• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu öğrendiğim iyi oldu :) Yok gün aşırı bi gün yapıp bi gün yapmamak demek. Yani 2 günde bir.
Anladim canim.tsk ederim.
Esinin bi problemi yoksa hergun yapmakta sıkıntı yok canim.zaten yeni arastirmalar hergün yapilması ile ilgili.
Vücut ne kadar ihtiyaci varsa o kadar üretir.ve sürekli üretilen spermler bekleyenlere göre daha sagliklidir.

Anladim canim.tsk ederim.
Esinin bi problemi yoksa hergun yapmakta sıkıntı yok canim.zaten yeni arastirmalar hergün yapilması ile ilgili.
Vücut ne kadar ihtiyaci varsa o kadar üretir.ve sürekli üretilen spermler bekleyenlere göre daha sagliklidir.
Bana da öyle geliyor canım mantık olarak. Eşimde hız düşük baya. İleri hız %5'ti ama 2 gün perhizle yaptığı için doktor bu sonuçlara güvenme dedi. O yüzden bi daha tahlil yaptırmak istiyoruz. Bakalım artık inşallah içtikleri iyi gelmiştir.

Inşallah Allah söyletmistir :))) Inşallah hepimiz için bu ay biseyler olur. Kaç gün kullanacağımı demedi, tekrar ölçtürürsün, idrar yolları için doktora gidersen dedi.. 5 -6 gündür kullanıyorum, yumurtlama oldu.. Artık durum nedir Allah bilir.

Senin idrar yolları enfeksiyonuna formülün nedir..

Armin Armin ödevleri yapıyor musun bakalım.
Senella Senellaaaa:) su iciyorum en az 2 litre birde sıkışınca tutmuyorum. Yarin ovilasyon testi yapicam agri gecti ziplamalar da gecti.
Dun geceyi degerlendirmedim küsmüş triplerdeydim cok gıcıktım ya bazen geliyorlar bana. adam bin tane özür diledi banamisin demedim . ondan önceki gece değerlendirildi diye muhatap olmadi ben pisliki :tokat:
Bu gece kusemem:KK31: :KK4:

Bana da öyle geliyor canım mantık olarak. Eşimde hız düşük baya. İleri hız %5'ti ama 2 gün perhizle yaptığı için doktor bu sonuçlara güvenme dedi. O yüzden bi daha tahlil yaptırmak istiyoruz. Bakalım artık inşallah içtikleri iyi gelmiştir.
Ins canim.düzelir.yediklerine ictikleine dikket edin.ne hizini arttirirmis bi arastirin.
Bide uygun pozisyon bulun canim.

Ama dengelenmesi zor diyorlar.simdi benimki bu ay düşse sonra birden fırlar mi?
Çok gözüm korkuyor bu tsh tan.bi de kaybim var.neden olduğu belli degil.sakin kalamiyorum canim.
Tsh nedeniyle kayıp olmuyor galiba çok iyi bilmiyorum ama daha önce duymadım. Dozunu bulmak bazen çok zor oluyor ama sanırım doktorla ilgili. Söyledim işte bir sene 3 ay az çalıştı 3 ay çok çalıştı. Sonra doktor değiştirdim ve ilk dozda dengeledi senelerce de öyle gitti. Sonra bebek için daha çok düşmesi gerekiyor dediler tek seferde istenen seviyeye çekti. Bence bu konuda içini ferah tut çok zor olacağını sanmıyorum.

Aslinda cok yeni bu ikinci deneme ayim ama okuyup arastirdikca hafiften stres yapmaya basladim bile. Ocak 22 beklenen adet tarihim yumurtlama testine gore gereken yapildi bekleme sureci iste dedigin gibi oyle yada boyle gececek sizc test yapmaya ne zaman baslamak lazim yumurtlama ocak 3 tu
3 Ocak’ta yumurtlama olduysa bat nasıl 22 ocak oluyor anlamadım. Genelde yumurtadan 14 gün sonra bat oluyor.

3 Ocak’ta yumurtlama olduysa bat nasıl 22 ocak oluyor anlamadım. Genelde yumurtadan 14 gün sonra bat oluyor.

En son 22 aralikta adet oldum ben 30 gun periodum hergun ovulasyon testi yaptim ocak ayinin 2 ve 3 unde iki cizgiydi ve tek tarafli agrim vardi yumurtlama olduguna eminim gecen ayda bu sekildeydi sanirim benim erken oluyor bu bir sorun mu bilemiyorum ama

Tsh nedeniyle kayıp olmuyor galiba çok iyi bilmiyorum ama daha önce duymadım. Dozunu bulmak bazen çok zor oluyor ama sanırım doktorla ilgili. Söyledim işte bir sene 3 ay az çalıştı 3 ay çok çalıştı. Sonra doktor değiştirdim ve ilk dozda dengeledi senelerce de öyle gitti. Sonra bebek için daha çok düşmesi gerekiyor dediler tek seferde istenen seviyeye çekti. Bence bu konuda içini ferah tut çok zor olacağını sanmıyorum.
Ah keske bende doğru doktora denk gelsem canim.
Canim bu arada sizin sorunuz da tek tsh miydi?

dennisgo dennisgo sen bir operasyon gecirdin ya hani adetin de bitti galiba, cok fazla takip edemedim seni. Denemeler basladi mi?

Ins canim.düzelir.yediklerine ictikleine dikket edin.ne hizini arttirirmis bi arastirin.
Bide uygun pozisyon bulun canim.
Onu nasıl bulcam ki. Araştırarak mı. Erkeğin üstte olduğu her şekil olur bence. Dışarı akmasın evlat adaylarım yeter :D

Peşinden belimin altına yastık koyup yatıyorum bi de 20-30 dk.

En son 22 aralikta adet oldum ben 30 gun periodum hergun ovulasyon testi yaptim ocak ayinin 2 ve 3 unde iki cizgiydi ve tek tarafli agrim vardi yumurtlama olduguna eminim gecen ayda bu sekildeydi sanirim benim erken oluyor bu bir sorun mu bilemiyorum ama
Geçen ay da ovulasyon testi yapmış mıydın? Döngü 30 gün ise ve bir sonraki adet 22 ocaksa 8 ocak gibi yumurtlama olması gerekir. Yumurtlama tarihinden eminsen bence bu ay erken yumurtlamışsın ve beklenen adet tarihinde öne geldi. Genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olduğu için senin de 17-18 gibi olmuş sanki.

G Gamzee0 erken yumurtlamışsın canım. Adetin 17-18 gibi olur. 22 diye düşünme o kadar ileriye kalmaz. Ki inşallah gelmez adetin :)

Onu nasıl bulcam ki. Araştırarak mı. Erkeğin üstte olduğu her şekil olur bence. Dışarı akmasın evlat adaylarım yeter :KK70:

Peşinden belimin altına yastık koyup yatıyorum bi de 20-30 dk.
Afedersin açik yazacak ama mecbur.çocuk icin.
Sen ayaklarini yukarı kaldirarak hatta kaldirip bacaklarini kendine çekerek yapın.hem ileriye bırakilmiş olur hemde akmaz disaŕiya.esin de hemen çıkmasin.beklesin bi 2 3 dakika.sonra sen durabildigin kadaar öyle dur.ve mümkünse üstune uyu canim.
Sperm hizina gelince ilaç da kullanabilirsiniz.bitkisel seyleri bilmiyorum.

Back
X