• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu bir sorun mu ne diyosunuz kizlar gerildim suan aynen iki aydir boyle
Bunu istersen doktoruna sor ama genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet beklenir diyorlar. Kesin bir ifade kullanmayanları duydum belki bu tarz durumlar içindir. Bunu en iyi doktor bilir sonuçta.

Tsh için 0,38 alt sınır şu an bir sorun yok canım. Zaten tsh düşünce bazı belirtiler başlar onları bildiğim için kendim anlayabiliyorum. Şu an herşey yolunda. Yazın diyette troid için faydalı şeyler tükettirdi diyetisyen bence onunla alakalı.
Şimdi sağlam tüpün olduğu taraftan yumurtlamak kaldı. Ben de merak ediyorum nasıl geçecek bu süreç diye.
Zaman su gibi akıp geciyor da canim bize geçmiyor.adamlar vurup kafasini yatiyor.biz de hababam stres.
Bu arada canim tiroite faydali şeyler ne.neler yedin.
Mesela benim tiroitim eylül ayinda 1.39 a dustü öyle hamile kaldim.ama neyden oldugunu tam bilemiyorum.bilsem üstune gidecem.
Hergün şeftali yedim.
Adetin birinci gününden başlayarak toplamda 2 kilo cevizli sucuk yedim 15 gün boyunca.
Hergün muz uzüm karpuz yedim.abur cubur pek yemedim.

Sende saol canim.ins iyi gelir.

Saol canim.Allah razi olsun.esin nasil bu arada.tepkisi nasıl oldu.

Ins canim saģlam taraftan yumurtlarsin da hamiş olursun.
Tshina da baktır canim.çok düşmesi de iyi degil.Rabbim korusun seni.
Tam evden cikti servise gitti testi yaptim tabi ben agliyorum eve geri gel gitme diye adamin yuregine indi :-) eve kosarak gelmis bisey oldu sanmis. Tabi sonucu aldik annemi babami ablami hepsini uyandirdi arayip :)

:KK68:
Allahım çok sevindim ya sanki yakınım akrabam olmuş gibi heyecanlandım inşallah rabbim bizede yaşatır bu duyguları hayırlı olsun çok duygulandım valla:KK200:
Cok sagol canim benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin emin olun hepinize dua ediyorum sizde bana edin insallah. Darisi basina gulum :)

Hilal coban Hilal coban ın sonucunu beklerken ve hayırlı haberini alınca içinden ağlamak gelen bi tek ben miyim ya :KK61: ay hem sevindim, hem duygulandım, hem imrendim.. ne güzeeeell
Canimmmmm cok sagol Rabbim sanada nasip edecek bu guzel yuregi bebissiz birakmaz emin ol :) dualarim hepinizle bebemmm

Zaman su gibi akıp geciyor da canim bize geçmiyor.adamlar vurup kafasini yatiyor.biz de hababam stres.
Bu arada canim tiroite faydali şeyler ne.neler yedin.
Mesela benim tiroitim eylül ayinda 1.39 a dustü öyle hamile kaldim.ama neyden oldugunu tam bilemiyorum.bilsem üstune gidecem.
Hergün şeftali yedim.
Adetin birinci gününden başlayarak toplamda 2 kilo cevizli sucuk yedim 15 gün boyunca.
Hergün muz uzüm karpuz yedim.abur cubur pek yemedim.
Aslına bakarsan bu konuda benim çok bilgim yok hatta şeftaliyi de senden duydum. Diyet listesi yazarken bir kere ceviz sever misin diye sormuştu, ben de çok aramam demiştim o zaman aslında troid için de çok faydalıdır demişti oradan yola çıkarak tahmin ediyorum troide iyi gelen şeyler verdiğini. Tüm diyet boyunca mutlaka günde 2 ceviz yedim mesela. Ama ne kadar etkiledi bilmiyorum

Ayyy ancak detayli bakabildim hepiniz beklemissiniz benim haberimi :) gec yazdigim icin cok ozur dilerim kizlar acil tika basa doluydu inanin ancak yazabildim. Hakkinizi helal edin. Bu topik bana ugurlu gelecek demistim hissetmisim demekki :) hepinizi cok seviyorum dualarim sizinle :)

Aslına bakarsan bu konuda benim çok bilgim yok hatta şeftaliyi de senden duydum. Diyet listesi yazarken bir kere ceviz sever misin diye sormuştu, ben de çok aramam demiştim o zaman aslında troid için de çok faydalıdır demişti oradan yola çıkarak tahmin ediyorum troide iyi gelen şeyler verdiğini. Tüm diyet boyunca mutlaka günde 2 ceviz yedim mesela. Ama ne kadar etkiledi bilmiyorum
Etkisi vardir canim cevizin.nette vardi zaten.bende şeftaliden diye düşünuyordum.nette öyle yaziyordu.sonra baska bi sitede de hipotiroiti olanlar yemesin yaziyordu.net bi bilgi yok anlayacagin.
Ben bu yaşima kadar ağzima ceviz sürmedim.tadindan tiksiniyordum.demek ki onun icin heo tiroiyim yüksek geziyordu.
Cevizli sucugu yedigim ay da düştü.

Tam evden cikti servise gitti testi yaptim tabi ben agliyorum eve geri gel gitme diye adamin yuregine indi :-) eve kosarak gelmis bisey oldu sanmis. Tabi sonucu aldik annemi babami ablami hepsini uyandirdi arayip :)
Adamin icinde artık ne kadar baba olma hırsı varsa.
Saka bi yana sizin icin çok sevindim canim.sürekli oku bebegine.kotü niyetli oldugunnu düsündügün kisiler duymasin.gercekten istemezliklerinden nazar ediyorlar.kimseye bebek oynayana kadar demeyin.

Etkisi vardir canim cevizin.nette vardi zaten.bende şeftaliden diye düşünuyordum.nette öyle yaziyordu.sonra baska bi sitede de hipotiroiti olanlar yemesin yaziyordu.net bi bilgi yok anlayacagin.
Ben bu yaşima kadar ağzima ceviz sürmedim.tadindan tiksiniyordum.demek ki onun icin heo tiroiyim yüksek geziyordu.
Cevizli sucugu yedigim ay da düştü.
Kontrol altında olduğu için nasıl beslenmeliyim diye sorgulamadım aslında. instegramda bir diyetisyen görüyorum danışanları ilacı bırakıyormuş falan ama ne kadar doğru bilmiyorum. ilaca alıştığım için çok da dert etmiyorum. Bir de anneannem ve annemde de olunca biraz kaçınılmaz gibi geldi sanki.

Back
X