• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
22sinde doktora gittiğimde yumurtan çatlamış demişti (tam olarak hangi gün çatladı yada tam o gün mü çatladı bilmiyorum). Öncesi günler gün aşırı ilişkiye girdik. Sonrasında da birkaç defa ilişki oldu. En son geçen hafta çarşamba oldu. 22sinde kan testi yaptırmıştım negatif çıktı. Bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. İhtimal veriyor musunuz kızlar? Test için erken mi davrandım sizce?
Canim adet uzunlugun nedir kac gunde adet oluyorsun ona gore hesaplayalim birde en son adet tarihinin baslangici nedir.

Canim adet uzunlugun nedir kac gunde adet oluyorsun ona gore hesaplayalim birde en son adet tarihinin baslangici nedir.

Adetim 5-6 gün sürüyor. Son adetim 1 ocakta başlası 6sında bitti. Önümüzdeki günler BAT olması lazım yumurtam çatladığına göre. Normalde 29-30 günde bir adet oluyordum ama temmuzda kürtaj oldum ondan beri düzensizleşti 36-45 gün arası değişiyor her ay farklı geliyor canım:KK43:
Bu ay pek bi umutluydum niyeyse erken yumurtladım ya.

Adetim 5-6 gün sürüyor. Son adetim 1 ocakta başlası 6sında bitti. Önümüzdeki günler BAT olması lazım yumurtam çatladığına göre. Normalde 29-30 günde bir adet oluyordum ama temmuzda kürtaj oldum ondan beri düzensizleşti 36-45 gün arası değişiyor her ay farklı geliyor canım:KK43:
Bu ay pek bi umutluydum niyeyse erken yumurtladım ya.
Canim belki de duzene girer 22 sinden once yumurtladigina gore kesin gun bilmedigimiz icin subatin 3 ne kadar adet olman lazim 16 ci gun ise yumurtlama yarin adet olman lazim kan da kesin aonuc verir ama idrarda belki erken gebelik testi ile gorursun bence 1 subata kadar bekle ve erken gebelik testi yap

Ben cok duzenli oluyorum ama ilk baslarda kasikda agri cok vardi ayaklarim donuyordu biraz umitlendim sonra adet agrisina cevirdi ayaklarim vucudum isinmaya basladi giibi geldi morelim azcik bozuldu keske olsak da hemen doktora gitsem hamile kalcam diye isten ciktim issizlik maasi aliyorum oda bitcek cocuk uok
Sorma canım bende ilçedeyim merkeze gorevlendirmeye gidip geliyorum dedim kısa girerken hamile kalsamda ilçede dursam ama yok kış bitiyor bende daha kalacam evdeki hesap çarşıya uymuyor bakalım ne olacak erken olalım yoksa yolumuza bakarız diye teselli ediyorum kendimi bu aydan zaten umudum yoktu

Sorma canım bende ilçedeyim merkeze gorevlendirmeye gidip geliyorum dedim kısa girerken hamile kalsamda ilçede dursam ama yok kış bitiyor bende daha kalacam evdeki hesap çarşıya uymuyor bakalım ne olacak erken olalım yoksa yolumuza bakarız diye teselli ediyorum kendimi bu aydan zaten umudum yoktu
Canim hemen olmuyormus cocuk cidden patronum cok diyordu ama inanmamistim belki hormonlarimda sorun vardir bu ay gidince ne yapilmasi gerekiyorsa yaptircam diger aya kafam rahat olur bari yinede umidimizi kesmeyelim senin kac gun kaldi bata canim.

Canim belki de duzene girer 22 sinden once yumurtladigina gore kesin gun bilmedigimiz icin subatin 3 ne kadar adet olman lazim 16 ci gun ise yumurtlama yarin adet olman lazim kan da kesin aonuc verir ama idrarda belki erken gebelik testi ile gorursun bence 1 subata kadar bekle ve erken gebelik testi yap

Öncelikle Sağol canım bana vakit ayırıp hesapladığın için. Yani gebelik olsaydı çoktan çıkardı mı diyorsun? Birde benim 13ünde akıntım başladı ve hâlâ sürüyor, ondan yumurtlama günüm tam ne zaman bilmiyorum ovülasyon testi falan da kullanmadım, yani 13-22 ocak arası bir gün çatlamış, geç döllenme olamaz herhalde bu tarihlere göre. Enfeksiyon yada kist yok ona baktırdım. Hormon değerlerim de normal çıktı. İçime öyle bir doğmuştu ki gerçekten son 2-3 gündür bebiş geliyor diyorum kendi kendime:KK43: Biraz daha bekleyeceğim o halde, pozitif çıkacağını zannetmiyorum bu sabah testte çıkmadığına göre, bilmiyorum...

