• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum beş dk bile yeter çok beklemene gerek yok :)
Valla adam daha üç aylık evliyim başımı beklemekten bıktı karnımın sol tarafına iğne batıyor gibi oluyor arada benim kasık tata da sağ tarafa bı ilgisi olabiler mi

Kızlar adetlerim duzensiz oldugu icin yumurtlama gunumu tam bilmiyorum ama 4 gundur atesim 36.9 37 cikiyo kasıklarım agriyo arada ama akintim yok yumurta catlayinca atesin dusmesi gerekiyo mu :KK64:

Valla adam daha üç aylık evliyim başımı beklemekten bıktı karnımın sol tarafına iğne batıyor gibi oluyor arada benim kasık tata da sağ tarafa bı ilgisi olabiler mi

olabiler canım bat ne zaman :)

Kızlar adetlerim duzensiz oldugu icin yumurtlama gunumu tam bilmiyorum ama 4 gundur atesim 36.9 37 cikiyo kasıklarım agriyo arada ama akintim yok yumurta catlayinca atesin dusmesi gerekiyo mu :KK64:
Hayır canım. Adet günü ya da bi gün öncesinde düşer ateş. Yumurtlamanın geçtiğini anlarsın anca bu şekilde. Çatlama olmasaydı zaten Ateşin yükselmezdi. Demekki çatlamış yumurtan.

12 sinde canım ama bugün ov. Testi negatif cikti

ovu illa koyulaşacak diye birşey yok
dur kız benim bat yarın ya bi ovu testi yapayım bakim hamileyken nasıl çıkıyo
geçen almıştım ikili paket bak biri kalmış dur yapıyprum:)

Hayır adet olacağın gün düşüyor

Hayır canım. Adet günü ya da bi gün öncesinde düşer ateş. Yumurtlamanın geçtiğini anlarsın anca bu şekilde. Çatlama olmasaydı zaten Ateşin yükselmezdi. Demekki çatlamış yumurtan.
Benim pek bilgim yok bu yumurtlama gunleri hakkinda ateşim yükseldigi zaman mı yumurtlamis oluyorum o zaman :KK64:

Bide yatakda değil yerde olcakmış kızımda öyle olmuştu birde 10 dk filan kalkmamıştım birde orayı sabunla yıkama bol suyla yıka

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 65
Kızla bi bakarmisiniz daha önce de atmıştım resim 14. Günümde pik görmüştüm 15. Gün siliklesti hatta çok silikti şimdi 16. Günüm tekrar pik ne yani 2 kere mi yumurtladim ben şimdi usttekini şimdi yaptim

Eklentiler

• 20180108_202543.webp
    20180108_202543.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 20180106_202803.webp
    20180106_202803.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 56
Eneee geldi mi kırmızılar neyse şubatçıyız canım şubatta olur inşallah :)

Canımm hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

Bu kadar şişmesi pek normal değil inşallah gebeliktendir:) :)

Canımmm hayırlı uğurlu olsun inşallah :) :) sen de Belirtilerini yazar mısın ilk sayfaya ekliyim :) :) :) :) :) =)
Çok teşekkür ederim canım rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah :))

Aklinda var mi birileri canim? Ben cok gezdim yaaa. Proflar cok yogun oluyo gebelikte ulasilmaz diye eledim gittigim proflari. Cinarlida onerdiler gittim begenmedim. Medikalde vardi iyi istanbula gitmis o da. Simdi berrin hanimla devam edicem bakalim. Detayci yaklasimi hosuma gitti
İnan hiçbir fikrim yok benim de çarşamba istanbuldaki doktorumu arıyacam ondan öneemesini rica edecem sana da haber veririm balım :)

Back
X