• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim adetin duzensizmis onu duzene sokmak icin bisey yaptimi peki doktorun. 2 ay klomen kullanip asilama demesi icin cok erken demek istedim gulum cunku klomen 6 ay kullanilabiliyor ve gercekten 2.aydan sonra yumurtalar daha iyi olusmaya basliyor. Bendede pko vardi ama benim adetim cok duzenliydi masallah. Sadece yumurta olusmuyordu bende kullandim klomen ve ovitrelle hemde 4 ay canim ondn soruyorum sana bilgi verip yardimci olayim diye
Benimde düzenliydi zaten canım benim..
Düzensiz derken 3 aydır ya 3 gün geç geliyor yada 7 gün geç geliyor..
Doktorlar buna düzensiz bile demiyor ama ben hep 28 günde bir olunca 3 aydır böyle olmaya başlayınca düzensiz diyorum:):)

Benim gittiğim ilk dr hiç birşey yok demişti..
Ikinci gittiğim dr da hiçbir şey yok gel aşılama yapalım dedi ama biz yinede 3.cü bir dra gittik oda 2 ay tedavi uyguladı sonra kanalların çok dar dedi laparoskopi istedi bende inanmadım korktum çünkü laparoskopide tüpleri alır diye...

Ilk iki dr sorun yok dedi.. 3.cü olan hem pko var dedi hem 2 ay çatlatma iğnesi yaptı sonrada kanallar dar dedi..
Bende bıraktım..

Tekrar aşılama isteyene gidecem.. çok zaman kaybetmişsin dedi..

Benimde düzenliydi zaten canım benim..
Düzensiz derken 3 aydır ya 3 gün geç geliyor yada 7 gün geç geliyor..
Doktorlar buna düzensiz bile demiyor ama ben hep 28 günde bir olunca 3 aydır böyle olmaya başlayınca düzensiz diyorum:):)

Benim gittiğim ilk dr hiç birşey yok demişti..
Ikinci gittiğim dr da hiçbir şey yok gel aşılama yapalım dedi ama biz yinede 3.cü bir dra gittik oda 2 ay tedavi uyguladı sonra kanalların çok dar dedi laparoskopi istedi bende inanmadım korktum çünkü laparoskopide tüpleri alır diye...

Ilk iki dr sorun yok dedi.. 3.cü olan hem pko var dedi hem 2 ay çatlatma iğnesi yaptı sonrada kanallar dar dedi..
Bende bıraktım..

Tekrar aşılama isteyene gidecem.. çok zaman kaybetmişsin dedi..
Canim bence iyi bi doktor biliyorsan onada git derim ben. Rahim filmi cekildinmi peki o dedigin darligi bilmiyorum nerden anlamis ki onu

Teşekkür ederim canımm.
İstanbulda oturuyorduk bir kaç ay oldu izmire taşınalı
Benim doktorum istanbulda artık izmirde arıyorum bende iyi bir doktor :KK49:
Aklinda var mi birileri canim? Ben cok gezdim yaaa. Proflar cok yogun oluyo gebelikte ulasilmaz diye eledim gittigim proflari. Cinarlida onerdiler gittim begenmedim. Medikalde vardi iyi istanbula gitmis o da. Simdi berrin hanimla devam edicem bakalim. Detayci yaklasimi hosuma gitti

Canim bence iyi bi doktor biliyorsan onada git derim ben. Rahim filmi cekildinmi peki o dedigin darligi bilmiyorum nerden anlamis ki onu
Evet canım rahim filmi sonucuma bakarak söyledi zaten..
Bide canım maddi yönden çok şükür bi sıkıntımız yok oyüzden en iyi doktorlara gittik ve direkt olarak tüp bebek doktorlarına gittik.. kendi bulunduğumuz ilçe çok küçük diye başka şehirdeki doktorlara gittik..

Ilk gittiğim dr çok ilgiliydi maddi yönden iyi olduğumuzu bilmesine rağmen bir sorunun yok bize gelmeni gerektirecek kötü durumun yok dedi..
Sonra bize "kendi bulunduğunuz şehirde hakan bey var ona gidin ciddi bi durum yok o çok iyi ilgilenir sizinle eğer aşılama isterse en fazla 2 kere yaptır daha fazlası seni çok yıpratır sonrasında olmazsa bana gel" dedi..

Ama biz aşılama için ozamanlar çok erken bulmuştuk oyüzden kendi bulunduğumuz şehirdekine yine gitmedik yine şehir dışına başka tüp bebek doktoruna gittik oda pko var dedi..
2 ay tedavi sonucunda ameliyat istediği için bıraktım..
Bıraktıktan sonra ovulasyon testlerinde yumurtluyordum oyüzden pko olduğunuda inanmadım açıkçası;))

Hatta kendi şehirimdeki doktara gittik bana yeni yumurtladığımı gösterdi :)))

Birde sanırım pko olanlarda inci gibi görünürmüş bana pko var diyen dr baktığı zaman ben göremedim inci gibi şeylerden neye dayanarak pko dedi anlamadım:(

Back
X