Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bence sende enfeksiyon yoktur ya, olsa akıntıdan falan anlardınAnlayamiyorum ki canim
Daha önce enfeksiyon kapmadim.
Bide dr nasil muayene ediyor.aşağiya bakarak mi enfeksiyon var diyor yoksa kan tahlili mi istiyor.eğer öyleyse kan tahlili yaptirdim.kanda enfeksiyon yok.
ahahaha ben hiç bi değerimi bilmiyorumnaz2018 canım İbrahim saraçoğluna mesaj atmıştım dün bal tarçın çörekotunu. Geri dönmüş şimdi. Kür östrojen hormonu düşükse onu arttırır bu da mide bulantısı baş dönmesi vb durumlar oluşturabilir yazmış. Bende e2 düşük ya onu artırıyor heralde. Senin kaçtı değerin ?
Gebelik belirtisi olarak çok duydum ama psikolojik olanını da çok duydum. Ümitlenmeden önce adete kadar bi bekle canım bence :)Korunmasız ilişkiden 3 gün sonra kasıkta iğne batması bişi bişiler sokuluyorsa ümitlenmeli miyim
mümkün neden olmasınKorunmasız ilişkiden 3 gün sonra kasıkta iğne batması bişi bişiler sokuluyorsa ümitlenmeli miyim
Ya canim hiç sorma.azönce komsuma gittim.bana dedi ki bizim ailede herkes hipotorit.bende tsh 6 ile hamile kaldim dedi.bikaç yerde daha okudum tsh yüksekken hamile kalmişlar.e o zaman ben niye kalamadim dedimcanım bence sende enfeksiyon yoktur ya, olsa akıntıdan falan anlardın
Yaa incir kürü bende mide bulantısı yapmamıştı ama. Allah Allah. Bi de midemde yanma yapıyor. Ama dayanıcam. Dünden beri kimyonlu su içiyorum o biraz iyi geliyor. Aklında olsun dayanamayacak gibi olursan. Tuzlu ayran falan denedim herşeyi denedim bi kimyon kesti bulantımı.ahahaha ben hiç bi değerimi bilmiyorum
saolsun bu adamı çok seviyorum ya çok iyi bir insan.
östrojeni artırdığını zati biliyorum canım incir kürüyle aynı işi yapıyor ama bu ondan birazcık daha risksiz o baya yumuş çatlamazsa kist falan yapıyor.
baş dönmsei değil de mide bulantısı fenaaaa.
teşekkür ederim beni de bilgilendirdiğin için
Geceleri iç çamaşırsız yat canım. Kuru kalıyor sabaha kadar iyi geliyor. Ben adet olmadığım sürece ya da misafirlikte olmadığım sürece iç çamaşırsız yatıyorum bence enfeksiyonumun tekrarlamama nedeni bu. Ki enfeksiyon olmasa bile oluşmasın diye öyle tavsiye ediyor uzmanlar.Ya canim hiç sorma.azönce komsuma gittim.bana dedi ki bizim ailede herkes hipotorit.bende tsh 6 ile hamile kaldim dedi.bikaç yerde daha okudum tsh yüksekken hamile kalmişlar.e o zaman ben niye kalamadim dedim
Acaba enfeksiyon mu var diye düsündüm.ondan mi acaba diye.
Yani durup durup sebep ariyorum.
Ben hep evde çorap ve terlikle gezerim.kendimi sıcak tutarim.lavoboda iyice kurularim bastıra bastira.
