• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm jımer pahalı ayrıca eltım gıttı dr a onun baya sıkıntısı var sadece para tuzagı gercekten gereksız bende ceylan hosptl a gıtmıstım sıbel hnm var cok ılgılı bı dr memnun kaldım
Birde jimer de özer kutlu için çok iyi demişti burda bir arkadaş ben ilçede olduğum için merkeze sürekli git gel yapmak istemediğimden yaza erteledim bursayı sen bi araştır istersen

Bnmde oyle yaptım genel test yaptıyosun cnm ılk gıdınce gebelık dusunuyorum kontrole geldım de yaparlar bende yaptırmıstım bende 20.gunumde o dr a gıdıcem yumurta takıbı ıcın bakalım yumurtam buay catlıcakmı

Canım valla ilk muayene diye herhalde tedirginlik var birde yaa :) Yazılanları okuyorum birde çatal ile ilgili falan :) Allah hepimizin yardımcısı olsun vallahi :) İnşallah güzel haberler alırız

Cnm jımer pahalı ayrıca eltım gıttı dr a onun baya sıkıntısı var sadece para tuzagı gercekten gereksız bende ceylan hosptl a gıtmıstım sıbel hnm var cok ılgılı bı dr memnun kaldım

Ceylan hospital yeni açıldı ya. onunla ilgili cok bir yorum duymadım. orayıda bir araştırayım. hiç aklıma gelmemişti.

kızlar günaydın
iki comfort testte silik çizgiyi gördükten sonra bugün predictor early sonucum çizgi gören varmı ? :KK43:
şekilde şekle soktum foroğrafı ama ben görüyorum burdan sanki
Ben göremedim canım ama neyi doğru kabul etmek gerekir bilemedim
iyi aksamlar bu saatte ayakta olanlar...
bende iki aydir crearblu ovu testi kullaniyorum gecen ay gulen yuzu yakalsyamadim bu ay yakaladim insallah bu ay olur Bata iki gun var hayirlisi hakkimizda.istiyorum ki supriz olsun bir kerede, doktora gitmeden ugrasmadan olsun ama nerdee..:KK43:
Umarım Testteki gülen yüz yüzündeki gülümseme olur
Özellikle çok korkyrm tekrardan aynısını yaşarım diye
Umarım bu kez farklı olur sağlıkla kucağına alırsın canım

Özer beyi söyleyen kişi muayene ücreti uygun demişti ama olabilir tahlillerle falan gereksiz yönlendirme yapabiliyorlar ben gitmedim canm

kızlar günaydın
iki comfort testte silik çizgiyi gördükten sonra bugün predictor early sonucum çizgi gören varmı ? :KK43:
Var gibi canım paralel gibi görüyorum

Evet cnm normal tahlıller ıcın ozele gıtmek sacma cok oahalıya cıkabılır devlet yapıyo zaten ama tabı sıkıntılı durum varsa ıyı dr arastırmak lazım
Özer beyi söyleyen kişi muayene ücreti uygun demişti ama olabilir tahlillerle falan gereksiz yönlendirme yapabiliyorlar ben gitmedim canm

Jimer bana çok yakın. Bir araştırayım bakalım. Hayırlı haberlerimiz gelir inşallah tez vakitte :)
Valla cnm ben tahlıllerım ıcın devlete godıyorum ama tabı bısıkıntılı durum olursa oElde ayrıntılı bıyere gıderım ıns cıkmaz kımsede 18 ınde alı beyde olcam yumurtq takıbı ıcın

Evet coook silik ama canim sanki var gibi. Ben test yapma taraftari olmadigim icin diger anlayan arkadaslar bakip yorum yapar merak etme :)
Canımmm ayyyy inşAllahhh rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda :dua:
Fotoğrafta pek belli olmuyor ve şuanda daha belirgin 1saat oldu yapalı :KK49:
Ben kan testi yapmak istemiyorum şimdi yarın bir test daha yapamam onda da çıkarsa pazartesi kan vermeye gidecem :anneadayı: inşallah hamileyimdir :bicak:

