• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım, sağolasın. Doktorum 3 ay verdi korunmam için, ben psikolojik olarak biraz fazla etkilendim sanırım bu sebeple 3 ay da biz ilave etmiş olduk . Bir de bu sürede kulağımda ciddi bir hastalık olduğunu öğrendim ve hem kulak hem de burnumdan ameliyat oldum. Derken yine epey zaman geçmiş oldu ama son 7 aydır korunmuyoruz ve sonuç olarak yine gebelik yok. Ben kendiliğinden hamile kaldigimda 3 yıldır korunmuyorduk.
Geçmiş olsun canim.çok şükür atlatmışsin o süreçleri.
Isi biraz sıkı tutun bu ay.bir gün durup bir gün yapin.kafein çay kahve kola ve sigara varsa 1 ay kesin.eve ceviz pestil findik fıstik alin.seker kesinlikle tüketmeyin.bak bi düzenli sağlıkli beslenmeye gecseniz hemen kalirsin.
Bende 3 sene korunmadigim halde kalamadim.dedigim gibi 1 ay beslendim o ay hamile kaldim.tabi kalbi durdu kurtaj oldum 3 ay önce.
Ama anladimki sağlıkli beslenme sperm ve yumurtayi çok etkiliyor.

Geçmiş olsun canim.çok şükür atlatmışsin o süreçleri.
Isi biraz sıkı tutun bu ay.bir gün durup bir gün yapin.kafein çay kahve kola ve sigara varsa 1 ay kesin.eve ceviz pestil findik fıstik alin.seker kesinlikle tüketmeyin.bak bi düzenli sağlıkli beslenmeye gecseniz hemen kalirsin.
Bende 3 sene korunmadigim halde kalamadim.dedigim gibi 1 ay beslendim o ay hamile kaldim.tabi kalbi durdu kurtaj oldum 3 ay önce.
Ama anladimki sağlıkli beslenme sperm ve yumurtayi çok etkiliyor.
Neredeyse benzer bir durum yaşamışız. Rabbim sana da sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda inşaallah. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Ceviz, badem vs genelde hergun az miktarda tüketiyoruz ve sebze ağırlıklı bsleniyiruz ama şeker konusuna bu ay dikkat edeyim. Eşim bir de sigara icmese daha iyi olacak tabii:KK12:

Neredeyse benzer bir durum yaşamışız. Rabbim sana da sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda inşaallah. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Ceviz, badem vs genelde hergun az miktarda tüketiyoruz ve sebze ağırlıklı bsleniyiruz ama şeker konusuna bu ay dikkat edeyim. Eşim bir de sigara icmese daha iyi olacak tabii:KK12:
Rica ederim canim.sana bisiy diyim mi ben simdi de hamileyim:nazar::nazar::nazar:
Belki sana umut olur diye söyliyim dedim.
Ben bu ay yine öyle beslendim bide tiroit icin ilaca basladim.
Sizde isi sıkı tutun canim.
Ben sana neler yaptigımı anlatacam.harfiyen uyarsan hamiş olabilirsin.

Kimdi hatırlamıyorum ama doktor bana da z33 gebelik durumu teşhisi koymuş canım ama hamile değilim beta ya baktıkları için o tanıyı koyuyorlar sanirim

Rica ederim canim.sana bisiy diyim mi ben simdi de hamileyim:nazar::nazar::nazar:
Belki sana umut olur diye söyliyim dedim.
Ben bu ay yine öyle beslendim bide tiroit icin ilaca basladim.
Sizde isi sıkı tutun canim.
Ben sana neler yaptigımı anlatacam.harfiyen uyarsan hamiş olabilirsin.
Öyle mi.... Maaşallah ne kadar güzel Rabbim tamamına erdirsin inşaallah. Gerçekten iyi geldi haberin :KK36:

7 gun suruyor canim bide bu cagiran doktora sira yok baska doktora gitsem bakar mi ki cok memnun kalmistm ilgisinden ama sira yok
Git canım bakar. Şu doktora gidiyordum sıra yoktu adet tarihim geçiyordu dersin. Kan ver sonuca aynı gün bakılmaz zaten yetişmez. Sonucunu alacağın gün kendi doktoruna gidersin. Birbirlerinin sonuçlarını görüyorlar sıkıntı olmuyor.

cyd86 cyd86 tsh tahlili yaptılar mı canım sana?
bir de ovulasyon testi kullandın mı hhiç?
Evet canım hormon tahlillerim yapıldı. TSH dahil hepsi normal düzeyde çıkıyordu ama Yazın bir ara bağırsak enfeksiyonu yaşamıştım o zaman doktora gebelik durumundan bahsettiğimde o da TSH bakmıştı ve olması gerekenden yüksek çıktı , doktorum bunu düzeltelim muhtemelen bu etki ediyor olabilir dedim hatta ultrason ile tiroidlerime bakıldı çok şükür bir sorun cikmadi. İlaç kullandım 1 ay ve sonrasında TSH normale döndü.

aynen ben de bebe time a gıcığım ama napayım başka da yokmuş burdaki bütün eczanelerden almışlığım var artık utanıyorum :KK70:

canım valla psikolojik olarak açıyoruz hiç bir mantığı yok :KK70:

eneeee kız hamiş olmayasın. kan tahlili verdin mi

haklısın kuzu 4-6 arası benm bat

hsyırlısı,inşallah bebiş vardır da gelmez

o zaman yarın yapma ertesi gün beraber yapalım :KK70:
naz2018 naz2018 anlamadim canim ya. Progestron testi istemisti oncesinde. Carsamba icin yine gel dedi. Bugun e nabiza bakarken farkettm teshisin gebeluk durumu yazdgni. Normalde 1 yildr gidyorum hep kadin infertilitesi yaziyor tani teshiste.

Yok tatlim bende folikul takibi yapiliyor 4 aydr hep kadin infertilitesi yaziyor
Kimdi hatırlamıyorum ama doktor bana da z33 gebelik durumu teşhisi koymuş canım ama hamile değilim beta ya baktıkları için o tanıyı koyuyorlar sanirim
Simdi oyle yazinca kafam karisti

aynen ben de bebe time a gıcığım ama napayım başka da yokmuş burdaki bütün eczanelerden almışlığım var artık utanıyorum :KK70:
Bende öyleydim çareyi netten sipariş etmekte buldum:) toplu alıyorum canım sıkıldıkça test yapıyorum. Hem ucuza geliyor:) yap yap bitmiyor:rapci::KK48:

Back
X