• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
naz2018 naz2018 canım İbrahim saraçoğluna mesaj atmıştım dün bal tarçın çörekotunu. Geri dönmüş şimdi. Kür östrojen hormonu düşükse onu arttırır bu da mide bulantısı baş dönmesi vb durumlar oluşturabilir yazmış. Bende e2 düşük ya onu artırıyor heralde. Senin kaçtı değerin ?

Korunmasız ilişkiden 3 gün sonra kasıkta iğne batması bişi bişiler sokuluyorsa ümitlenmeli miyim

naz2018 naz2018 canım İbrahim saraçoğluna mesaj atmıştım dün bal tarçın çörekotunu. Geri dönmüş şimdi. Kür östrojen hormonu düşükse onu arttırır bu da mide bulantısı baş dönmesi vb durumlar oluşturabilir yazmış. Bende e2 düşük ya onu artırıyor heralde. Senin kaçtı değerin ?
ahahaha ben hiç bi değerimi bilmiyorum :KK70:
saolsun bu adamı çok seviyorum ya çok iyi bir insan.
östrojeni artırdığını zati biliyorum canım incir kürüyle aynı işi yapıyor ama bu ondan birazcık daha risksiz o baya yumuş çatlamazsa kist falan yapıyor.
baş dönmsei değil de mide bulantısı fenaaaa.
teşekkür ederim beni de bilgilendirdiğin için

Korunmasız ilişkiden 3 gün sonra kasıkta iğne batması bişi bişiler sokuluyorsa ümitlenmeli miyim
Gebelik belirtisi olarak çok duydum ama psikolojik olanını da çok duydum. Ümitlenmeden önce adete kadar bi bekle canım bence :)

canım bence sende enfeksiyon yoktur ya, olsa akıntıdan falan anlardın
Ya canim hiç sorma.azönce komsuma gittim.bana dedi ki bizim ailede herkes hipotorit.bende tsh 6 ile hamile kaldim dedi.bikaç yerde daha okudum tsh yüksekken hamile kalmişlar.e o zaman ben niye kalamadim dedim
Acaba enfeksiyon mu var diye düsündüm.ondan mi acaba diye.
Yani durup durup sebep ariyorum.
Ben hep evde çorap ve terlikle gezerim.kendimi sıcak tutarim.lavoboda iyice kurularim bastıra bastira.
Bu zamana kadar yanma kasinyi olmadi
Acaba sessiz mi ilerliyor diye düsündüm.

ahahaha ben hiç bi değerimi bilmiyorum :KK70:
saolsun bu adamı çok seviyorum ya çok iyi bir insan.
östrojeni artırdığını zati biliyorum canım incir kürüyle aynı işi yapıyor ama bu ondan birazcık daha risksiz o baya yumuş çatlamazsa kist falan yapıyor.
baş dönmsei değil de mide bulantısı fenaaaa.
teşekkür ederim beni de bilgilendirdiğin için
Yaa incir kürü bende mide bulantısı yapmamıştı ama. Allah Allah. Bi de midemde yanma yapıyor. Ama dayanıcam. Dünden beri kimyonlu su içiyorum o biraz iyi geliyor. Aklında olsun dayanamayacak gibi olursan. Tuzlu ayran falan denedim herşeyi denedim bi kimyon kesti bulantımı.

Ya canim hiç sorma.azönce komsuma gittim.bana dedi ki bizim ailede herkes hipotorit.bende tsh 6 ile hamile kaldim dedi.bikaç yerde daha okudum tsh yüksekken hamile kalmişlar.e o zaman ben niye kalamadim dedim
Ben hep evde çorap ve terlikle gezerim.kendimi sıcak tutarim.lavoboda iyice kurularim bastıra bastira.
Geceleri iç çamaşırsız yat canım. Kuru kalıyor sabaha kadar iyi geliyor. Ben adet olmadığım sürece ya da misafirlikte olmadığım sürece iç çamaşırsız yatıyorum bence enfeksiyonumun tekrarlamama nedeni bu. Ki enfeksiyon olmasa bile oluşmasın diye öyle tavsiye ediyor uzmanlar.

Yok bebegim ben rahim filmi icin gittigimde kürü yeni birakmistim. Doktor sasirdi sen gecmi kaldin dedi hayir adet bitiminin 2.gunu dedim. Rahim cok guzel gelismis duvari falan cok iyi dedi hayret etti tabi kürü soylemedim :-)
canımmm sen kürü o zaman hamiş kaldın adet dönemi değil ondan önceki adet dönemi yapmıştın demi
ya aslında bu enfeksiyon gerçekten sessiz bir enfeksiyon benim gözlemlediğim kadarıyla. ben de küçükken olmuştu akıntım falan olmuştu fitil kullandım.ama alttan bakmamışlardı tabiki evli olmadığım için ve de baya küçüktüm

Yaa incir kürü bende mide bulantısı yapmamıştı ama. Allah Allah. Bi de midemde yanma yapıyor. Ama dayanıcam. Dünden beri kimyonlu su içiyorum o biraz iyi geliyor. Aklında olsun dayanamayacak gibi olursan. Tuzlu ayran falan denedim herşeyi denedim bi kimyon kesti bulantımı.
kız sen bu ay ne yaptın dur bi de kimyonlu su mu içiyon çakşırdı oydu buydu derken midene yazık etme baby.
ben de soğan kürüne başlayacam gerçi :D

Kız bebişin susam kadarmış okudun mu imza yerini:KK48: rabbimin hikmeti işte yaa. Ne kadar minnakken, kanlı canlı minik bi insancık oluyor :KK36:
Evet canim daha cok kucuk minnak teyzesi haftaya gorucez keseyi insallah :) sonraki hafta yada 15 gunmu dedi doktor kalp atisini duyucaz dedi❤

Sistit çok belirti vermiyor malesef vajinal enfeksiyon gibi. Ben ateşlenip acile düşünce öğrenmiştim düşün. Arada yanma oluyordu ama az su içtim heralde deyip geçiştiriyordum. Baya ilerlemişken öğrendim.

Geceleri iç çamaşırsız yat canım. Kuru kalıyor sabaha kadar iyi geliyor. Ben adet olmadığım sürece ya da misafirlikte olmadığım sürece iç çamaşırsız yatıyorum bence enfeksiyonumun tekrarlamama nedeni bu. Ki enfeksiyon olmasa bile oluşmasın diye öyle tavsiye ediyor uzmanlar.
Abovv ben çamasirsız yatamam.bide ıslak oldumu hemen kasiniyorum.hemen kosup degistiriyorum.

Amin canım çok sağol..
Evet rahim filminde hamile olan çok..
Bu kürü uygulayıp hamile kalanda çok..
Ikisininde etkisi bence..

Benimde adetlerimin düzeni şaştı herkes hamilelik öncesi düzen bozulur diyor ama 3 aydır düzensiz hala tık yok :KK43:

12 ocakta adet olucam aşılamaya geçicez..
Inşallah gerek kalmaz.
Insallah canim tedavi uygulandimi ne yapildida hemen asilama dendi. Ben 7.ayimda kaldim cok sukur seninde daha erken sanirim

Back
X