruz :) bugünü mutlaka değerlendir bence (akşam kopkoyu dediğin bu gün değil mi?) yarın silikse yarını da bence değerlendir.Koyuyu dün yakaladım canım. Sabah yapmıştım silik gibiydi önceki günler daha koyu bir baktım. Dedim olmuş ve ben onu değerlendiremedik.. Ağla ağla bir hal oldum, eşimi de fırçaladım, başka zaman yanaşırsın lazım olunca yorgunum dedin diye.. Neyse akşam tekrar yaptım testi kopkoyuMucize.. Ben geçen ayda test yaptım böyle koyu görmedim. Geçen ay demekki yakalayamadım..
Bugün dünden açık ama bugün kasiklarim ağrıyor.. koyu olduğu günden 24 saat sonra mi yumurtlama oluyordu.. Bugün yumurtluyor olabilirim.
Cok severek evlendim ben istedim buldum reddedildim tarafından uzunca bir sureKızlar eslerinizle severek mi evlendiniz yoksa görücü usülü mü?
Ve simdi seviyormusunuz?
Umarım gerek kalmaz ve elindekiler bitmeden hamile olduğunu öğrenirsin canımElimdekiler bitsin ondan alırım 8 tane var bat bi gecikmesini 8 aydır gebelik testi yapayım battan önce başlıyor adet belirtileri sağolsun bana masraf ettirmedi bu ay ovulasyon 4 kala pozitif çıkınca umutlanıp yaptım bitek oda çıkmadı birsey ziyan oldu bir gelsede bebisler bizimde gonlumuz gulse evimiz dolsa keske![]()
Evet bekliyoruz kendilerini sabırla :)gelsin çatlasın yumurtalar
Maşallah canim.ne güzel pes etmesşin sonunda kavuşmuşsun.demek ki iyi yapmişsin baksana hala da seviyorsun.Cok severek evlendim ben istedim buldum reddedildim tarafından uzunca bir surepes ermedim. 2 yıllık evliyim hergun dahada çok seviyorum o kadar güzel bi yüreği varki Rabbim nasibimi ne güzel karar kılmış
![]()
Şırınga ile evde aşılama :)yöntem ne kuzum