- 7 Aralık 2017
- 545
- 361
- 23
İnşallah yapılır ya erkek doktorlara hep var sira ama bayan doktorlara zor buluyorum gittiğim doktorada şimdi randevu yokCanm benim doktorum 4. Gun olur demisti ama 5. Gunu bilmiyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yapılır ya erkek doktorlara hep var sira ama bayan doktorlara zor buluyorum gittiğim doktorada şimdi randevu yokCanm benim doktorum 4. Gun olur demisti ama 5. Gunu bilmiyorm
Geçmiş olsun canim.çok şükür atlatmışsin o süreçleri.Teşekkür ederim canım, sağolasın. Doktorum 3 ay verdi korunmam için, ben psikolojik olarak biraz fazla etkilendim sanırım bu sebeple 3 ay da biz ilave etmiş olduk . Bir de bu sürede kulağımda ciddi bir hastalık olduğunu öğrendim ve hem kulak hem de burnumdan ameliyat oldum. Derken yine epey zaman geçmiş oldu ama son 7 aydır korunmuyoruz ve sonuç olarak yine gebelik yok. Ben kendiliğinden hamile kaldigimda 3 yıldır korunmuyorduk.
Neredeyse benzer bir durum yaşamışız. Rabbim sana da sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda inşaallah. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Ceviz, badem vs genelde hergun az miktarda tüketiyoruz ve sebze ağırlıklı bsleniyiruz ama şeker konusuna bu ay dikkat edeyim. Eşim bir de sigara icmese daha iyi olacak tabiiGeçmiş olsun canim.çok şükür atlatmışsin o süreçleri.
Isi biraz sıkı tutun bu ay.bir gün durup bir gün yapin.kafein çay kahve kola ve sigara varsa 1 ay kesin.eve ceviz pestil findik fıstik alin.seker kesinlikle tüketmeyin.bak bi düzenli sağlıkli beslenmeye gecseniz hemen kalirsin.
Bende 3 sene korunmadigim halde kalamadim.dedigim gibi 1 ay beslendim o ay hamile kaldim.tabi kalbi durdu kurtaj oldum 3 ay önce.
Ama anladimki sağlıkli beslenme sperm ve yumurtayi çok etkiliyor.
Rica ederim canim.sana bisiy diyim mi ben simdi de hamileyimNeredeyse benzer bir durum yaşamışız. Rabbim sana da sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda inşaallah. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Ceviz, badem vs genelde hergun az miktarda tüketiyoruz ve sebze ağırlıklı bsleniyiruz ama şeker konusuna bu ay dikkat edeyim. Eşim bir de sigara icmese daha iyi olacak tabii![]()
Kürtajdan sonra 1 ay kullandim.demirle birlikte.2 aydir kullanmiyorum canim.U Umudumbitmedi_ bu arada sen folik asit kullanıyor musun?
Öyle mi.... Maaşallah ne kadar güzel Rabbim tamamına erdirsin inşaallah. Gerçekten iyi geldi haberinRica ederim canim.sana bisiy diyim mi ben simdi de hamileyim
Belki sana umut olur diye söyliyim dedim.
Ben bu ay yine öyle beslendim bide tiroit icin ilaca basladim.
Sizde isi sıkı tutun canim.
Ben sana neler yaptigımı anlatacam.harfiyen uyarsan hamiş olabilirsin.
Git canım bakar. Şu doktora gidiyordum sıra yoktu adet tarihim geçiyordu dersin. Kan ver sonuca aynı gün bakılmaz zaten yetişmez. Sonucunu alacağın gün kendi doktoruna gidersin. Birbirlerinin sonuçlarını görüyorlar sıkıntı olmuyor.7 gun suruyor canim bide bu cagiran doktora sira yok baska doktora gitsem bakar mi ki cok memnun kalmistm ilgisinden ama sira yok
Tsk ederim canimÖyle mi.... Maaşallah ne kadar güzel Rabbim tamamına erdirsin inşaallah. Gerçekten iyi geldi haberin![]()
Evet canım hormon tahlillerim yapıldı. TSH dahil hepsi normal düzeyde çıkıyordu ama Yazın bir ara bağırsak enfeksiyonu yaşamıştım o zaman doktora gebelik durumundan bahsettiğimde o da TSH bakmıştı ve olması gerekenden yüksek çıktı , doktorum bunu düzeltelim muhtemelen bu etki ediyor olabilir dedim hatta ultrason ile tiroidlerime bakıldı çok şükür bir sorun cikmadi. İlaç kullandım 1 ay ve sonrasında TSH normale döndü.
Amin... Darısı tüm bekleyenlerin başına inşaallahTsk ederim canim
Darısı basina olsun ins![]()
Aaa canim hamilemisin bizim batlar ayniydi sanirim dimiTsk ederim canim
Darısı basina olsun ins![]()
aynen ben de bebe time a gıcığım ama napayım başka da yokmuş burdaki bütün eczanelerden almışlığım var artık utanıyorum
canım valla psikolojik olarak açıyoruz hiç bir mantığı yok
eneeee kız hamiş olmayasın. kan tahlili verdin mi
haklısın kuzu 4-6 arası benm bat
hsyırlısı,inşallah bebiş vardır da gelmez
o zaman yarın yapma ertesi gün beraber yapalım![]()
Kan verdim pozitif çikti.ama hala 2 katina ćikmis mi ögrenemedim canim.onun icin tam hamileyim diyemiyorum.Aaa canim hamilemisin bizim batlar ayniydi sanirim dimi
Simdi oyle yazinca kafam karistiKimdi hatırlamıyorum ama doktor bana da z33 gebelik durumu teşhisi koymuş canım ama hamile değilim beta ya baktıkları için o tanıyı koyuyorlar sanirim
Bende öyleydim çareyi netten sipariş etmekte buldum:) toplu alıyorum canım sıkıldıkça test yapıyorum. Hem ucuza geliyor:) yap yap bitmiyoraynen ben de bebe time a gıcığım ama napayım başka da yokmuş burdaki bütün eczanelerden almışlığım var artık utanıyorum![]()

Valla canim canim b bat yrn ama esim sehir disinda calistigi icin yumos gununu gectikten 3gun sonra birliktelik oldu yani anlicagin buay fis gectiKan verdim pozitif çikti.ama hala 2 katina ćikmis mi ögrenemedim canim.onun icin tam hamileyim diyemiyorum.
Sen ne yaptin canim.?
Gelecek ay olur ins canim.tam da yumurtlama günü oluyor hep.kismet demekten baska çare yok.Valla canim canim b bat yrn ama esim sehir disinda calistigi icin yumos gununu gectikten 3gun sonra birliktelik oldu yani anlicagin buay fis gecti