- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
- 133
kanayacaksa alttan her
canım rahim ağzında yara ve varsa kanama olur
Daha önce 1 ay önce yara kist falan yok demişti doktor. Bu doktorda smear alicam dedi, bende zor mu acı olur mu dedim pimpiriklendim. O da aldıktan sonra leke olur smearden sonra korkma dedi. Uyardı önceden yani. Bende tedirginim haliyle öğleden önce aldı akşama yakındı geldi. Öyle adet kanaması gibi değil.
Ayy kahverengi mi ciddi mi yaa. Bi iki damlaydı bende suluydu peçeteye silince geldi iç çamaşırıma gelmedi sende de öyle mi oldu canım.
Ben 10:30 gibi verdim akşam 8 gibi oldu 10 saat nerdeyse baya zaman var. Of tam da yerleşme kanaması zamanı. Olacak iş miydi doktor hanııımmmm kafamı karıştırdı şimdi :)
Aynen bir iki damla tuvalet kağıdına geldi sonra da daha bişey gelmedi. Tabi beni uyardığı için dikkat ettim. Belki anneler direkt tuvaletten sonra silinip bakmadan kağıdı atıyorlardır. Biz radar gibi herşeye dikkat ediyoruz haliyle. Inşallah yerlesmedir orası ayrı tabi :))))
Benim geçen ay gelen kahve leke; hani 10.gün diye hesaplamıştın sen. Karnıma ağrı girmişti hasta olacakmışım gibi lavobaya gittiğimde görmüştüm. O gün karnım ağrıdı birkaç saat. O bir iki damladan sonra gelmedi.
iki türlü alınıyor vajina içi ya da rahim ağzı
senin gebelik şüphen var rahim agzına müdahale edeceğini sanmam alttan muayene bile yapmıyolar
Valla ben doktora dedim ya gebelik varsa dedim hamilelerde bile biz smear alıyoruz dedi. Zaten benden beta hcg bile istemiş tahlilde. Hamile olup olmaman önemli değil galiba. Ben ovulasyon döneminde olduğum için rahattım yaptırdım sadece. Adete yakın hatırlayabilirsin korkumdan.