Bugün Tsh mi olcturdum kızlar 4.7 idi 10 gün önce. Dün kendimi sersem gibi hissettim yorgun halsizdim. Bugün trios ilacını içmeden tahlil yaptırdım 0.82 ye düşmüş ( doğru zamanda mi yaptırdım bilmiyorum. ) ilaç bayağı hızlı düşürmüş. Ilaç içmeye devam etsem mi acaba.
dennisgo
sen tecrubeliydin bu konuda.
@hayalim mucize ya da
U
Umudumbitmedi_
mi yazmıştı değerini tam hatırlamadım. Ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda.
Hamile olan kardeşlerimi tebrik ediyorum. Sağlıkla kucaklarina alırlar inşallah. Kendinize dikkat edin, kolay olmadi sahip çıkın çocuklara:)))
Eee bundan sonraki batlar bizlere gelicek.. Inşallah
E
Efulimm41
dennisgo
Armin
naz2018
U
Umudumbitmedi_
ve ben ve nickini hatirlayamadiklarimin pes peşe hamiş haberini alırız..[/QUOTEsenella senelllaaa amin yavrum hep beraber insallah ben hic degerlerden çakmıyorum birsey diyemesem de insallah iyidir iyide olur bacim benim.
. 3 gundur bizde tik yok. adam hastaydi atesi vardi bir de bana gecti atesler icin de yaniyorum bir de inanilmaz yumurtaliklarim agriyor patlicak gibi normal disi feci bir agri iki büklümüm yarin yumurtlama gunum . Ben de ters giden birseyler var . Bu ayki umutlarim çöp oldu anlasilan. yarin olsa ne olur olmasa ne olur cok boş gecirdik. gun asiriyla aylardir beceremedigimizi tek hamlede becermeyiz ki

yarin sabah doktorumu arayip gelmek istedigimi soylucem. gel derse dicem bu agri nedir hic birseye benzemiyor vee ben yoruldum tup mu artik ne yapiyosaniz yapin olmuyorrrrrrrrr