• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım açık konuşmak gerekirse ben 9 yıllık evliyim bende bile ilk başta biraz acıma oluyor hâlâ :) sonrasında bir sıkıntı yoksa dert etme. Ama yine de jel kullanabilirsin tabii.
O zaman sıkıntı yok sürekli olsa dayanamam zaten. Teşekkür ederim :)

haklısın galiba odaklanıldığı zaman daha az oluyo olabilir. Islanma oluyor bende hep. Ama ilk girişte ağrı oluyor nedense. Nasıl tarif etsem sanki bişey engel oluyormuş gibi vajina geriliyormuş gibi oluyor. Peki kayganlaştırıcı öneriyor musun canım sen ? Kendimi alıştırmalı mıyım yoksa kullansam sıkıntı olmaz mı.
Ben hiç kullanmadım tatlım bence sende kullanma tükürük bile spermleri öldürüyormuş o da kimyasal değil mi bitkisel değil sonuçta zaten o süreç kısa sürüyor. Sonradan kuruluk gidiyor.

Bu haftanın kızları :)
Ben de bu haftadayım ama olması mucize gibi olacak :)
İnşallah bir mucize olur kızlar :)
İnşallah bu batlar bize bebiş getir.

• @adigül -----> BAT: 31 OCAK

Bu haftanın kızları :)
Ben de bu haftadayım ama olması mucize gibi olacak :)
İnşallah bir mucize olur kızlar :)
İnşallah bu batlar bize bebiş getir.
Ben umitsiz vakayim canim bütün hevesim gitti hic bitmeyen adet agrisi basladi erkenden hareket etsem agriyor kesin adetim gelcek bu ay da kismet baska bahara

Ben umitsiz vakayim canim bütün hevesim gitti hic bitmeyen adet agrisi basladi erkenden hareket etsem agriyor kesin adetim gelcek bu ay da kismet baska bahara
Canim ya benimde bu ay çok erken başladı o ağrı en erken oda yılda bir 27 günde bir adet olurum 21. Günde basladi galiba erken adet olacağım bugün 24. Günüm kasıkta batmalarım var adet öncesinin aynı erken oluruz belki oda iyi önümüze çabuk bakarız geç olmasından iyidir diyorum kendime

Canım ben hamile kaldığım adet günüm geldiğinde aynı adet Belirtilerini yaşadım hatta korktum hep gittim gittim baktım akıntım geldi sadece. Belli olmaz.

Ben hiç kullanmadım tatlım bence sende kullanma tükürük bile spermleri öldürüyormuş o da kimyasal değil mi bitkisel değil sonuçta zaten o süreç kısa sürüyor. Sonradan kuruluk gidiyor.
Doğru söylüyorsun canım. Teşekkür ederim.

haklısın galiba odaklanıldığı zaman daha az oluyo olabilir. Islanma oluyor bende hep. Ama ilk girişte ağrı oluyor nedense. Nasıl tarif etsem sanki bişey engel oluyormuş gibi vajina geriliyormuş gibi oluyor. Peki kayganlaştırıcı öneriyor musun canım sen ? Kendimi alıştırmalı mıyım yoksa kullansam sıkıntı olmaz mı.
Bemde de ayni durum var. 2 doktor bunun icin estriol vajinal krem onerdi. Kesinlikle engel degil gebelige dedi ikisi de ve birbirinden habersiz ayri illerdeki 2 doktora sordum. Bir de preseed diye jel duydum onu sordum ama onu onermediler kizlar. Estriol onerdiler. Orada olmasi gereken bir seymis zaten vucutta kendiliginden varmis vajinada o. Hic bi zarari yokmus

Yumurtlaman geç mi oldu zamanında mı oldu

İşte ovulasyon testi yapmıyorum, cok düzenli ilişkiye giriyoruzz adete kadar hep devam da ediyoruz . Onu yapsam daha da stres olurum diye düşünüyorum. Adetim hep düzenliydi cocuk calısmasına başlayınca düzensizleşti , 2. Ayımız bu ay .

bende aynı senin gibi başta zorlanıyorum yaa tükürük spermleri öldürüyor muu o yüzden mi tutumuyor bizim acaba :KK43: :KK43: E Efulimm41
Valla canım bizde başlarda öyle yaptık ama sonra araştırınca spermleri öldürdüğünü öğrendim, vazgeçtik. Şimdi de su bazlı kayganlaştıcı sipariş ettim biraz önce geldi. Üzerini okudum spermleri yavaşlatır doktorunuza danışarak kullanın yazıyor. Ondan da vazgeçtim. En iyisi sade su. Yapacak bişey yok.

Back
X