- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Bunun nesi negatif nur topu gibi kırmızı çizgimiz orda Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin:)
kuzum o ovulasyon testi :) hamileyim zaten ama hani ovu testi hamileyken koyulaşıyormuş ya onu denedik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun nesi negatif nur topu gibi kırmızı çizgimiz orda Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin:)
Kaç kilosun bilmiyorum, eğer pko da varsa mevcut kilonuzun %10 unu vermek bile hamile kalmanızı kolaylaştırır diyorlar. Hamilelik öncesi fazlalıklardan kurtulmak çok iyi bir fikir. Ayrıca spor da hem vücuda hem hormonlara çok iyi gelecektir.Benimde bu ay olmadi dun belirti geldi bugun adet oldumumutlar kimbilir hngi aya kaldi.spora vr diyete baslamaya karar verdim cocukta olmuyo napim
Tebrikler caKızlaaaarrr bu arada kanda kesinleştirdik hamileyimmmmmm![]()
iki hafta sonra görüp, sağlıklı keyifli bir hamilelik geçirirsin umarım.selam kızlar kan sonucum 112
çok şükür bir sorun yok daha 4 haftalık
6. haftaya randavu verdi henüz bebiş görünmüyor
işte herkesin merak ettiği soru :) hamilelikte ovulasyon testi nasıl görünür :)ovu illa koyulaşacak diye birşey yok
dur kız benim bat yarın ya bi ovu testi yapayım bakim hamileyken nasıl çıkıyo
geçen almıştım ikili paket bak biri kalmış dur yapıyprum:)
demek ki herkeste göstermiyormuş.. bu testi yapıp sonuç almak mümkün değilmiş.benim de negatif ama hamileyim :)
Tamam canim bekliyorumİnan hiçbir fikrim yok benim de çarşamba istanbuldaki doktorumu arıyacam ondan öneemesini rica edecem sana da haber veririm balım :)
Yok canım bugun o günden daha koyu çıkmış yani daha yumuş Çatlama mış. Bende de geçen ay böyle oldu ve tam silikleştiği günü değerlendiremedikKızla bi bakarmisiniz daha önce de atmıştım resim 14. Günümde pik görmüştüm 15. Gün siliklesti hatta çok silikti şimdi 16. Günüm tekrar pik ne yani 2 kere mi yumurtladim ben şimdi usttekini şimdi yaptim
Yok bi gün normalden fazla düşüyor ateşin. O gün yumurtluyorsun. Ertesi gün normal vücut sıcaklığına dönerse çatlamamış oluyor. Normal vücut sıcaklığından yükselirse çatlamış oluyor. Ve adete kadar öyle devam ediyor. Adet günü ya da bi gün öncesinde de düşüyor.Benim pek bilgim yok bu yumurtlama gunleri hakkinda ateşim yükseldigi zaman mı yumurtlamis oluyorum o zaman![]()
Ben sürekli söylüyorum da dinleyen yok:) LH hormonu herkeste aynı düzeyde artmaz. Ha gösterir mi gösterebilir. Ama negatif görüp hamile değilim demek yanlış.benim de negatif ama hamileyim :)
Bu yer mevzusunun mantığı nedir yaa. Bi kaç yerde de duydum ama ne farkeder ki?Bide yatakda değil yerde olcakmış kızımda öyle olmuştu birde 10 dk filan kalkmamıştım birde orayı sabunla yıkama bol suyla yıka
Adam kalmadı ki gitti iseYok canım bugun o günden daha koyu çıkmış yani daha yumuş Çatlama mış. Bende de geçen ay böyle oldu ve tam silikleştiği günü değerlendiremediksen mutlaka 17 yi değerlendir
oturup tutmasını bekliycem mecbur Bilmem farkediyormuş kızım yerde tutmuştu ilk denememizde hem deBu yer mevzusunun mantığı nedir yaa. Bi kaç yerde de duydum ama ne farkeder ki?
