• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu yazmamışım ama 9.gün sanırım. Ben 10.gün daha koyu gördüm ama kopkoyu görmedim hiç su ana kadar. Geçen ay kopkuyu yakalamıştım.

o zaman önümüzdeki birkaç gün içinde yumurtlarsın canım 16 veya 17. günde

Olabilir canim.ben zaten hep kabızım.tiroit kabizlik yapiyormus.benim durumum artik kroniklesti.ama hamile olunca döllenmeden beri daha bi ağir oluyor.

Mide bulantisi çok onemli canim.ilk belirtilerdenmis.zira benimde öyle oldu.ins bebeisin sana sıkıca tutunur.

Yapın bakalim canim.ins tutar:)

Pazartesi gitsem gec olurmu canim.sat 1 ocaktı.bende 5 şubatta gidecem.

Maşallah canim.tebrikler.guzel katlanmis.
Bugün dra sormadin mi ne zaman geleyim diye.o sana söylerdi.
Doktoruna gidince mutlaka soyle canim benim belki ilac falan verir onun icin

Benim bat 12 şubat internetten ovula testi aldım gelsin yapicam ama kaç gün önceden doğru sonuç verir bilemedim
:)

Bende cok heyecanlıyım rabbim bu ay nasip eder inşallah gelince hemen yapicam bakalım.. Seninde gözünaydın rabbim hayırlısıyla kucağında görmeyi nasip etsin

sağol kuzum darısı başına
bugün ben de erken gebelik testi yaptım bi tane comfort early ilişkiden 6 gün sonra diyor
adete bir hafta var bak böyle çıktı

Eklentiler

• 50867F2B-F1BC-400C-B7D0-997C2E2AD0EC.webp
    50867F2B-F1BC-400C-B7D0-997C2E2AD0EC.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 67
Evet canim.bide testosteron,t3,t4 ve alttan muayene ile yumurtaliklarina baktir canim.utanirim deme sakin.baktirmak en iyisi.ne var ne yok döksün ortaya.
Canim alttan baktirdim smear yaptirdim 3 kez birde başta utandim ama sonra alistim sorun yokmuş tertemiz hersey dedi simdi hormon testi ve esimi gostercez.

sağol kuzum darısı başına
bugün ben de erken gebelik testi yaptım bi tane comfort early ilişkiden 6 gün sonra diyor
adete bir hafta var bak böyle çıktı
Bende görsem şöyle ikinciyi :) başkasının testinde bile insan çok mutlu oluyor.. benimde pazartesi ya da salı gelicek testim o zaman yapicam bakalım tam 1 hafta kalmış olucak bata.. sen kan verdin mi canim ?

Bende görsem şöyle ikinciyi :) başkasının testinde bile insan çok mutlu oluyor.. benimde pazartesi ya da salı gelicek testim o zaman yapicam bakalım tam 1 hafta kalmış olucak bata.. sen kan verdin mi canim ?

kan vermedim canım bugün öğrendim zaten
bi gaza geldim gidip test aldım çıktı :)
dün de test yapmıştım negatifti üstelik

Yarın gidicem doktora progesteron sonucumu göstermeye. Kanamayı da söyliycem. Bhcg ister büyük ihtimalle. 1-2 Damladan sonra gelmedi daha kesildi.
Canim smear testinden sonra kanama olmaz bende 2 sene once yaptirmistim hatta normal muayene sirasinda yapalim dedi doktor ama muayeneden farki yoktu seninki insallah yerlesmedir canim :)

Back
X