Bu zamana kadar yanma kasinyi olmadi
Acaba sessiz mi ilerliyor diye düsündüm.
canımmm sen kürü o zaman hamiş kaldın adet dönemi değil ondan önceki adet dönemi yapmıştın demiYok bebegim ben rahim filmi icin gittigimde kürü yeni birakmistim. Doktor sasirdi sen gecmi kaldin dedi hayir adet bitiminin 2.gunu dedim. Rahim cok guzel gelismis duvari falan cok iyi dedi hayret etti tabi kürü soylemedim![]()
ya aslında bu enfeksiyon gerçekten sessiz bir enfeksiyon benim gözlemlediğim kadarıyla. ben de küçükken olmuştu akıntım falan olmuştu fitil kullandım.ama alttan bakmamışlardı tabiki evli olmadığım için ve de baya küçüktümYa canim hiç sorma.azönce komsuma gittim.bana dedi ki bizim ailede herkes hipotorit.bende tsh 6 ile hamile kaldim dedi.bikaç yerde daha okudum tsh yüksekken hamile kalmişlar.e o zaman ben niye kalamadim dedim
Ben hep evde çorap ve terlikle gezerim.kendimi sıcak tutarim.lavoboda iyice kurularim bastıra bastira.
Ye ye dayanabildiğimiz yere kadar dayanalım
Inşallah ya ama çalışmalara devam benm bugün 13.gün adetin 16 ya kadr devam edicemmümkün neden olmasın![]()
kız sen bu ay ne yaptın dur bi de kimyonlu su mu içiyon çakşırdı oydu buydu derken midene yazık etme baby.Yaa incir kürü bende mide bulantısı yapmamıştı ama. Allah Allah. Bi de midemde yanma yapıyor. Ama dayanıcam. Dünden beri kimyonlu su içiyorum o biraz iyi geliyor. Aklında olsun dayanamayacak gibi olursan. Tuzlu ayran falan denedim herşeyi denedim bi kimyon kesti bulantımı.
Evet canim daha cok kucuk minnak teyzesi haftaya gorucez keseyi insallah :) sonraki hafta yada 15 gunmu dedi doktor kalp atisini duyucaz dedi❤Kız bebişin susam kadarmış okudun mu imza yerinirabbimin hikmeti işte yaa. Ne kadar minnakken, kanlı canlı minik bi insancık oluyor
![]()
yumuş günün ne zamn seninInşallah ya ama çalışmalara devam benm bugün 13.gün adetin 16 ya kadr devam edicem
Sistit çok belirti vermiyor malesef vajinal enfeksiyon gibi. Ben ateşlenip acile düşünce öğrenmiştim düşün. Arada yanma oluyordu ama az su içtim heralde deyip geçiştiriyordum. Baya ilerlemişken öğrendim.Ya canim hiç sorma.azönce komsuma gittim.bana dedi ki bizim ailede herkes hipotorit.bende tsh 6 ile hamile kaldim dedi.bikaç yerde daha okudum tsh yüksekken hamile kalmişlar.e o zaman ben niye kalamadim dedim
Bencede cok kendinizi dinlemeyin bende bi ara kafayi yemek uzereydim söylemi boylemi dusunmektenBizde takılmayak o zaman :)
Abovv ben çamasirsız yatamam.bide ıslak oldumu hemen kasiniyorum.hemen kosup degistiriyorum.Geceleri iç çamaşırsız yat canım. Kuru kalıyor sabaha kadar iyi geliyor. Ben adet olmadığım sürece ya da misafirlikte olmadığım sürece iç çamaşırsız yatıyorum bence enfeksiyonumun tekrarlamama nedeni bu. Ki enfeksiyon olmasa bile oluşmasın diye öyle tavsiye ediyor uzmanlar.
Insallah canim tedavi uygulandimi ne yapildida hemen asilama dendi. Ben 7.ayimda kaldim cok sukur seninde daha erken sanirimAmin canım çok sağol..
Evet rahim filminde hamile olan çok..
Bu kürü uygulayıp hamile kalanda çok..
Ikisininde etkisi bence..
Benimde adetlerimin düzeni şaştı herkes hamilelik öncesi düzen bozulur diyor ama 3 aydır düzensiz hala tık yok
12 ocakta adet olucam aşılamaya geçicez..
Inşallah gerek kalmaz.