Canım ben ovü.testleri geldi. Adetin kaçıncı günü başliim? 9-10 erken mi olur.Yok canım bugun o günden daha koyu çıkmış yani daha yumuş Çatlama mış. Bende de geçen ay böyle oldu ve tam silikleştiği günü değerlendiremediksen mutlaka 17 yi değerlendir
Ben sürekli söylüyorum da dinleyen yok:) LH hormonu herkeste aynı düzeyde artmaz. Ha gösterir mi gösterebilir. Ama negatif görüp hamile değilim demek yanlış.
Yer yatağı da var bende bi şansımı deniim bariBilmem farkediyormuş kızım yerde tutmuştu ilk denememizde hem de
ayy inşallah canım ya... artık bebiş işini kafamdan atmak istiyorum :/
günaydın canım iyi diyelim iyi olsun. sen nasılsın
inşalllah olmuştur canımm
hadi ya gelmi kırmızılar neyse hayırlısı kuzm
şubat ta farklı bi enerji hissediyorum dermişimaslında doğum günümde hamiş olmak güzel olurdu
amiiinn yine de kendine dikkat et canım
cansu sen de mi :) hayırlısı olsun kuzum şubatçıyız bakalım :)
keremgül seni başka topikte görmüştüm hatta konuşmuş bile olabilirz tam hatırlamıyorum.
kürtaj olmuştun sanırım sen de?
ama neden bu kadar umutsuzsun?
Erken canım erken ben 8. Gün başladım sinirlerim bozuldu pik olana kadar dongum 26 olduğu için 11 -12 si ovu bekliyodum 16 'sında yani bugun daha koyu çıktı 30 tane testi bitirdim cikana kadar hormonlarım oyun oynadı benimle resmen adet dongune göre başlama tablosu vardı internette bir bak ıstersen orayaCanım ben ovü.testleri geldi. Adetin kaçıncı günü başliim? 9-10 erken mi olur.
Aynen canım Rabbim bize hayırlı zamanda bebislerimizi nasip etsin ))ayy inşallah canım ya... artık bebiş işini kafamdan atmak istiyorum :/
günaydın canım iyi diyelim iyi olsun. sen nasılsın
inşalllah olmuştur canımm
hadi ya gelmi kırmızılar neyse hayırlısı kuzm
şubat ta farklı bi enerji hissediyorum dermişimaslında doğum günümde hamiş olmak güzel olurdu
amiiinn yine de kendine dikkat et canım
cansu sen de mi :) hayırlısı olsun kuzum şubatçıyız bakalım :)
keremgül seni başka topikte görmüştüm hatta konuşmuş bile olabilirz tam hatırlamıyorum.
kürtaj olmuştun sanırım sen de?
ama neden bu kadar umutsuzsun?
O zaman adete kadar umut varyok kuzum değil başka bişey neydi unuttum
ama kan da verdim hamileyim yani demekki illa koyu olmuyor

O zaman adete kadar umut var![]()
Teşekkürler canım :))Kaç kilosun bilmiyorum, eğer pko da varsa mevcut kilonuzun %10 unu vermek bile hamile kalmanızı kolaylaştırır diyorlar. Hamilelik öncesi fazlalıklardan kurtulmak çok iyi bir fikir. Ayrıca spor da hem vücuda hem hormonlara çok iyi gelecektir.
Tebrikler ca
iki hafta sonra görüp, sağlıklı keyifli bir hamilelik geçirirsin umarım.
işte herkesin merak ettiği soru :) hamilelikte ovulasyon testi nasıl görünür :)
demek ki herkeste göstermiyormuş.. bu testi yapıp sonuç almak mümkün değilmiş.
Ben direkt yerde çerşaf serip yapmıştum yer yatağıyla yatak arasında ne fark var belki sert zemin olmalıdırYer yatağı da var bende bi şansımı deniim bari![]()