• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet bencede halimi görünce öyle demiştir
ultrasona giriyorum adama dakika da elli soru soruyorum ona bile fenalık geliyo :)
rahim duvarı kalınmı
yumurta varmı kaç tane var kaç ml olmuşlar
kist mist varmı
döllenme olmuşmudur
yumurta yoksa nerdeler:KK53:
:D Allah seni. Bezdirme doktorları. Bende tam tersi tersler diye hiç soru sormam doğru düzgün :)

Kızlar testim toplandı ve sonuç negatif :(

Eklentiler

• IMG_20180130173428.webp
    IMG_20180130173428.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 68
Ya ne alaka dyceksnz ama kizlar dun doktora gttim e nazbiza bakiyodum az once teshis olarak z33 gebeluk durumu yazmis.iki gun snra gel rahim cok guzel kabarmis felan dedi aslindafolikul takibine gidyorum ay kafam allak bullak

Benin bat da bugün ama gelen giden yok henüz. Umarim gelmez. 2,5 sene olacak.

neyseki bana alıştı dr um artık :))
ama senin kadar arastıran bir hastam olmadı diyor
sağolsun :)
Hee hep aynı doktora gidiyorsun sen. Ben bi gittiğime bi daha gitmiyorum:) Baştan baksınlar diye düşünüyorum. Progesteron tahlili için randevu aldım Perşembe'ye biraz önce. Hiç gitmediğim bi doktor. Başka bi doktora gittim de progesteron tahlili istemişti diycem. Yoksa kafana göre tahlil yapamayız diyorlar. Uğraşmam onların dırdırlarıyla :)

Hee hep aynı doktora gidiyorsun sen. Ben bi gittiğime bi daha gitmiyorum:) Baştan baksınlar diye düşünüyorum. Progesteron tahlili için randevu aldım Perşembe'ye biraz önce. Hiç gitmediğim bi doktor. Başka bi doktora gittim de progesteron tahlili istemişti diycem. Yoksa kafana göre tahlil yapamayız diyorlar. Uğraşmam onların dırdırlarıyla :)

kuzum burdaki kadın dogum hastanesinde 3 dr var ben başhekim olana gidiyorum daha tecrübelidir diye :)
yaşı da diğerlerinden fazla ve hakkında çok iyi şeyler duydum
ondan mütevellit ama dediğin gibi başka bir dr a daha gideyim bakalım neler olcak ne dicek
ama korkuyorum benim hali görünce şimdi şok geçirir falan :)
en azından bu dr alıştı bana artık

kuzum burdaki kadın dogum hastanesinde 3 dr var ben başhekim olana gidiyorum daha tecrübelidir diye :)
yaşı da diğerlerinden fazla ve hakkında çok iyi şeyler duydum
ondan mütevellit ama dediğin gibi başka bir dr a daha gideyim bakalım neler olcak ne dicek
ama korkuyorum benim hali görünce şimdi şok geçirir falan :)
en azından bu dr alıştı bana artık
O zaman aynı doktora gitmeye devam et. Sen de ona o da sana alışmıştır daha verimli olur.

O zaman aynı doktora gitmeye devam et. Sen de ona o da sana alışmıştır daha verimli olur.

yarın gitsemmi ki? hem kontrol olur en sonki düşükten sonra belki rahim duvarımda kalınlaşmıştır :)

Aaa nasil oluyor o hangi marka canim tuh ya baska bir test daha yapsana yada kan ver insallah hamilesindir

canım pozitif çıkan bebe time negatif olan oncomed
yarın birdaha test yapcam daha adete bir hafta var
çıkmicaksa çıkmasın canım niye çizgi veriyor dimi

Back
X