• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne bileyim ya adetin devamıdır filan erken yumurtluyordum da bu kadr da değildi sanki her ay değişik bişiler oluyor vücudum da ay işimi nasıl kandırcam ki dün gece zor ikna ettim çok çalışıyo yorgun bu gün de çalışıyor yoğun işleri
Adetin devamıdır canım o kadar hızlı üretim fabrikalarda yok :-)
Adet süreni bilmiyorum ama adetin bitse de adet süren bitmeden ilişkiye girmeyin.

Galiba haberim olmadan yumuş olmuş ve tamda o gün birlikte olmadık Allahım :KK43: ben 45 günde adet oluyorum diye onu bazaldim şimdi 3 gündür test yaptım hafif köyü çizgi vardı şimdi yok oldu:KK43:
45 günde bir çok fazla değil mi canım. Hep mi böyleydi genç kızlığından beri.

Ya olayı tam kavramış değilim şimdi bu akıntı geldiği günleri değerlendircez de akıntı gelnce her şey için çok geç değil demi öncesini de değerlendirmemiz gerek miydi
Akıntı gelince 24 saat mi ne vakit oluyor gelmeden yaparsan daha iyi tabi garanti olur. Biz yumurtlamadan önce günde 2, yumurtlama günü 1 yumurtlamadan sonra 1 yaptık. Biraz abartmış olabiliriz ama örnek vermek istedim :-) öncesinde de sonrasında da olursa daha garanti olur.

Akıntı gelince 24 saat mi ne vakit oluyor gelmeden yaparsan daha iyi tabi garanti olur. Biz yumurtlamadan önce günde 2, yumurtlama günü 1 yumurtlamadan sonra 1 yaptık. Biraz abartmış olabiliriz ama örnek vermek istedim :-) öncesinde de sonrasında da olursa daha garanti olur.
Resmen ilac adedi gibi:super:

Yok canım düğüne 3 ay kala. Bu hale geldi acaba düzeliyor mu
Soğan kürü yaptın mı hiç? Benim de adetim 35 günde birdi. Soğan kürü yaptım 29'da sabitlendi. Gerçi sonra da incir kürü bozdu ama olsun :KK70:

Adetin devamıdır canım o kadar hızlı üretim fabrikalarda yok :-)
Adet süreni bilmiyorum ama adetin bitse de adet süren bitmeden ilişkiye girmeyin.
Adetim 7 8 gün sürerdi bu kez 6 da bitti 28 günde oluyorum her ay ilk defa geçen ay 25 günde oldum bu ay da erken olurum diye erkenden başladım işe

Geçen ayda böle oldu ve tutmadı bu ay 16. Gün falan olmuş oluyor imkansız gibi bişey ben 26 sında falan olurum oyyy oyy inşallah diyeyim ama çok üzüldüm
Üzülme canim ya.gecen ay belki de tam buyümedi ondan döllenmedi.sperm ve yumurta kaliteli ise 3 gun erken bile yapsan tutar canim.
Hadi ins tutar.bende bu ay senin gibi çok üzüldüm.yumurtladigim gün esim nöbete gitti.bu ay olmadi diye beklentiye bile girmedim.ama sonu güzel oldu.darisi başina canim.

Adetim 7 8 gün sürerdi bu kez 6 da bitti 28 günde oluyorum her ay ilk defa geçen ay 25 günde oldum bu ay da erken olurum diye erkenden başladım işe
O yüzden kanama olmuş canım. Bekleseydin hemen gelmezdi içerde kahverengileşirdi akıntı şeklinde gelirdi. Bende de bi kere böyle oldu. Ne yapacağımı şaşırdım. Teyzem aracılığıyla imam olan enişteme sordurdum sadaka verilmesi icap eder demiş. Bizde verdik. Allah affetsin :KK43:

Ya olayı tam kavramış değilim şimdi bu akıntı geldiği günleri değerlendircez de akıntı gelnce her şey için çok geç değil demi öncesini de değerlendirmemiz gerek miydi
Canim yumurtalama akintisindan once şoyke kalin yapili sümüksü bi akinti gelir.hatta pecetede lop gibi durur.sonraki günlerde de daha ince jel gibi uzayan bi akinti gelir.
Sen adet bitince 1 gun durup 1 gün calisirsan vücudunda her zaman sperm bulunmuş olur.yumurtlayinca da sperm gidip onu döller.yumurta spermi çağiracak bazı maddeler salgiliyor sperm de gidip onu buluyor.
Insan ne zaman yumurtladigini tam kestiremez.onun icin temkinli olmak gerekir.

Üzülme canim ya.gecen ay belki de tam buyümedi ondan döllenmedi.sperm ve yumurta kaliteli ise 3 gun erken bile yapsan tutar canim.
Hadi ins tutar.bende bu ay senin gibi çok üzüldüm.yumurtladigim gün esim nöbete gitti.bu ay olmadi diye beklentiye bile girmedim.ama sonu güzel oldu.darisi başina canim.
Canım sen de benim gibi her gün çalışıyordun dimi. Yoksa aralıklı mı oldu bu ay?

Canım sen de benim gibi her gün çalışıyordun dimi. Yoksa aralıklı mı oldu bu ay?
Şöyle anlatim canim.
Adetim 4 gün sürdü 5.gün banyo yaptim.iyice kesilsin diye.
8 9 10 11 gece 1 kere yaptik.
12.gun akintim geldi.esim nobete gitti yapamadik.
13.gün öglen 3 te 1 kere yaptik.aksama kasik ağrim başladi.
14.15.günler gece 1 kere yaptik.
Ondan sonra bu zamana kadar hic yapmadik.

Şöyle anlatim canim.
Adetim 4 gün sürdü 5.gün banyo yaptim.iyice kesilsin diye.
8 9 10 11 gece 1 kere yaptik.
12.gun akintim geldi.esim nobete gitti yapamadik.
13.gün öglen 3 te 1 kere yaptik.aksama kasik ağrim başladi.
14.15.günler gece 1 kere yaptik.
Ondan sonra bu zamana kadar hic yapmadik.
Canım bir şey soracağım sana Sen yumurtlamadan hemen sonra ne gibi belirtiler hissettin paylaşır mısın bizimle )))

Amiiiiiiiinnn aminnnnn inşallah:(

Kızlar doktorum bana adetin 2.günü gel dedi yarın gitcem de muayeneyi vajinal mi yapıyor bilen var mı?

Back
X