meraba canlar benim bat 14 ocak rabbim herkesin gonlune gote versin :)
Hoşgeldin canım inşallah 14 ocakta müjdeli haberi alırsın :)
Hiç biliyorum canım belki naz2018 naz2018 daha iyi biliyordur. Onlar konuşurken ben dahil oldum çünkü. Naz, havayla temas etmemesi mi gerekiyor?
Canım ben de bilmiyorum tam detaylarını burda bir topik var bunla ilgili baya hamiş kalan var bende orda gördüm
iyi aksamlar bu saatte ayakta olanlar...
bende iki aydir crearblu ovu testi kullaniyorum gecen ay gulen yuzu yakalsyamadim bu ay yakaladim insallah bu ay olur Bata iki gun var hayirlisi hakkimizda.istiyorum ki supriz olsun bir kerede, doktora gitmeden ugrasmadan olsun ama nerdee..:KK43:
Günaydın canım inşallah bu son ay olur :) ::)
@Efulimm41 naz2018 naz2018 Nasılsınız müjdeli haberleriniz var mı? Kaç gündür giremedim çok fazla konuşma var okuyamadım da merak ettim
Yok cnm adet oldum ben de
Kızlarrrrrr kızlar başına gelen varmi ???

rahmim pıt pıt atiyor saatlerdir sag kasigim agriyor adet baslagincinin 10 günündeyim adetim 5 gün sürüyor 6 gun de lekelenmelerim bitti. yumurtlama ma 3,4 gün var .baya bir beyaz akıntım var bu oglen ihtiyaç sonrası kullandığım pecete de Bir damla kanlı beyaz akıntı gordum !ogleden beri de sag kasikgimin agrisi çabası erken mi yumurluyorum bu pit pit atmalar da nedir yaa Nette baktim anlamadim birsey :kızgın:
Canım bence erken yumurtluyorsun
kızlar günaydın
Ben görüyorum,
Herkeseee günaydııınnn.

Bursa'da yaşıyorum. Güvendiğiniz jinekolog - kadın doğum doktoru var mı hanımlar? Gebelik düşünüyorum bir süredir ve genel bir muayeneye gitmek istiyorum. Bursa'da tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa çok sevinirim.

:anneadayı::KK200:
Günaydın canım hoş geldin topiğimize :)
Kızlar bata 4 gün var ve halaşet çizgi gördüm fptpgrafta pek belli değil ama elimde şuan net görünüyor yani :nazar:
Hadi hayırlı olsun canım bariz var çizgi :) :)

Canim bir çizgi gördüm bende inşallah bebişin seninledir kan testi yaptır yükselişini takip et bi bence testle oyalanma
Aminnnnn canım inşAllahhh inşAllahhh :dua:
Pazartesi yapabilirim anca elimde sadece 2 tane kaset test var yarın sabah bir tane daha yapacam inşallah onda da çıkar :dua:

Hoşgeldin canım inşallah 14 ocakta müjdeli haberi alırsın :)

Canım ben de bilmiyorum tam detaylarını burda bir topik var bunla ilgili baya hamiş kalan var bende orda gördüm

Günaydın canım inşallah bu son ay olur :) ::)

Yok cnm adet oldum ben de

Canım bence erken yumurtluyorsun

Ben görüyorum,

Günaydın canım hoş geldin topiğimize :)

Hadi hayırlı olsun canım bariz var çizgi :) :)
Canım benim Allah razı olsun :)) 1 buçuk yıldır bekledim bu çizgiyi rabbim halimize nasip etsin bu güzel duyguyu :dua:

Evet cnm normal tahlıller ıcın ozele gıtmek sacma cok oahalıya cıkabılır devlet yapıyo zaten ama tabı sıkıntılı durum varsa ıyı dr arastırmak lazım
Sadece hormon tahlili yaptiracaksan ve bir problemin yoksa evet bende devlet hastanesinde yapilmasi taraftariyim benim durumum biraz farklı gelişti o yüzden devlette muayene olup istenen tetkileri özel merkezlerde yaptırmak zorunda kaldım ozele gitseydim fark olarak muayene ucreti verecektim yoksa sorunun olduğu zaman devlette muayene olmak büyük zaman kaybı oluyor minimum 4 ayda halledecektim oda en iyi ihtimal sadece tahlil kısmını birde bunun tani tedavi kısmı var 1 ayda özelde işimi gördüm yaş gidiyorsa vakit önemli maddi durumu kötüyse mecbur d3vlette evlat sahibi olmak istiyorsa bir sorunu varsa ben sadece d3vlet taraftarı değilim üstelik devlette saglik sektöründe çalışan biri olarak bunu söylüyorum

Back
X