• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahaha :))) beynim inaaatlaaa git en yakın saglık ocagına yap şu testi sen de kurtul ben de diyor yaaap ama ben yine de direniyorum ona karsı :KK20:
İnşAllah beklememe deger :KK24:
Umarım sen de hamile kalırsın bu şubat ayında ben de ve isteyen herkess:cool: zaten bu sonuncu ovulasyon takibim eger bu ay da yoksa bebiş subata donndurulmuş emriyolarla deneyecez:KK69:
İnsallah canımm allah hepimize yardım etsin kolaylık versin. Ya çok alakasız olucak ama kaynanam rüya görmüş bi komşusuyla birlikte bi göle gidiyorlar kenarda oturuyorlar göldeki çocuklar elleriyle balıkları onlara doğru gönderiyor. Sonra komşusu bi tane balıgı tutup kulaklarından kuyruğuna doğru soyuyor. Kayınvalidemde soruyor niye öyle yaptın diye. Komşusu diyor oğlunun çocuğu olmuyor ya o olsun diye soydum onu diyo

Ahahahaha :))) beynim inaaatlaaa git en yakın saglık ocagına yap şu testi sen de kurtul ben de diyor yaaap ama ben yine de direniyorum ona karsı :KK20:
İnşAllah beklememe deger :KK24:
Umarım sen de hamile kalırsın bu şubat ayında ben de ve isteyen herkess:cool: zaten bu sonuncu ovulasyon takibim eger bu ay da yoksa bebiş subata donndurulmuş emriyolarla deneyecez:KK69:
İnsallah canımm allah hepimize yardım etsin kolaylık versin. Ya çok alakasız olucak ama kaynanam rüya görmüş bi komşusuyla birlikte bi göle gidiyorlar kenarda oturuyorlar göldeki çocuklar elleriyle balıkları onlara doğru gönderiyor. Sonra komşusu bi tane balıgı tutup kulaklarından kuyruğuna doğru soyuyor. Kayınvalidemde soruyor niye öyle yaptın diye. Komşusu diyor oğlunun çocuğu olmuyor ya o olsun diye soydum onu diyo

Bilinçaltı rüyası canım anlamı yok. Çok düşünmüş kaynanan çocuk meselesini.

Haklısın hiç kolay değil ama sonuçta tedavi gördüğü için eşin bu kez farklı olması çok büyük olasılık. Belki kaybediyordun ama sonuçta hamile kalma sorunun da yok. Bence yakında güzel haberler alacak ve en önemlisi kalp sesi duyacaksın :)
Insallah yaa o sesi hic duyamadim nasil guzeldir eminim. Pit pit

Bilinçaltı rüyası canım anlamı yok. Çok düşünmüş kaynanan çocuk meselesini.
Benmde ilkten aklıma öyle geldi ama biz yedi aydır çocuk istiyoruz ama onlar sorduğunda esim acele etmeyin daha erken felan diyor düşünmüyormuşuz gibi konuşuyoruz onlara korunduğumuzu sanıyorlar. Bende oyüzden merak ettim acaba bi anlamı varmı diye

Ayy o bende de oldu. Hep sağ kasığım ağrıyordu. Ama bişey kaldırdığımda sol kasığım ağrıyordu. İnşallah sonu bana benzemez :KK43:
Valla canim bugun yarin oladabilirim o yuzden kendimi her turlusune hazirliyorum ozelliklede adet olursa uzulmemeye. Allahtan hayirlisi nasipte varsa olur gulum ya

Hayırdır inşAllahhh çok güzel bi rüya rabbim hayra çevirsin :)
Benim de ablam beni rüyasında görmüştü yumırtlamanın olduğu günün ertesi günü
Beyaz gelinlikle rüyada evli bir bayanın gelinlik görmesi evlada felaket edermiş. Hadi inşallah bu ay bizim ayımız olsun :))

Beyaz gelinlikle rüyada evli bir bayanın gelinlik görmesi evlada felaket edermiş. Hadi inşallah bu ay bizim ayımız olsun :))
Öyle miymiş :) beni de gördüler ama üzerinde büyük büyük iki çiçek varmış biri pembe biri kırmızı. Çocuğun olacak dediler adet oldum. rüya bile işlemiyor bana :D

Valla canim bugun yarin oladabilirim o yuzden kendimi her turlusune hazirliyorum ozelliklede adet olursa uzulmemeye. Allahtan hayirlisi nasipte varsa olur gulum ya
Aynen canım kendini çok kaptırmak da iyi değil. Her duruma hazır olmak lazım.

Dalalet yazadım klavye felaket anlamış
Ahahhahaha :)))))

Back
X