• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlamış benim sanirim siliklesti testim zaten uzun sürmez benim yumurtlamam gecen ayda boyle oldu tumadida zaten yakalayamiyorum öyle çok kırmızı :110:
Yumurtlamadan sonra 24 saat yaşıyor ya yumurta şu an içinde zamanla yarışan bir koşuşturma olmalı :) sonu güzel biter umarım.

Yumurtlamadan sonra 24 saat yaşıyor ya yumurta şu an içinde zamanla yarışan bir koşuşturma olmalı :) sonu güzel biter umarım.
Inşallah okadar çok istiyorum ki eşim iş için gidecek yarin bir daha yapamiycam gitmeden olsa keşke :dua:

Fırsatın varsa kan testi yaptır çok yeniyse öyle çıkıyor olabilir

kan vermek istemiyorum şuan canım
eylülde düşüğüm var kalp atışlarını duymaya gidecekken düşük yaptım
şimdi o sürece girmek iki güne bir kan vermek istemiyorum
psikolojim iyice alt üst oldu
sanki çift çizgiyi görürsem mutlu olup gidebilicem gibi geliyor

Çatlamış benim sanirim siliklesti testim zaten uzun sürmez benim yumurtlamam gecen ayda boyle oldu tumadida zaten yakalayamiyorum öyle çok kırmızı :110:
Bende kan testi verdim aslında erken verdim ama olsa cikardi galiba ilk defa test kullandım çıkmadı bakalım gelecek aya

Başka bir sorun yok değil mi kontrollerin yapıldı ve hormon testleri de normal.
Test yapılmadı canım hormonda benim 2015 temmuz doğumlu bir oğlum var zaten geçen mayis ayinda kimyasal gebelik geçirdim ondan beri fazla ugrasamadim şimdi 2 aydır üstüne düştüm

2018'e heyaecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe:KK68:

ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyorEn Büyük TÜRKİYE
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.

adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
  • @zeyneppsuu-----> BAT: 27 ARALIK :anneadayı: :nazar:
  • @dlkbbkistyr -----> BAT: 30 ARALIK:anneadayı: :nazar:
    belirtiler:
    Canım benim belirtim adetten bir hafta önce başlayan kasik ve göğüs agrisi oluyo gogsum şişiyor

• @sessilia -----> BAT: 31 ARALIK :anneadayı: :nazar:
    belirtiler:
    Benim normalde hastaligima yakın ne belirtilerim varsa aynısını yaşadım,ekstra bir durum olmadı.Göğüs te hassasiyet,karında ağri.Sadece ağrılarım biraz erken başlamıştı.Birde kasıklarımda ağrı degilde kramp batma vb. Normalden cok daha fazlaydi.

• @ertugrulunhalimesi-----> BAT: 1 OCAK :anneadayı::nazar:
    belirtiler:
    "Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.
    Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için
    Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef "
  • @Kuyum -----> BAT: 1 OCAK
  • @Zeycan123 -----> BAT: 2 Ocak :anneadayı::nazar:
  • Belirtileri
  • belirtilere gelince 10 gün önceden başladı ara sıra kasık ağrısı batması göğüste ağrı ve iğne gibi batmalar hafif mide bulantıları 3 gün kala adete adet olacakmışım gibi karin ağrısı oldu birde yeni yeni kökü hassasiyeti başladısevdiğim bazı yiyecekler bana kötü kokmayabasladi rabbim sizlere de versin
  • @edaa_edaa -----> BAT: 2 OCAK
  • @Hilal coban -----> BAT: 2 OCAK
  • @cetiha88 -----> BAT: 2 OCAK :uykucu:
  • @april22 -----> BAT: 2 OCAK
  • @LezzetliCipetpet -----> BAT: 3 OCAK
  • @Dmmmttt -----> BAT: 3 OCAK
  • @gkymc -----> BAT: 3 OCAK
  • @Dilarassd ----> BAT: 3 OCAK:uykucu:
  • @hayalim mucize -----> BAT: 4 OCAK :uykucu:
  • @Ceylancihangir -----> BAT: 5 OCAK
  • Hasumran Hasumran -----> BAT: 6 OCAK
  • @Cansuu33 -----> BAT: 6 OCAK
  • @yasmin_ars -----> BAT: 6 OCAK
  • @GorTuu -----> BAT: 7 OCAK
  • Y yumiyum49 -----> BAT: 7 OCAK
  • @gizemlii123 -----> BAT:7 OCAK
  • @Smerve -----> BAT: 8 OCAK :uykucu:
  • @Sevimlipanduf -----> BAT: 8 OCAK
  • @ma cherie -----> BAT: 8 OCAK
  • @Feridekc -----> BAT: 9 OCAK
  • yvz13 yvz13 -----> BAT: 9 OCAK
  • @yagmurumut -----> BAT: 9 OCAK
  • @TgNcNc -----> BAT: 10 OCAK
  • Chester15 Chester15 -----> BAT: 10 OCAK
  • @hayalim mucize -----> BAT: 10 OCAK
  • @emira_86 -----> BAT: 10 OCAK
  • @firari58 -----> BAT: 10 OCAK
  • @Berivan01 -----> BAT: 10 OCAK
  • @Dildildil -----> BAT: 11 OCAK
  • @Ankey -----> BAT: 11 OCAK
  • B Bs001 -----> BAT: 12 OCAK
  • @visne_receli -----> BAT: 12 OCAK
  • @Esa331 -----> BAT: 12 OCAK
  • @Videsupra -----> BAT: 12 OCAK
  • @Eda3883 -----> BAT: 14 OCAK
  • @Elanur4 -----> BAT: 14 OCAK
  • @-Gzmlkz- -----> BAT: 15 OCAK
  • @AyAl80 -----> BAT: 15 OCAK
  • @svqi -----> BAT: 15 OCAK
  • @Guly84 -----> BAT: 15 OCAK
  • @Pembe1661 -----> BAT: 16 OCAK
  • @meyraacnl -----> BAT: 16 OCAK
  • @ela basak -----> BAT: 16 OCAK
  • @Minanur18 -----> BAT: 16 OCAK
  • @Musmutlu49 -----> BAT: 16 OCAK
  • @Bestttt -----> BAT: 16 OCAK
  • @aknhn -----> BAT: 17 OCAK
  • @Masalicindemasal -----> BAT: 17 OCAK
  • @Nilay korkmaz -----> BAT: 17 OCAK
  • @Prmm -----> BAT: 18 OCAK
  • @efe4415 -----> BAT: 18 OCAK
  • efrahuzeyfe efrahuzeyfe -----> BAT: 18 OCAK
  • @papatyam67 -----> BAT: 18 Ocak
Bende en son 9 Aralıkta adet oldum. Dün yumurtlama günümdü yaptığım teste göre. Bakalım nasip=)