Canim hemen olmuyormus cocuk cidden patronum cok diyordu ama inanmamistim belki hormonlarimda sorun vardir bu ay gidince ne yapilmasi gerekiyorsa yaptircam diger aya kafam rahat olur bari yinede umidimizi kesmeyelim senin kac gun kaldi bata canim.
Ovulasyon testi yapmadım bu ay o zama gün şaşmıyor 30 gune bir dongum takvime göre tam 7 gün var senin gibi yumurtlama günlerinde agrım bir başladı daha devam ediyor 10 gün varken belim kasiklarim öyle iki üç gün ağrıdı dünden beri de böyle adet öncesi iğne batması gibi ağrı olur ya o var guya bat 5 subat ama 2 3 güne adet olacağım gibi geliyor

Hormonlar önemli canım baktirmadiysan baktir mutlaka birde o kadar değilse bile doktora 1 yılı geçti korunmuyorum de birde esin spermiyogram testi versin bi urolojiye gönder muayene olsun onun işi daha kısa hepsine bir bakar doktor birşey der ona göre sen sanırım bir kere hamile kalmıştın diye hatırlıyorum belki bir yapışıklık tıkanıklık oluştu hsg de çektir adet bitimi imkanın varsa özelde bütün işlerini görürsün sonra istediğin doktora gösterirsin

Öncelikle Sağol canım bana vakit ayırıp hesapladığın için. Yani gebelik olsaydı çoktan çıkardı mı diyorsun? Birde benim 13ünde akıntım başladı ve hâlâ sürüyor, ondan yumurtlama günüm tam ne zaman bilmiyorum ovülasyon testi falan da kullanmadım, yani 13-22 ocak arası bir gün çatlamış, geç döllenme olamaz herhalde bu tarihlere göre. Enfeksiyon yada kist yok ona baktırdım. Hormon değerlerim de normal çıktı. İçime öyle bir doğmuştu ki gerçekten son 2-3 gündür bebiş geliyor diyorum kendi kendime:KK43: Biraz daha bekleyeceğim o halde, pozitif çıkacağını zannetmiyorum bu sabah testte çıkmadığına göre, bilmiyorum...
Hayir canim kan testini erken yaptırmissin muhtemelen 16 si yada 17 gibi cayladigini dusundum ben ayin 1 ne kadar adet olabilirsin herkeste adetten once cikmiyorki idrarda bende bekliyorum ayin 2 kadar test yapmadan biraz daha bekle eger sende 2 sine kadar adet olmazsan yaparsin test onuda erken gebelik testi yaparsin kesin sonuc cikar.

Hormonlar önemli canım baktirmadiysan baktir mutlaka birde o kadar değilse bile doktora 1 yılı geçti korunmuyorum de birde esin spermiyogram testi versin bi urolojiye gönder muayene olsun onun işi daha kısa hepsine bir bakar doktor birşey der ona göre sen sanırım bir kere hamile kalmıştın diye hatırlıyorum belki bir yapışıklık tıkanıklık oluştu hsg de çektir adet bitimi imkanın varsa özelde bütün işlerini görürsün sonra istediğin doktora gösterirsin
Esimede baktircaz canim bir sene olmadi deneyeli ama oldu diycem daha once hic gebelik olmadi canim alttan muayene oldum smear testi verdim hic bir sorunun yok dedi hormon testini bile topikte öğrendim ben soylemediler yeni evliyiz diye sanirim simdi hepsine baktircam marta cok iyi bir sekilde hazirlancam bu arada ozele gitcem canim iyi bir doktor bakiyorum bu ara.

Kan tahlili sonucu negatif kizlarr:mapus: hayır anlamıyorum peki yaşadığım belirtiler neydi:KK12: allahım her zaman hayırlısını nasip etsn
Daha zamani gelmemis demekki canim hamile olmak istedikce kafaya taktikca vucudumuzda belirtiler olusuyor psikoljik aslinda takmamak lazim da elde degil Allah saglik versin canim illa ki birgun olcak morelini bozma sakin.

Back
X