• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde 5 günüm var.. sabah sağ kasık ağrım belli belirsizdi şuan çok şiddetli yürürken bile bacağım çekiliyor gibi oluyor..
Her ay kasık ağrım olurdu ama bu biraz farklı..
Göğüs ağrım her ay adete yakın şişer ağrır zaten oyüzden onu saymıyorum...
Ateşimi düzenli olarak hiç ölçmedim ama ayaklarım hep üşüyor..
Lütfen banada dua et çok ihtiyacım var duaya..
Allah en kısa zamanda hepinize nasib etsin canım

Klomen de 2. Ayım olacak bu canım daha yeni başladım bakma şikayet ettiğime :) çatlatma iğnesi de de 3. Ayım olacak

Canım bişey soracağım. Bende bu ay gideceğim doktora. Geçen ay sadece klomen kullandım. Bu ayda hem klomen hemde çatlatma iğnesi verecek. Bu iğnenin yan etkileri falan var mı? Kullanan kişiyi etkileyen? Okuduğum kadarıyla çok fazla baş dönmesi mide bulantısı falan yapıyormuş öyle mi?

Bende de olmuştu 2 aylık evliyken. Ben ilişki sırasında gelen beyaz kremsi akıntıdan şüphelenip gitmiştim. Bi de kokulu oluyor. Çiğ balık gibi kokuyor. Iyy aklıma geldi yine. Ama çok kolay tedavisi. Bi hafta fitil kullanıyorsun tertemiz oluyor. Korunmanı da söylemiyor doktor. Sadece fitilden sonra ilişki olmayacak dedi o kadar.

Vay anasını şu kısacık evliliğimde herşeyi yaşamışım :KK70:
Saol canim cvp yazdiğın icin.benimkisi iliskiden sonra bi akintim yok.acikçasi enfeksiyon var mi yok mu biomiyorum.kasintim filan da yok.sadece ara sira iç çamasirima baktigim zaman sarıya yakin kirlenme görüyorum.akinti da degil.idrar yaparken de koku yok
Sadece çamasirimi kokladigimda biraz var.
Seninkinin kokusu ne zaman öyle geliyor.ben bunun enfeksiyon olduğunu nasil anlicam.

canım yani çatlamayla yada yumuş oluşumuyla ilgili problemlerin mi var ki bunları kullanıyorsun?

ilk defa duydum canm

Canım, doktorlar bir sorun (kist, hormonlarla ilgili bir rahatsızlık ) vs göremeyince yumurtlamayı ve çatlamayı garanti altına almak için hemen bu yola başvuruyorlar. Yumurtlama takibini doktor benden istemedi mesela. Ben rica ettim. 16 aydır gebe kalamıyorum ve hiç bir sorun yok "sebepsiz infertilite" diyip geçiyorlar. Olur bekle diyorlar.

Saol canim cvp yazdiğın icin.benimkisi iliskiden sonra bi akintim yok.acikçasi enfeksiyon var mi yok mu biomiyorum.kasintim filan da yok.sadece ara sira iç çamasirima baktigim zaman sarıya yakin kirlenme görüyorum.akinti da degil.idrar yaparken de koku yok
Sadece çamasirimi kokladigimda biraz var.
Seninkinin kokusu ne zaman öyle geliyor.ben bunun enfeksiyon olduğunu nasil anlicam.
Vajinal enfeksiyon olsaydı akıntı yapardı. Ama normal zamanlarda koku almıyorsun zaten. İlişki sırasında akıntı geliyor beyaz, çok gelince şüphelenip koklayınca aldım kokuyu. Bende kaşıntı yapmamıştı ama yapanlar da varmış.
İdrarınla zaten anlayamazsın idrar yolu ayrı vajina ayrı.

Canım, doktorlar bir sorun (kist, hormonlarla ilgili bir rahatsızlık ) vs göremeyince yumurtlamayı ve çatlamayı garanti altına almak için hemen bu yola başvuruyorlar. Yumurtlama takibini doktor benden istemedi mesela. Ben rica ettim. 16 aydır gebe kalamıyorum ve hiç bir sorun yok "sebepsiz infertilite" diyip geçiyorlar. Olur bekle diyorlar.
anladım canım teşekkür ederim cevabın için.

peki senin eşin tahlil yaptırdı mı cnm

Canım bişey soracağım. Bende bu ay gideceğim doktora. Geçen ay sadece klomen kullandım. Bu ayda hem klomen hemde çatlatma iğnesi verecek. Bu iğnenin yan etkileri falan var mı? Kullanan kişiyi etkileyen? Okuduğum kadarıyla çok fazla baş dönmesi mide bulantısı falan yapıyormuş öyle mi?
Çok var canım hamilelik etkisi yapıyor uyku baş dönmesi mide bulantısı 12 gün boyunca zaten yalancı hamilelik yaşıyorsun çünkü iğne hcg hormonu içeriyor 12 gün bitmeden test yaparsan pozitif çıkıp yanıltıyor aklında olsun ;)

canım yani çatlamayla yada yumuş oluşumuyla ilgili problemlerin mi var ki bunları kullanıyorsun?

ilk defa duydum canm
Yok canım hiçbir problemim çok şükür sebepsiz infertilite bizim ki 2 yıl bekledik olmayınca doktorum bunları deniyor bir de aslında daha beklerdik ama yaşım 38 vaktimiz yok 3 ay böyle de olmazsa tüp bebek yapıcaz inşaAllah gerek kalmaz

Vajinal enfeksiyon olsaydı akıntı yapardı. Ama normal zamanlarda koku almıyorsun zaten. İlişki sırasında akıntı geliyor beyaz, çok gelince şüphelenip koklayınca aldım kokuyu. Bende kaşıntı yapmamıştı ama yapanlar da varmış.
İdrarınla zaten anlayamazsın idrar yolu ayrı vajina ayrı.
Anladim canim.bende iliski sirasinda beyaz akinti yok.ben hamileligi engeller diye duydum.onun icin bi baktirayim dedim.

Ayy evet benim de adetimi kesti. Ne yapsak adetten sonra mı başlasak bilemedim.
Canim eminmisiniz corek otu bal tarcinin kestiginden. Bende oyle bi sorun olmadi ayrica tadida macun gibi yaptigindan cok kotu olmuyo ben hemen yutuyodum hatta bazen yavas yavas yiyodum niye kotu etkiledi acaba seni

Bugün adetimin 3. Günü doktor kontrolüm var yine klomen çatlatma iğnesi verecek kısır döngü resmen çok sıkıldım heran vazgeçebilirim ama tedaviyi de yarım bırakmak istemiyorum bu kadar uğraştım kaç aydır pufff :KK43:
Canim sende pkomu var niye klomen catlatma ignesi veriyor ? Bende pkoluydum banada aynu tedavi uygulandi ama sakın birakma insani cok yipratsada cok etkili bi asama tedavide

Back
X