kan vermek istemiyorum şuan canım
eylülde düşüğüm var kalp atışlarını duymaya gidecekken düşük yaptım
şimdi o sürece girmek iki güne bir kan vermek istemiyorum
psikolojim iyice alt üst oldu
sanki çift çizgiyi görürsem mutlu olup gidebilicem gibi geliyor
Hayırlısı olsun canım çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda

Kızlar ilk ovulasyon testim dün yapıldı. İki çizgide gördüğünüz üzere belirgin. Bu sabah yaptım sonra. Silikleşmiş T çizgisi. Ne anlama geliyor . ? (Dün ilişki oldu.)

Eklentiler

• 424E0113-541C-4382-BF07-C26CDC382ED3.webp
    424E0113-541C-4382-BF07-C26CDC382ED3.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 38
  • 1742A597-C3BC-4923-BF5D-358DD9E56E9D.webp
    1742A597-C3BC-4923-BF5D-358DD9E56E9D.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 42
Bence arttıracak ama biraz temkinli bir doktor sanırım. Doz fazla olursa bu kez çok çalışacak ve başka sorunlar başlayacak diye düşünüp sana me kadar vereceğine karar veriyor gibi geldi bana. Benim ilk bir senem öyle geçmişti mesela. Doktor bir türlü ayarlayamadı. Manyak olmuştu bünye :) Çünkü genelde verirler 3 ay sonra gel derler. Her üç ayda ya az ya çok çalışıyordu. Doktor değiştirdim düzeldi. Bakalım ne diyecek 15 gün sonra.
Açikçası süreç uzayacak diye korkuyorum.ya hamile kalamazsam diye korkuyorum.

Eneee ee sen de mi gittin kız.. Bak ovu testi öyle gösterdiği zaman demek ki bir daha yumuş olmuş :)

Canım bence bugunu ve yarını mutlaka değerlendir
Ne bileyim canım ya baya koyuydu ama ya yumurtladım ya öyle bi lh dalgalanması oldu o ara akintim agrım yumurtlama belirtim yoktu o zaman şubata nasip bakalım salı günü bi doktor var ona sıra aldım yaptırdığım tahlilleri bide ona göstericem bu ayda kafama göre takılayım diyorum üstüne düşmeyeyim meşgale bulacağım kendime

Kızlar ilk ovulasyon testim dün yapıldı. İki çizgide gördüğünüz üzere belirgin. Bu sabah yaptım sonra. Silikleşmiş T çizgisi. Ne anlama geliyor . ? (Dün ilişki oldu.)
Silikleşmesi yumurta çatladı anlamına geliyor. Dünü bugünü değerlendirmişsindir umarım. Yarından sonra senin için heyecanlı bir bekleyiş başlayacak umarım sonu güzel olur

Back
X