• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım. Yükselen progesteron hormonu metabolizmayı yavaşlatıyormuş. O neden oluyormuş.
Bende öyle düsünüyorum canim.progesteron sindirim.sistemini bozuyormuş.ins hamişsindir canim ya.
bende de var sölemesi ayıp
takvim koysammı ben acaba :)
Bilmem ki canim.hele bi kesinleşsin öyle koy canim
Profiline girip beğeniriz:)
Göğüslerinde sişlik var mi canim.yada mide bulantin.
Benim 3 gece ard arda midem bulandi.ilk o zaman acaba hamile miyim dedim.

Bende öyle düsünüyorum canim.progesteron sindirim.sistemini bozuyormuş.ins hamişsindir canim ya.

Bilmem ki canim.hele bi kesinleşsin öyle koy canim
Profiline girip beğeniriz:)
Göğüslerinde sişlik var mi canim.yada mide bulantin.
Benim 3 gece ard arda midem bulandi.ilk o zaman acaba hamile miyim dedim.

haklısın canım hele bir kesinleşsin öyle koyayım
canım göğüslerim agırlaştı ve cok hassas uçları
birde dün arabada midem bulandı bi camı açtım fena oldum

Ben belki en son çocukluğumda kabız olmuşumdur. Metabolizmam çok hızlı benim o yüzden şaşırdım. Bi de zeytinyağı tüketirim çok. Ona rağmen nasıl oldu anlamadım. İnternette progesteron yükseliği kabızlığa neden olabilir o yüzden hamileliğin başında kabızlık sıkça görülür yazıyordu.
Evet kabizligi bende belirti olarak okumustum canim ama benim doktorum her defasinda soyluyor o sekilde. Bende yok cok sukur her bunyeye gore degisir tabiki. Doktora soylemek gerek varsada

Bence koy canım. Psikolojik olarak da iyi hissettirir seni. Bi grup arkadaş totem yapmıştı burda hepsi birer birer hamile kaldılar :)

hadi ya :) ben bir ara koydum geri kaldırdım ya ondan muallakta kaldım dur koyayım kız :)

bak sen yarın testi yap bidaha o zaman koy :) koyulaşacak o :)
Totem tuttu bile yaa :KK9:Ben napiim şimdi kan vermiim mi yarın test mi yapsam ne yapsam off ne yapacağımı şaşırdım ağlıyorum gördüğümden beri :)

Back
X