• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 8 Şubat beklemedeyim.
Çatlatma iğnesi vurundum Cuma günü. İğneden 13 gün sonra regl olmuştum geçen ay. Bakalım hayırlısı.

22 sinde yumurtladım canım öncesini ve sonrasını her gün değerlendirdim Allah'ın izniyle.yumurtlamadan 2 gün sonra kabızlık göğüs ağrısı ve batması başladı ve aşırı gaz sancısı oluyor ve felaket bel agrım var bu kadar erken belirti gösterir mı acaba
Gösterebilir canim.benim ilk hamileligimde daha erken belirti vermisti.özellikle kasiklarda döllenme sonrası hassaslik varsa döllenmenin belirtisi olabilir.
Göğüslerde hassasiyetim pek olmaz benim.
Bel ağrısi da daha çok üst yani sırt kisımlarinda olur.kabizlik zaten döllenmeden başlar bence.gaz da eğer asitli şekerli ve mayalı biseyler çok yersen olur.gaz yanilticidır.
Mesela ben gazı bunlarin hicbirini yemedigim icin belirtiden sayiyorum
Cünkü öncesinde yoktu.birden gazlanmaya basladim.
Ins canim belirtilerin hamilelik lehinedir.

Gösterebilir canim.benim ilk hamileligimde daha erken belirti vermisti.özellikle kasiklarda döllenme sonrası hassaslik varsa döllenmenin belirtisi olabilir.
Bel ağrısi da daha çok üst yani sırt kisımlarinda olur.kabizlik zaten döllenmeden başlar bence.gaz da eğer asitli şekerli ve mayalı biseyler çok yersen olur.gaz yanilticidır.
Sen bunlari söyleyince iyice umutlandım canım inşaAllah hamilelik belirtisidir ))

Canim yumurtalama akintisindan once şoyke kalin yapili sümüksü bi akinti gelir.hatta pecetede lop gibi durur.sonraki günlerde de daha ince jel gibi uzayan bi akinti gelir.
Sen adet bitince 1 gun durup 1 gün calisirsan vücudunda her zaman sperm bulunmuş olur.yumurtlayinca da sperm gidip onu döller.yumurta spermi çağiracak bazı maddeler salgiliyor sperm de gidip onu buluyor.
Insan ne zaman yumurtladigini tam kestiremez.onun icin temkinli olmak gerekir.
Zaten o şekil çalışıyorum eşimin sperm sorunu var bir de ondan da tutmuyor olabilir işte

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur :)
Çok teşekkür ederim canım ama hala icimde bir netlik yok. Gebeliğe dair bir belirti de hissetmiyorum pek. Sadece 1 haftadır ufak ufak kasık agrilarim var. Bat 31 Ocak bekleyeceğim bakalım :KK51:

Çok teşekkür ederim canım ama hala icimde bir netlik yok. Gebeliğe dair bir belirti de hissetmiyorum pek. Sadece 1 haftadır ufak ufak kasık agrilarim var. Bat 31 Ocak bekleyeceğim bakalım :KK51:
Ay benim de 31 ock ve hiç belirtim YÖK ;) çok heyecanlıyım ya

Öyle miymiş canım. Ayy Allah razı olsun. O zaman yumurtlama günlerimde de kullanıyorum. Aslında düşününce mantıklı. Spermler vajina sıvısı içinde ilerleyerek rahme geçiyor. Hiç düşünmemiştim bu şekilde. Bi iki kereden sonra kuruluk gidiyor ama bende başta oluyor sadece. Yani 1 dk anca oluyor. Kalanı normal rahat acısız. Ben ilk girişteki ağrı için kullanmayı düşünüyordum.
Bende bu konuya karışabilir miyim ?? :) o kuruluk yumurtlama günlerinde bendede oluyor çünkü çocuk olsun diye yapıyoruz aklımız onda zevk alınmadığı için ıslanma olmuyor. Ön sevişmeyi uzun tutarsanız olmaz. Bir problem gibi düşünmeyin.

Bende bu konuya karışabilir miyim ?? :) o kuruluk yumurtlama günlerinde bendede oluyor çünkü çocuk olsun diye yapıyoruz aklımız onda zevk alınmadığı için ıslanma. Ön sevişmeyi uzun tutarsanız olmaz. Bir problem gibi düşünmeyin.
haklısın galiba odaklanıldığı zaman daha az oluyo olabilir. Islanma oluyor bende hep. Ama ilk girişte ağrı oluyor nedense. Nasıl tarif etsem sanki bişey engel oluyormuş gibi vajina geriliyormuş gibi oluyor. Peki kayganlaştırıcı öneriyor musun canım sen ? Kendimi alıştırmalı mıyım yoksa kullansam sıkıntı olmaz mı.

haklısın galiba odaklanıldığı zaman daha az oluyo olabilir. Islanma oluyor bende hep. Ama ilk girişte ağrı oluyor nedense. Nasıl tarif etsem sanki bişey engel oluyormuş gibi vajina geriliyormuş gibi oluyor. Peki kayganlaştırıcı öneriyor musun canım sen ? Kendimi alıştırmalı mıyım yoksa kullansam sıkıntı olmaz mı.
Afedersiniz ben de nacizane birşey soylemek isterim; bu durum evlendiginizden beri mi var, sonradan mı olmaya başladı bu da mühim. Sonradan olmaya başladıysa Searte Searte 'nin söylediğine katılıyorum. Ve bence de jel vs kullanabilirsiniz faydası olur muhakkak diye düşünüyorum.

Afedersiniz ben de nacizane birşey soylemek isterim; bu durum evlendiginizden beri mi var, sonradan mı olmaya başladı bu da mühim. Sonradan olmaya başladıysa Searte Searte 'nin söylediğine katılıyorum. Ve bence de jel vs kullanabilirsiniz faydası olur muhakkak diye düşünüyorum.
İlk günden beri var. Ama ilk 1 dk falan anca sürüyor. Sonra rahat oluyor. neden olabilir acaba yaa :KK64:
Doktor yeni evlisin normal deyip geçiştirdi. Başka bir doktora sordum tahlil sonuçlarına bi bakalım öyle konuşalım dedi sonuçlara baktı bişey yok psikolojiktir dedi. Anlamadım. Psikolojik olsa sadece başta olmaz hep olur dimi.

İlk günden beri var. Ama ilk 1 dk falan anca sürüyor. Sonra rahat oluyor. neden olabilir acaba yaa :KK64:
Doktor yeni evlisin normal deyip geçiştirdi. Başka bir doktora sordum tahlil sonuçlarına bi bakalım öyle konuşalım dedi sonuçlara baktı bişey yok psikolojiktir dedi. Anlamadım. Psikolojik olsa sadece başta olmaz hep olur dimi.
Valla canım açık konuşmak gerekirse ben 9 yıllık evliyim bende bile ilk başta biraz acıma oluyor hâlâ :) sonrasında bir sıkıntı yoksa dert etme. Ama yine de jel kullanabilirsin tabii.

Back
X